Filters

10

Liana heeft bij mij voor rust en overzicht gezorgd.

Liana heeft erg veel kennis maar gaat ook niet voorbij aan de onderliggende gevoelens en emoties tijdens het proces. Ze is duidelijk, daadkrachtig en doet haar werk met een flinke dosis empathie en mensenkennis. Ik heb erg veel steun aan haar gehad omdat zij het proces overzichtelijk en behapbaar heeft gehouden.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Lieve Femke, Heel erg prettig om te horen dat de mediation heeft geholpen om zaken overzichtelijk te houden. Dat is heel belangrijk in dit soort onzekere periodes. Ik wens je een hele fijne toekomst toe samen met de kinderen

10

Professionele, fijne, toegankelijk dienstverlening.

Aangenaam contact gehad, moeilijke materie haarfijn uitgelegd in Jip en Janneke taal. Wij zijn er erg mee geholpen, waren er samen zeker niet zo goed uit gekomen. En aangezien wij als co-ouders nog lang samen door een deur willen kunnen, is een goed begin mede mogelijk gemaakt door Liana. Dankjewel

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Lieve Lars, wat fijn dat je even de tijd hebt genomen om hier aan mee te werken. En nog fijner om te horen dat je tevreden bent over het mediation traject, dat is zo ontzettend belangrijk in zo'n emotioneel heftige periode. Ik hoop dat je snel een nieuwe stek vindt waar je een mooie toekomst kunt opbouwen samen met de kids.

9

Prettige en professionele vrouw geheel onpartijdig

Iemand met kennis en ervaring, rustig en prettig in de omgang een goede steun in moeilijke en emotionele periode

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Lieve Sacha, hartelijk dank voor jouw lieve boordeling. Ik hoop oprecht dat je leven straks weer gewoon op de rit staat en je lekker met je dochters kunt genieten.

9

Rust en kalmte

Ik heb het mediation traject als eerlijk, transparant, neutraal en onbevooroordeeld ervaren. Communicatie zowel tijdens het gesprek als via email is open, helder en correct.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Lieve Antoine, Fijn dat je tijd hebt vrijgemaakt voor deze beoordeling. Juist de woorden eerlijk , transparant, neutraal zijn voor mij heel belangrijk dus heel mooi dat dit juist de woorden zijn die jij gebruikt. Ik hoop dat je snel je draai in het leven weer kunt vinden en kunt genieten samen met je 2 dochters.

10

Betrokken in zo,n emotionele gebeurtenis

Zeer betrokken maar ook zeer kundig

 • Aanbevelen? Ja
10

Bergripvol

Meedenkend toont empathie

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hoi Annet, Wat lief dat je even de moeite hebt genomen om een review achter te laten. Ik wens je echt toe dat alles snel weer op zijn plaats valt en je je draai in het leven weer kunt vinden.

10

Helemaal geweldig!

Nogmaals geweldig geholpen

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hoi Ferry, Kort maar krachtig, zoals ik van je gewend ben...:) Hartelijk dank voor je mooie woorden. Zet hem op samen met je dochter!

9

Kundig, fijn persoon en heeft het beste voor beide voor.

Ik geef nooit een 10, want het kan altijd beter (lees anders). Aangezien je ook moet geven en nemen in zo'n traject is Liana dé persoon die dit op een (in ieder geval voor ons) fijne manier kan begeleiden. Zoals aangegeven heeft ze het beste voor beide voor, is kundig en in de manier van omgang erg fijn. Dit alles is erg fijn aangezien het traject waarin je bent beland al heftig genoeg is. Dit voelt ze erg fijn aan.... Aangezien ik je op het einde nog niet goed heb kunnen bedanken wil ik dit bij deze alsnog doen. Liana bedankt voor de manier waarop je ons hebt begeleid !

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Lieve Adriaan, wat attent dat je uitgebreid de tijd hebt genomen om deze reactie te plaatsen. Je had me op het einde wel bedankt hoor! Dus dat zat wel snor. Ik wens je een hele mooie toekomst toe samen met je zoon. Zet hem op!

10

Ideale combinatie van kundig en menselijk

Hoewel de aanleiding natuurlijk niet leuk is, is de ervaring met Liana prima! Ze heeft ons kundig en professioneel door onze scheiding geloodst en heeft daarbij geen enkele keer de emotie en menselijkheid uit het oog verloren! Liana, dankjewel hiervoor!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hoi S. Wat een fijne woorden van jou zeg...:) De aanleiding is zeker nooit leuk maar wat goed om te horen dat je toch met een goed gevoel kunt terugkijken op het proces. Heel veel succes nog met de overname van de woning en ik wens je ,samen met de kids, een prachtige toekomst toe.

10

Zeer deskundig en integer

Liana heeft ons op een zeer deskundige en integere manier in ons proces meegenomen. Vriendelijk waar het kon, gedecideerd en zakelijk waar het nodig was. Kortom, uitstekende begeleiding.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hartelijk dank voor deze mooie woorden. Heel fijn dat alles naar wens is verlopen en dat jullie een prettig gevoel hebben overgehouden aan de mediation. Heel veel succes met de zoektocht naar een nieuwe woning.

