goede service, goed behandeld

Graag eerder een datum voor de montage voor de rest super tevreden!

goede service, goed behandeld

luisteren naar vragen en ook met een oplossing komen dit was onze eerste keer bij Knipping en we zijn zeer tevreden

goede service, goed behandeld

Had al een aantal goedkopere offertes binnen gekregen en een gesprek met een vakman waar ik geen goede indruk bij had. Knipping is langsgekomen en voelde eigenlijk direct goed. Nam de tijd om de klant te leren kennen en de wensen te noteren, maakt foto's van de situatie, denkt mee met de klant en tekent de situatie rustig uit. Er wordt aan alles gedacht en geïnformeerd, daarna kwam de prijs, waar ik in eerste instantie van schrok vanwege de eerdere offertes. Na vergelijking zagen we de verschillen. Knipping biedde een geheel verzorgde, onderhoudsvrije dakkapel en in de prijs zaten alle werkzaamheden. Van huren van de kraan, tot afvoeren bouwmateriaal en sloopmateriaal. Zelfs het opnieuw stutten van het dak, omdat bepaalde dakconstructie in de weg zat van dakkapel, zaten in de prijs in begrepen. All inclusief onbezorgd. Dat maakte de prijs uiteindelijk nog best aantrekkelijk. Mede door de tijd en goede indruk die gegeven is hebben we direct besloten. Levering zelf ging perfect. Alles op schema, goed geval bij de vakmensen, en zeker skills dat ze hebben. Werkplek is netjes afgeleverd, want een troep kunnen ze maken, maae opruimen zeker ook. Goede uitleg omtrent kantel kiep ramen. Een raam was bij levering gebarsten, daar komen ze nog voor terug. Konden ze niets aan doen uiteraard. Geen spijt van gehad tot nu toe.

• Koopt u in de toekomst weer bij ons? ja
  • Verbeterpunten Telefonische vragen beter doorspelen. Ieder heeft zo zijn eigen expertise, maar vaak als ik belde voor informatie kreeg ik net een ander persoon dan die mijn voicemail had ingesproken. Ze wilden dan graag dat persoonlijk contact verder ging middels deze persoon. Voor de klant maakt het niet uit, als de vraag maar beantwoord werd. Soms kwamen terugbel verzoeken dan ook niet door. Mogelijk komt dit juist door een familiebedrijf en heeft dit eigenlijk ook wel zijn charme, het persoonlijke contact.

goede service, goed behandeld

Prima materiaal, goede service, uitstekende kennis en vakmanschap van monteurs !

goede service, goed behandeld

de uitvoerders zijn perfect!

• Koopt u in de toekomst weer bij ons? ja
  • Verbeterpunten Op kantoor vallen wel gaten qua communicatie naar client!Wij hebben zelf een aantal keren contact moeten zoeken i.v.m. de voortgang van lopende zaken. Onze ervaring is dat zorvuldigheid bij controles voor mogelijke extra kosten voor werkzaamheden in vergelijk tot 10 jaar terug zijn verslechterd

goede service, goed behandeld

Keurig advies en goede levering en nette plaatsing

goede service, goed behandeld

Super service, duidelijke uitleg over alles. Zeer gastvrij.

• Koopt u in de toekomst weer bij ons? ja
  • Verbeterpunten - juiste cilinderslot leveren. - horretje paste ook niet.

perfect, zeker aan te bevelen

Al met al erg tevreden over de communicatie en de snelheid waarmee de nieuwe kozijnen geplaatst zijn. Totaal geen hinder ondervonden van het gehele proces.

goede service, goed behandeld

Wij zijn uiterst tevreden.

• Verbeterpunten Geen

goede service, goed behandeld

Mooi bedrijf en klantvriendelijk met goed personeel Hans knol heeft het perfect gedaan de Schuifpui zit er prachtig in

• Verbeterpunten Geen

goede service, goed behandeld

Werkzaamheden zijn goed verlopen en er was relatief weinig rommel van dat moest worden opgeruimd.

