oneerlijke verdeling wie wonen wil en wie sneller wonen wil

Ik ben al een lange tijd bezig om een woning te vinden mn inschrijfduur van 7 jaar laten halveren omdat zoals ze zeggen je dan sneller in aanmerking komt vanwege het lotingsysteem . Nu zeggen ze omdat iedereen zich er op inschrijft wat logisch is met deze woningnood het maanden maar ook jaren kan duren dus waar gaat het nu mis? Je bouwt geen jaren meer op en de afgelopen 12 dagen komt er 1 woning voorbij terwijl erop inschrijfduur er de afgelopen dagen wel 20 op stonden erg frustrerend dus . Het hele systeem werkt nu al niet meer.

heel goed

blij dat ik nu weet , hoe het komt dat het niet lukte

goed geholpen..........

dank groet ...jjm

Prima ervaring

Snelle nuttige reactie. Bedankt

Ik was nog niet zo actief zoekende maar fijn dat ik tips over aanpassing profiel heb gekregen

“ FANTASTISCH “

Ben door mevrouw meer dan correct en vriendelijk geholpen, ze heeft eigenlijk alles voor mij geregeld met een machtiging. Heel veel dank daarvoor!

Altijd goed

Heb op heel veel woningen gereageerd maar was nooit aan de beurt inschrijving was te kort.

Snelle reactie. Duidelijke uitleg

Na mijn mailtje kreeg ik snel de bevestiging dat alles in orde is.

Een snel en duidelijk antwoord op mijn vraag.

Op de eerste werkdag na het stellen van mijn vraag, kreeg ik al om 09.00 uur eem duidelijk en uitgebreid antwoord. Heel fijn.

Snelle reactie en duidelijke uitleg gekregen

Snel reactie

Snel reactie maar problem niet opgelost ik hoop dat word opgelost ,ik wil onder dak dat

Bedankt voor je antwoord. Ik wacht nog steeds tot de dag dat ik een huis krijg. Ik heb twee kinderen en heb dringend een huis nodig. Dus ik blijf maar terugkomen. Heel erg bedankt. Bedankt voor je antwoord.

Heel makkelijk via de app en snel afgewerkt

Verhuisverklaring

Na een mailtje te hebben gestuurd is na goedkeuring gelijk mijn WMO verhuisverklaring er in gezet! Echt een top service. Bedankt hiervoor.

Ik kreeg direct antwoord op mijn vraag.

Ze leggen ook goed uit, hoe je kan doen.

Snelle reactie na mail.

Snelle reactie na mail!

Ik wil weg uit Amsterdam

Duidelijk

Het antwoord is duidelijk, maar het is fijner als je met iemand hierover kunt praten. Ik heb nog vragen over wat ik wel en niet moet aangeven voor n woning. Weet niet of ik het goed heb ingevuld.

Snel en gemakkelijk!

Vraag werd direct beantwoord en op eenvoudige wijze opgelost.

Snel

Snelke duidelijke actie en reactie. Top!

duidelijk

snel en duidelijk dank

duidelijk en goed advies.

Het lukt me niet om met IDeal te betalen. Vorig jaar kon het nog met een eenmalige machtiging. Omdat ik dit jaar naar een nultreden woning verhuis (koopwoning) wil ik liever per jaar beslissen of ik ingeschreven wil blijven. Dankzij de snelle reactie lukt het nu dus wel om het per jaar te regelen.

Locatie Woning in Zicht Tilburg

Intern Inschrijving woninginzicht