Snel geholpen

Snel geholpen

Duidelijk en snel

Duidelijk en snel!

Goed geholpen, zonder haast.

Prettige hulp van de vriendelijke juffrouw, die tijd voor je nam.

Snelle duidelijke reactie...

Goed, duidelijk en snel

Waardeloos

Zij heeft mijn vraagstelling totaal niet begrepen

I need house

I need house for 3 or 4 room...

Prima!

Snelle reactie met duidelijke omschrijving

Duidelijk antwoord

Duidelijk en snel antwoord op mijn vraag gekregen.

Geen antwoord op mijn vraag

Vraag van mij was, waarom heeft een statushouder voorrang op een WMO urgentie verklaring. Maar krijg hier geen antwoord op

Snel en effectief

Had het beter verwacht.

Geen geld terug geven terwijl er jaren niks voor mij gedaan , heeft hoeven worden. Dom van mijzelf. Maar ook niet coulant naar de klant toe.

Weinig klantvriendelijk

Stond nr.1 bij een schitterend appartement. Was op het moment van bezichtiging op vakantie in Portugal. De dag na de bezichtiging was ik weer thuis. Dit al 2 dagen voor de bezichtiging telefonisch gemeld. Kon dus niet bij de bezichtiging aanwezig zijn M.i. is hier sprake van overmacht. Helaas was voor mij geen bezichtiging meer mogelijk en ging dit aanbod aan mijn neus voorbij. Ook Wiz kon weinig of niets voor mij betekenen. Ronduit teleurstellend.

Snelle reactie, goed geholpen.

Snel, professioneel

Geweldig dat ik snel antwoord krijg op mijn vraag. Helemaal geweldig dat ik antwoord krijg van een mens en niet van een computer. Ik hoop dat dat zo blijft. Veel standaardvragen zullen best met een computer te beantwoorden zijn maar niet alle vragen.

Alles was goed gedaan

Snel antwoord en reactie. Bedankt

Jammer dat er geen app. Zijn op bg met tuintje. Heb hoogtevrees

Zeer snelle reactie en hulp bij het sneller aanmelden

Ik heb me aangemeld voor het programma "Wie sneller wonen wil" om sneller te kunnen reageren op huisvestingsaanvragen. Ik heb informatie over mijn situatie verstrekt. Ik ontving een e-mail met de mededeling dat ik mijn inschrijving moest voltooien. Ik wist niet wat ik vervolgens moest doen. Ik kreeg meteen hulp. Ik ben de medewerker van Wonin in Zich enorm dankbaar dat hij mijn inschrijving voor het programma onmiddellijk heeft voltooid. Ik ben erg dankbaar en heb het gevoel dat ik een gelukkig leven kan leiden.

Snel en goed geholopen

Geen standaard antwoord maar direct antwoord op mijn vraag en meteen een correctie doorgevoerd.

Prima geholpen en mijn vraag is gelijk verholpen top

Fijne communicatie

Snel en duidelijk antwoord .

naar tevredenheid geholpen

naar tevredenheid geholpen

Snelle reactie

zeer snelle reactie

Niets mis mee eerste keer contact, ik had niet gedacht dat er zo snel gereageerd zou worden maar dat is wel wat de mensen willen. super

Bagger

Praten steeds over je onderwerp heen om maar niet te hoeven reageren op waar het nou echt over gaat. Ze zullen je nooit is een keer fatsoenlijk helpen of reageren. Ik voel me NIET gehoord door woninginzicht

Locatie Woning in Zicht Tilburg

Intern Inschrijving woninginzicht