10

Uitstekend

Liana is erg professioneel en kundig en uitstekend in staat om het scheidingsproces op een goede manier te begeleiden.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hoi Martijn, Heel fijn en attent dat je de moeite hebt genomen om hier even tijd aan te spenderen. En wat ben ik ontzettend blij met jouw woorden. Er waren hier en daar wat hobbeltjes maar goed om te lezen dat deze naar tevredenheid zijn opgelost. Ik wens je alle goeds voor de toekomst!

10

Het voelde gelijk vertrouwd

Tijdens onze scheiding zijn wij ontzettend fijn geholpen door Liana. Vriendelijk en duidelijk in uitleg. Alles is netjes geregeld. Ik zou haar aan iedereen aanraden. Bedankt voor alles.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hoi Matthieu, Wat een mooie woorden! En wat een prettig proces hebben we samen mogen doorlopen. Jullie gaan het samen als ouders prima doen, dat weet ik zeker. Zet hem op!

10

Warm welkom!

Onzeker en verdrietig kwam ik binnen bij Liana. Liana probeert je elke keer op je gemak te stellen. Liana is heel professioneel en heeft ons heel goed geholpen, geen vraag is te veel en neemt de tijd voor je! Als mediator zou ik Liana zeker adviseren als je door een moeilijke tijd van een scheiding gaat!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Lieve Ilse, Wat mooi om te horen dat het gelukt is om je door een moeilijke periode heen te helpen. Maar ik heb dit niet alleen gedaan hoor, zonder jullie beider medewerking was dat niet gelukt. Dank daarvoor!

10

Gewoon goed

Alles prima verlopen. Vertrouwelijk Betrokken Informeel Slagvaardig Meelevend Ga zo door

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hoi Marco, Wat een gave reactie, zo met deze kernwaarden zo mooi benoemd. Natuurlijk ben ik heel erg blij dat je deze waarden bij mij hebt ervaren. Ik wens je alle goeds voor de toekomst, zet hem op!

10

Oprecht geïnteresseerd in je verhaal en doet aan hoor en wederhoor.

Mijn/onze ervaring is meer dan fijn te noemen. Je komt uiteindelijk toch niet voor je lol, maar bij Liana voelt het niet als moeten. Liana luistert en oordeelt niet. Oprecht geïnteresseerd in je verhaal en doet aan hoor en wederhoor. Wanneer nodig ook echt heel duidelijk wat ze verwacht van je/julie. Soms is dat ook nodig en dat voelt ze goed aan. In heldere taal vertaalt ze stappen en loodst ze je echt door het proces. In mijn/ons geval wel handig, er komt gewoon veel op je af en dan kan het weleens overweldigend zijn en dan weet ze het kort en bondig te maken. Wat ik ook fijn vond dat ze echt ook naar de kinderen kijkt. Dat is wat wij ook wilden, maar waar doe je goed aan…en haar gevoel daarvoor is goed en haar ervaring merk je daarin. Het is ook niet dat je het gevoel hebt dat je op een schopstoel zit en antwoord per mail is altijd in korte tijd. Plus wanneer nodig de tissues binnen handbereik heeft staan. Voor mij/ons; ik zou geen ander hebben gewild om dit proces te doorlopen!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Jeetje sarah, deze review heb ik echt drie keer moeten lezen....en dat is positief bedoeld. Wat lief dat je zo uitgebreid de tijd hebt genomen om dit zo op te schrijven, dat waardeer ik enorm. Je weet het: ik had het niet zonder jullie gekund! Ik hoop echt dat we elkaar nog eens onder andere omstandigheden treffen. Probeer lekker vooruit te kijken en ik weet zeker dat daar een mooie toekomst ligt voor jou en de kinderen.

9

Heel goed in begeleiden en in simpele taal uitleggen

Ze neemt je beide mee door het moeilijke proces en houdt daarbij rekening met de verschillende karakters/ gevoelens die spelen tijdens het proces en dit voelt respectvol. Het heeft mij geleerd hoe je goed om kunt gaan met de ander. Ze is n open en warm persoon. Erg prettig

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Wat fijn dat je jouw ervaring wilt delen ! Heel fijn om te horen dat het moeilijke proces door de begeleiding hopelijk ietsje makkelijker is geworden. Heel veel succes met het vinden van een nieuwe woonplek, komt vast goed. Veel geluk gewenst.

10

Liane heeft ons op een warme en deskundige manier begeleid tijdens het proces

Liane is een heel fijn en warm persoon en heeft voor zowel de man als vrouw oog en checkt regelmatig bij je in hoe het gaat. Ze begeleid je goed tijdens het proces, geen vraag is teveel. Vooral ook de kinderen zijn in beeld en daar wil ze het zo goed mogelijk voor geregeld hebben. Wij zijn beide enthousiast!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hoi hoi, Hartelijk dank voor jullie warme en liefdevolle woorden. Het was een mooie samenwerking da afgelopen periode waarin jullie eigen medewerking onmisbaar is geweest. Ik wens jullie alle goeds toe samen met jullie kinderen. Dank jullie wel!

