zowel met aan- als verkoop woning prima informatie/advies en begeleiding ontvangen. zeer laagdrempelig bereikbaar
ik ben uiterst tevreden over het gehele proces
goede en vriendelijke service
Wij zijn Super tevreden over makelaardij Van der Straaten,,,zowel met de verkoop van ons huis als de aankoop van ons nieuwe huis. Altijd bereikbaar voor al onze vragen! Bedankt voor alles Team Van der Straaten👍🏻
Geweldige ervaring, vooral afspraak = afspraak. Duidelijke feedback. Kortom TOP Makelaar 👍
Prettige manier van contact en informatievoorziening. Duidelijke en korte lijnen. Erg tevreden.
Zeer fijn en ervaren ,betrokken bedrijf Hele gemoedelijke sfeer Fijne makelaar en personeel , kortom een zeer goede ervaring
Uitsluitend positief en vriendelijk
Op alle fronten zeer geloofwaardig en deskundigen uitleg zeer tevreden
Super!!!!!
Wij hebben van der Straaten (Hans) ervaren als een kundige en persoonlijke makelaar; houdt rekening met alle wensen en probeert zich zoveel mogelijk daaraan aan te passen maar verliest zijn doel (verkopen van de woning) niet uit het oog. Komt alle afspraken na en ook na verkoop blijft Hans gewoon bereikbaar voor vragen.