snel gereageerd en gehandeld

na de aanvraag om mijn overleden partner uit het bestand te halen binnen een halve dag geregeld

Snel en correct geholpen.

Erg fijn als je een mail stuurt en binnen een paar uurtjes al antwoord krijgt. Ook erg fijn dat er met je meegedacht word en er uitzonderingen gemaakt kunnen worden.

snelle juiste reactie terug gehad

Ik heb snel reactie gehad met de juiste info .

Ik ontving een leuke en snelle reactie!

Gisterenavond een mail gestuurd en vanmorgen had ik al een leuke reactie terug!

super goed

bedankt voor de goed uitleg over mijn vraag super bedankt ervoor

Is goed

Goed en vriendelijk geholpen

Dank je wel ik kan weer inloggen

Prima geholpen

Ik ben blij met je antwoord. Door omstandigheden heb ik niet alles op financieel gebied kunnen volgen. Ik ben gevallen in oktober en heb daarbij een gebroken schouder opgelopen! Door jouw antwoord weet ik nu dat als ik een mailtje krijg om de inschrijving te verlengen, ik ook moet betalen. Dank je wel Met vriendelijke groet Ria in t Groen

Duidelijk

super

super nette mail heel duidelijk.

goed en duidelijk antwoord

goed en duidelijk antwoord op mijn vraag via de email

Super!

Erg goed geholpen.

snel en correct

Prima antwoord en snel

Snelle en nette reactie

Snel een duidelijk antwoord terug gehad. Duidelijke informatieve mail.

geen problemen

snel beantwoord

goede service

Oplossing werd aangedragen

Het antwoord was snel en er werd mij een oplossing gegeven. Wel mis ik de opvolging van het probleem wat ik heb doorgegeven over de website (foutmelding bij het verzenden van een aanvraagformulier extra inschrijfduur). Wordt er iets gedaan om dat op te lossen? Aanbevelen? er is geen concurrerende partij die hetzelfde aanbod heeft. WoninginZicht is de enige die sociale huurwoningen aanbied.

Niet

De link die je heb gezonden werk niet zit nog met het zelfde probleem

Geweldig geholpen en snel

Helaas heb ik nog geen ervaring wat betreft het zoeken naar een huis/ouderenwoning, maar ik ben supersnel en zeer uitgebreid geholpen. Van mij krijg je 10 sterren ipv 5 Hartelijk dank Ik ben heel tevreden met het antwoord Groetjes Koos de Jong Vermeerstraat 15 5161 EZ Sprang-Capelle

F

Fijn dat er huizen aangeboden worden! ;)

hetis oke

nvt

ik ben zoekenden naar een woning

ik heb van jullie een huis gehad in de Juliana straat en woon nu in Eindhoven maar wil graag terug naar Baarle Nassau of Alphen kunnen jullie mij daar in helpen graag een berichtje van jullie mijn naam is Jans Vermeer geboren 05.05.1945 sta bij jullie in geschreven voor een huis in Baarle Nassau op Alphen bedankt ben altijd goed geholpen door jullie Jans Vermeer Leystromen 2020110286

geweldig om op zo.n korte termijn al antwoord te hebben

prima in orde, ik heb wel anders meegemaakt