zeer tevreden.
Goede kwaliteit van de kozijnen Perfecte afwerking Net personeel alles goed geregeld
Goede service, vakbekwame en vriendelijke mensen die weten hoe ze ook om moeten gaan met het plaatsen van deuren / kozijnen in een oud huis, TOP kwaliteit voordeur + kozijn, een aanrader voor een ander.
Goede uitleg, Snelle plaatsing en alles keurig achtergelaten.
snel
Snelle levering
Als ik weer een klus zou hebben, zou ik in ieder geval een offerte vragen. Ik heb gesprek en ujitvoering als prettig ervaren. Via de informatiewagen in Naarden op de markt heb ik kennis gemaakt.
Snel en vakkundig ,in een dag een nieuwe achtergevel,Geweldig!!! Nu maar weer sparen voor het volgende project.
Zeer deskundige installatie van ramen en deur aan de voorkant. Vriendelijk en bekwaam personeel. Er werd netjes gewerkt en alles gelijk opgeruimd. Mooie kozijnen en voordeur. Een zeer geslaagd project.
Kwaliteit is top. Plaatsing is zeer professioneel uitgevoerd.
Duidelijke informatie, degelijk en zeer functioneel. Draai kiep deuren en ramen op kleine belichtingsstand mogelijk. Snelle plaatsing en keurig schoon gewerkt in het pand.
Wij zijn zeer tevreden. Alles ziet er netjes uit.
Zowel in offerte stadium als bij de leverantie een prettige en gemoedelijke sfeer met kennis van zaken.
Ziet er perfect uit. Voor zover de afwerking is goed verzorgd. Personeel op de afgesproken tijd aanwezig hard gewerkt en vriendelijk.
van meet af aan een betrouwbare indruk gekregen van het bedrijf. de monteurs waren correct en werkten redelijk netjes.
Uitstekende kwaliteit dakkapel, goede duidelijke communicatie naar de klant toe. Zeer vriendelijke bedrijf. Zeer aan te bevelen!
Vlot, nauwkeurig, vakkundig werk. Schoon achtergelaten.
Heel blij met de vakkundig geplaatste dakkapel. Na plaatsing volgde nog een goede uitleg over de werking van de kozijnen en horren. Het is een dag een bende op zolder, waar gehakt wordt vallen nu eenmaal spaanders. Maar na afloop is de ruimtewinst super.
Zeer betrouwbaar bedrijf, van begin (showroom) tot oplevering en ertussen. Goede kwaliteit.
Wederom een nieuw kozijn gekocht, nu voor de babykamer. Bij het houten kozijn zat een ventilatierooster, wat altijd voor tocht, kou en geluid zorgde. Het nieuwe kozijn met 5-ventilatiestanden, een inzethor & warmtewerend glas is mooier geworden als vooraf gedacht. Ik weet zeker dat onze aanstaande baby er heerlijk zal slapen
Beste Kitty, Bedankt voor de goede tip, we gaan kijken of dit mogelijk is. Met vriendelijke groet, Diana Komen
Nadat ik bij familie de geplaatste knipping kozijnen had gezien, was ik overtuigd van de kwaliteit. Wat een mooie, luxe uitstraling. Wij zijn erg blij met onze voordeur, hij is prachtig! Binnen 1 dag geplaatst en alles netjes afgewerkt.
Dakkapel passend bij de stijl van ons huis binnen enkele uren geplaatst.
Er zit toch veel vieze strepen op de kozijnen, die moeilijk weg te halen zijn.
Beste Esther, Bedankt voor uw review. Vervelend dat er strepen op het kozijn zitten die moeilijk schoon te maken zijn. We nemen contact met u op, mocht het nodig zijn dan komt onze servicemonteur uiteraard naar u toe.
Waarom Knipping: kwalitatief goede producten, met een uitstekende isolatiewaarde, goede reputatie en innovatief in productontwikkeling. Wij hebben de buitenschil van onze houtendakopbouw gerenoveerd en voorzien van nieuwe isolatie, regelwerk en Keralitpanelen. De gehele woning is daarnaast voorzien van nieuwe kunststof kozijnen met driedaags warmtewerend beglazing. Alle werkzaamheden zijn goed verlopen. De monteurs verstaan hun vak. De kwaliteit van de geleverde producten is hoog. De begeleiding van Knipping stopt niet na de montage. Het contact en de nazorg is goed geregeld. Ons viel direct op dat de dakopbouw na de werkzaamheden niet meer kraakt en piept. De buitenschil is nu goed opgebouwd en afgewerkt. Het blijft ook merkbaar comfortabel warm in onze woning. We hebben het vaak niet eens in de gaten als het buiten koud is. De kozijnen zijn makkelijk in gebruik en onderhoud (ook belangrijk!).
Beste Paul, Een warmtescan maken van een woning is alleen 's morgens vroeg mogelijk (voordat de zon opkomt) en het moet buiten koud zijn. Dat maakt het lastig om van alle woningen een warmtescan te maken. We zullen op een koude dag een scan bij u maken.