10

Vakvrouw die erg betrokken is

Wij hebben het traject bij Liana als erg fijn ervaren ondanks de lastige situatie. Door haar kennis hebben we voor ons de beste keuzes kunnen maken en hebben we dit in goede harmonie spoedig kunnen doorlopen. Daarnaast is het een ontzettend lieve vrouw die precies aanvoelt hoe het persoonlijk met je gaat en even de tijd in de sessies daarvoor neemt als dat nodig is. Ik zou haar zeker aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Enorm bedankt voor de genomen moeite en de warme woorden. Ik wens je heel veel geluk en hoop dat er spoedig een mooi paleisje voorbij komt voor jou en de kids..XX

10

Liana heeft ons zeer goed begeleid in ons scheidingstraject

Liana heeft ons op technisch en emotioneel vlak zeer goed begeleid in ons scheidingstraject, en altijd de rechten en plichten van beide partijen hierin meegenomen.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Ach lieve Nick, wat een mooie woorden, heel erg bedankt daarvoor. Zoals jullie alles snel hebben gedaan dit traject, zo was ook deze review SNEL geregeld...:) Maar de woorden met veel zorg gekozen...ik wens je een mooie toekomst toe.

8

Deskundige, respectvolle en eerlijke begeleiding

Ondanks de niet fijne situatie een fijne ervaring.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

hartelijk dank ....ik wens je heel veel geluk in de toekomst.

10

prettige en fijne samenwerking waarbij alles goed word begeleidt

Liana is een hele warme en vriendelijke vrouw die meedenkt in het belang van beide partijen. Nooit gedacht dat een scheiding zo "ontspannen" geregeld kon worden. Duidelijk in uitleg en zorgt ervoor dat aan alles gedacht word.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hoi Rudi, Wat een mooie woorden, hartelijk dank daarvoor. Ik had het nooit gekund zonder jullie fijne medewerking. Nogmaals bedankt voor het prachtige boeket, ontzettend lief van jullie.

9

Erg fijn/empatisch en kundig ons meegenomen in het proces

Fijne begeleiding met genoeg ruimte voor vragen, advies en begrip.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Heel fijn dat je de moet hebt genomen om hierop te reageren. Goed om te horen dat je de dienstverlening als fijn hebt ervaren. Ik wens je een goede toekomst toe samen met de kids!

7

Duidelijk, rustige begeleiding

Rustige, duidelijke manier van uitleg, door het hele proces, dezelfde dag de besproken (actie) punten en verslag op de mail

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hartelijk dank voor de genomen moeite, heel erg fijn. Ik wens je een hele fijne toekomst toe samen met de kids,

10

Fijn contact, heldere uitleg en begrip

Liana heeft een open persoonlijkheid waardoor je makkelijk je verhaal doet. Ze neemt je stap voor stap mee in het hele proces waarbij ze veel kennis en tips deelt waar wij zelf nooit bij stil hebben gestaan. De contactmomenten worden fijn gedoseerd, niet te snel zodat je voldoende tijd hebt om tussendoor zaken te regelen en niet te langzaam dat e.e.a. wel blijft lopen. Ook heeft ze oog voor de emotionele kant van het verhaal en staat ze daar waar nodig ook bij stil. Kortom een hele fijne sparringspartner tijdens een minder leuke periode.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Wat ontzettend fijn dat je de moeite hebt genomen om zo uitgebreid te reageren, dat waardeer ik enorm. Ik wens je een hele fijne toekomst toe en hoop dat er snel een geschikte woning voorbij gaat komen.

10

Ik gun niemand een scheiding maar als je dan toch een mediator nodig hebt gun ik iedereen Liana

Het proces van scheiden is geen gemakkelijke er komt veel bij kijken zowel in praktische zin als emotioneel. Ik heb Liana als een hele fijne mediator ervaren die zowel deskundig en zakelijk goed onder legt is. Maar ook veel oog en inlevingsvermogen heeft voor de mens die tegenover haar zit. Ze stelt het belang van beide partijen centraal en heeft oog voor wat het beste zou zijn voor iedereen. Waarin zij de kinderen een belangrijke plek geeft in dit proces. Ik ben erg over haar werkwijze te spreken !

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Lieve JW.....ik ben er echt stil van........eerst de lieve attentie met de kaart bij de ondertekening van de documenten en nu deze mooie woorden. Dank je wel. Ik hoop dat je snel een mooi paleisje voor jezelf en de kids gaat vinden. Hou je me een beetje opa de hoogte?

Bedrijfsgegevens

Peerdsbroek 25

4824BL Breda

[email protected]

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review schrijven zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier meer.