• Snelheid/levertijd
  • Koopt u in de toekomst weer bij ons? nee
  • Verbeterpunten Lunchen is prima, maar laat het dan wel netjes achter. W.b. de enquete zijn de antwoordopties te beperkt. Ik kan bijv. niet aangeven: n.v.t. Noch kan je wat toelichten.

goede service, goed behandeld

Keurig op tijd geleverd. Prima werk afgeleverd. Mooi afgewerkt.

• Koopt u in de toekomst weer bij ons? ja
  • Verbeterpunten Mogelijkheid om het raam open op een haakje te zetten. Vooraf informatie geven over raamdecoratie. Netter achterlaten na afloop werkzaamheden.

perfect, zeker aan te bevelen

Uitstekende service, aardige en bekwame monteurs, en zeer goede informatievoorziening.

• Verbeterpunten Geen.

goede service, goed behandeld

De heren waren echt klokslag 7.00u en ondanks de kou werd er flink doorgewerkt. Er is vlot en netjes gewerkt, toen ze klaar waren was alles keurig schoon. We hoefden niets meer te doen!

goede service, goed behandeld

De communicatie verliep heel duidelijk en frequent. Heel fijn om precies te weten waar je aan toe bent. Er is netjes gewerkt met niet veel overlast

goede service, goed behandeld

Alles word keurig netjes geregeld, zowel op papier als in de praktijk.Iedereen is zeer vriendelijk en nemen de tijd met alles Monteurs zijn zeer beleeft en weten wat ze aan elkaar hebben met het werk Ze werken snel en netjes en in overleg is veel mogelijk naar je wens tijdens het plaatsen Ook worden er netjes kaartjes gegeven om de buren een seintje te geven voor enig overlast op plaatsing datum Verder heb je 10 jaar garantie en een goede service van dit bedrijf

• Koopt u in de toekomst weer bij ons? ja
  • Verbeterpunten Mogelijk enige verbeterpuntjes (IS GEEN KLACHT !! ) zou kunnen zijn dat er een soort NA controle is van het bedrijf zelf. Na plaatsing is er normaal gesproken geen contact als de monteurs weg gaan Gezien andere grote dure verbouwingen bij ons ben ik gewend dat de "baas "een soort nacontrole doet en alles op netheid, correcte plaatsing en gebreken naziet en de handtekening krijgt Ook heb je als klant niet echt een prijslijst met uitgebreide assortiment keuze wat de er allemaal mogelijk is aan extra mogelijkheden op luxe en uitvoeringen. Vooral op glas type en cylinder - sleutel keuze zijn er ook nogal wat andere mogelijkheden die men zou kunnen kiezen Dit is toch best belangrijk gezien energie besparing en inbraakveiligheid steeds belangrijker word

Goede afspraak

goede service, goed behandeld

Personeel verstaat zijn vak, keurig alles opgeruimd, geplaatst, aardig , professioneel, heel tevreden

• Koopt u in de toekomst weer bij ons? ja
  • Verbeterpunten voor nu niets.

goede service, goed behandeld

Wij hebben een goed gevoel bij knipping de service en garantie is erg goed. Ze zijn vakkundig en denken met je mee.

goede service, goed behandeld

Goed gevoel over de bereidwilligheid, vriendelijk, vakmanschap en kennis

• Verbeterpunten n.v.t.

voldoende, een redelijke ervaring

Het 'kit' werk is niet netjes uitgevoerd De plaatsing is 2 maanden later dan beloofd. Nog steeds ontbreekt een buitenpaneel al enkele weken

• Koopt u in de toekomst weer bij ons? ja
  • Verbeterpunten Dat later uitvoeren is niet erg, maar u vraagt er naar Op zich netjes afgeleverd, behalve 'kitten'.

Zwaagdijk 304

1682NS Zwaagdijk-Oost