Vlotte vriendelijke reactie!

Op mijn vraag kreeg ik dezelfde dag een nette mail terug

Perfecto

Perfecto!!!!

Ik heb specifiek gevraagd om een belafspraak en ontvang vervolgens een geautomatiseerd e-mailbericht

Op zich heb ik geen problemen met Woning In Zicht. De website is wat mij betreft overzichtelijk en helder genoeg (Al zijn er wel verwarrend veel wegen die je kunt bewandelen om aan een woning te geraken). Wanneer ik echter contact opneem met de Helpdesk en in mijn contactverzoek letterlijk vraag om een belafspraak dan zou ik het ook op prijs stellen daadwerkelijk gebeld te worden. Dat (vragen om een belafspraak) doe ik namelijk alleen maar wanneer ik met de reeds gevonden informatie niet uit de voeten kan omtrent mijn specifieke situatie. Een automatisch gegenereerde e-mail met als inhoud informatie die ook op de website te vinden is, helpt dan niet.

Snelle en duidelijke informatie

Goed!

Snel en professioneel geholpen

Snel en professioneel geholpen

Meteen opgelost

Probleem werd begrepen en meteen opgelost.

Uiteindelijk mensen die mijn probleem begrijpen.

Ik hoop dat mijn hulp van SIEM mij donderdag daarmee kan helpen. Ik ben wars van de doorgeslagen automatisering, zoals nu weer blijkt; ik had een hele toelichting naar U op de laptop ingetoetst en plotseling is alles weg, zonder dat ik maar iets heb gedaan, ik word hier moe van. Hartelijke groeten van Gerard van Lieshout.

Zeer snelle en correct antwoord op mijn vraag. Kan niet sneller.

Netjes geholpen

Wij zijn snel en netjes geholpen. BEDANKT daar voor.

op tijd reageren.

Super snellll

Ik had een foutje gemaakt in het contactformulier en kon dit zelf niet aanpassen, 1 berichtje en het is opgelost. Supersnell zonder gedoe. Daar hou ik van

Snelle reactie

Duidelijk en snel antwoord op mijn braag

Prima geholpen!

Fijn dat jullie mij helpen om mijn betaling te voldoen!

Snel geregeld top !! Dankjewel

Snel geregeld Top service Ga zo door

Prima.? Goed begrepen en vervolg zoals ik bedoelde! Prima

Een snelle reactie

Is goed

Snelle en fijne communicatie

Hele fijne ervaring. Communicatie was top, het probleem was snel opgelost.

Netjes mail gehad op mijn vraag

Er is in ieder geval gereageerd

Maar niet het antwoord waar ik om vroeg.

Szukam mieszkania do wynajmu

Biuro woninginzicht.nl Rijen jestem bardzo zadowolony obsługa pan jest bardzo miła i pomocna.

Snelle en duidelijke reactie

Snelle en duidelijke reactie

Fijn en uitgebreid antwoord

Fijn en uitgebreid antwoord. Ook een snelle reactie.

ik heb geen ervaring

IK BEN DE EERST KEER OM DIT TE INSCHRJVEN. IK HE EEN VRAAG. IK KAN NIET VIND DE INSCHRIJF NUMBER. IK VEL DE FORMILIER IN TE VULLEN MAAR IK HEB NODIG DE { Uw inschrijfnummer* bij Woning in Zicht: Dit nummer dient u verplicht in te vullen. } KUNNEN JULIE Mij SENDEN GARAAG ? BEDANK HASSAN ADAN

Persoonlijk en snel met reageren

Diezelfde dag nog een reactie. Nette en persoonlijke en gerichte reactie zodat je je geen 'nummer' voelt.

Snelle reactie

Zeer snel reactie en duidelijke uitleg van de situatie