snelle reactie op de e-mail

voldoende info ontvangen

Het probleem is opgelost door de duidelijke uitleg.

Bedankt voor de hulp. Met vriendelijke groet, Ineke.

Een goede en duidelijke reactie in de mail

Helder en duidelijk verwoord

Hartelijk dank voor de snelle reactie.Ton Zandboer

Hartelijk dank voor de snelle reactie.Ton Zandboer

Bij mijn tweede poging kreeg ik de juiste informatie

Ik wist niet dat mijn email adres niet bekend was bij jullie. Hopelijk gaat het in de toekomst goed. Ik zou het prettig vinden om per email een herinnering van de jaarlijkse bijdrage te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Patricia Schipper

Duidelijk antwoord op mijn vraag

Ik kreeg precies het antwoord dat ik nodig had en kon daarmee mijn probleem oplossen.

Duidelijke info

Duidelijk antwoord op mijn vraag.

Super snel antwoord

Jammer dat wij niet via Woning in Zicht in aanmerking kunnen komen voor een bejaarden / aanleunwoning.

Dank voor de snelle reactie top.

Jammer dat er geen tel nr is waarop jullie direct te bereiken zijn in dit soort gevallen.

Ik ben goed geholpen door jullie medewerkers

Snel en duidelijk geïnformeerd

Mijn mail was snel behandeld en ik heb heel duidelijk antwoord gekregen op mijn vraag. Dus dik tevreden over de afhandeling

Keeeeiiii goed jonguh

Nou ik heb een vraag gesteld. Toen binnen 1 dag was die gwn beantwoord! Das nou service! Hoppakeee 5 dikke sterren

zeer goed

Uitstekend geholpen.

bedankt voor de snellen reactie

Zou mooi zijn naar bezichtiging!

Zou mooi zijn, na bezichtiging daar te kunnen wonen! vriendelijke groet, Anneke&Joost

Snelle reactie en goed geholpen.

Ik kon me niet inschrijven door een fout in het systeem. Binnen een uurtje is dit opgepakt en opgelost na een snelle mailwisseling.

Service- en klantgericht!

Céline heeft snel gereageerd op mijn bericht en pro actief gehandeld in het voordeel van de cliënt.

Slechte aanbesteding.

Vraag me eigen af waarom de woning Rijetdonckstraat 15 in de Biezen-Mortel ineens enkel aan 2 persoons huishouden wordt verhuurd.Ben alleenstaand dus maak geen kans,aangezien in vele van deze woningen een persoon woont.In de woning die nu leeg is heeft ook maar een persoon gewoond.Zou daar graag een antwoord op hebben.

Het is nu gelukt

Geweldig snel geholpen,dankuwel

Geen enkele opmerking

Contact als prettig ervaren!

snelle en duidelijke info

Hoewel ik niet geholpen kon worden aan een huis, toch prima info ontvangen.

Snel reactie

Ik heb wijzigen doorgegeven en werd snel aangepast.

Goed geholpen

Duidelijk antwoord

Ik ben heel blij .

goedendag Mevr.\Menr. ja ik ben goed geholpen een pluimpje krijgt u van mij! ik bedankt u.

Kan niet beter, helder en duidelijk!

Zie mijn antwoord hierboven!