snelle bestelling, snelle levering, goede afspraak gemaakt voor plaatsing en netjes afgewerkt
Dakkapel snel en vakkundig geplaatst.
De verduisteringsgordijnen werken uitstekend.
Vandaag komt onze servicemonteur bij u langs. Hij zal u opnieuw uitleg geven over de diverse ventilatiestanden en de naadjes afkitten. De vlekken op de natuursteendorpel worden weggepoetst en we nemen het reclamebordje weer mee retour. Familie Wiering
De eerste ervaring was in de showroom in Zwaagdijk! Waarbij we op een prettige en professionele wijze geadviseerd werden. De keuze was al snel gemaakt en het daaropvolgende koop-, lever- en plaatsingstraject verliep geheel naar wens. Kundig personeel die vakwerk leveren. Knipping is een goed bedrijf waarbij je ziet dat er grondig nagedacht is over alle processen die zij als dienst bieden.
Op ons oude kozijn waren corrosie plekken na zo’n 15 jaar zichtbaar. Ondanks dat de garantie termijn allang verstreken was heeft Knipping tegen een redelijke prijs het kozijn inclusief de ramen vervangen! Wat mij betreft een warme douche !
Zeker een bedrijf met kennis en vaardigheden, alles ziet er tip top uit... Helaas een dorpel te weinig bestelt maar dat mag niet opnemen van hoe het eruit ziet aan de buiten en binnenkant.
Wij zijn zeer tevreden, en geven Knipping een 10+, dit vanwege de deskundigheid van al het personeel. Ook laten zij zien hoe dingen anders kunnen zoals je zelf in gedachten had. Personeel werkt zeer netjes.
snelheid
goed werk en service
Met name in de showroom een warme ontvangst en uiteraard een goede uitleg! Het product straalt kwaliteit uit. Bij vergelijkend warenonderzoek is dit zeker in balans in mijn ogen.
Kozijnen en voordeur mooi geplaatst en afgewerkt.
Leuk geholpen in de showroom.Afspraken en planning perfect nagekomen. Vakkundig en net personeel.Alles netjes meegenomen en opgeruimd. Kan niet beter.
Prachtige dakkapel voorzien van onze wensen...doorloop van stadiepte waardoor we nu gewoon ruim halve meter éxtra hebben. Top service
Het totaal plaatje is gewoon erg goed.
Drie keer meten nog niet passen. Erg lange termijn tussen constateren en oplossing. Veel pur en kitwerk
Beste familie Van Loo, Waar u op doelt, is 1 aluminium zetwerkhoek welke wij 1 keer verkeerd hebben geleverd. Kort voor de bouwvakvakantie hebben wij de nieuwe aluminium hoek voor u besteld. Helaas door onze vakantie en aansluitend uw vakantie heeft het langer geduurd voordat wij een afspraak hebben kunnen inplannen. Onze excuses voor het ongemak. Familie Wiering
Snelle afhandeling van vragen, wordt serieus genomen, en de goede en snelle afhandeling daarvan. De echte kwaliteit zal in de toekomst moeten blijken maar het gevoel is goed.
Goede afspraken en communicatie.
blijkt al uit de cijfers
Uitstraling van de showroom was geweldig, het personeel is deskundig, afspraken worden goed nagekomen, de kozijnen zijn van zeer goede kwaliteit en we zijn blij dat we voor Knipping kozijnen hebben gekozen...met andere woorden ... TOP...TOP...TOP.
in ons geval: ramen > geleverd 2014 en dit jaar de rest. afspraken conform order. prima vaklui aan het werk.
Geweldig mooi product. Duurzaam, luxe uitstraling, hoge isolatiewaarde, hoge kwaliteit.
Netjes bij contact telefoon en bij opmeten goede informatie keurig offerte en afhandeling