Een snelle duidelijk reactie die de vraag heeft beantwoord

Een snelle duidelijk reactie die de vraag heeft beantwoord

Duidelijk!

Altijd op tijd en goede informatie!!

Binnen een paar uur opgelost geweldig!

Zonder moeite vlekkeloos opgelost!

Accuraat en snel

Uitstekend dank voor het snel oplossen hiervan groet, Wil deVrieze.

Super geholpen

Super snel en goed geholpen.

Moeilijk

Heb geen bewijs stukken. Heb geen ruzie gemaakt of zo dat ik mijn zelf in probleem breng maar heb het nodig mijn ex vrouw is ziek zijn zit met andere dingen in haar hooft mijn kinderen zijn vaak bij mijn en kan hun niet naar mijn huis brengen die ik niet heb heb. Met andere worden moet ik eerst ruzie maken politie laten komen bewijs stuk ontvangen dat is voor mijn geen effect wil graag dat jullie mijn helpen kan ook op media gooien hoe mensen goede contacten hebben met jullie die gewoon door zielig gedrag wel voorrang krijgen of politieke word gedaan met het woningen maar heeft geen zin heb geen huis heb inkomen heb 2 kindere heb velle instantie gehad in mijn jeugd die voor mijn een woning zal zorgen maar nooit gelopen. Dus vraag aan u of jullie kunnen u mijn helpen

slecht oif helemal niet geinformeerd

als ik me inschrijf op een woning krijg ik nooit een reractie. Ook geen opgave waarom ik niet in aanmerking kwam. Aan welke eisen moet ik voldoen om in b.v. een bejaardenwoning te komen in de Pastoor van den Boogaardstraat??

Soms zit ik te kijken voor een woning maar er is al meer dan een week geen woning op mijn beeld gekomen op het groene blaadje het kan zijn dat er op het ogenblik weinig huizen leeg komen. Bedankt voor uw snelle antwoord.

Geweldige!

Mijn vraag meteen beantwoord en meteen gedaan wat gedaan moest worden. Top service!

Snel en duidelijk antwoord gekregen. Bedankt!

Zie hiervoor

Snel

Zeer snelle reactie waardoor ik richting klant snel kan doorpakken, fijn!

buitengewoon!

Jullie hebben me echt geholpen, zo voelt dit voor mij. Vrijwel meteen werd er gereageerd dat er iets niet goed is gegaan met het invullen van het formulier. Daarvoor mijn Dank!

Snel gereageerd dankjewel

Snel gereageerd dankjewel

Snelle reactie met de gevraagde informatie.

Snelle reactie met de gevraagde informatie.

oneerlijke verdeling wie wonen wil en wie sneller wonen wil

Ik ben al een lange tijd bezig om een woning te vinden mn inschrijfduur van 7 jaar laten halveren omdat zoals ze zeggen je dan sneller in aanmerking komt vanwege het lotingsysteem . Nu zeggen ze omdat iedereen zich er op inschrijft wat logisch is met deze woningnood het maanden maar ook jaren kan duren dus waar gaat het nu mis? Je bouwt geen jaren meer op en de afgelopen 12 dagen komt er 1 woning voorbij terwijl erop inschrijfduur er de afgelopen dagen wel 20 op stonden erg frustrerend dus . Het hele systeem werkt nu al niet meer.

heel goed

blij dat ik nu weet , hoe het komt dat het niet lukte

goed geholpen..........

dank groet ...jjm

Prima ervaring

Snelle nuttige reactie. Bedankt

Ik was nog niet zo actief zoekende maar fijn dat ik tips over aanpassing profiel heb gekregen

“ FANTASTISCH “

Ben door mevrouw meer dan correct en vriendelijk geholpen, ze heeft eigenlijk alles voor mij geregeld met een machtiging. Heel veel dank daarvoor!

Altijd goed

Heb op heel veel woningen gereageerd maar was nooit aan de beurt inschrijving was te kort.

Snelle reactie. Duidelijke uitleg

Na mijn mailtje kreeg ik snel de bevestiging dat alles in orde is.

Een snel en duidelijk antwoord op mijn vraag.

Op de eerste werkdag na het stellen van mijn vraag, kreeg ik al om 09.00 uur eem duidelijk en uitgebreid antwoord. Heel fijn.

Snelle reactie en duidelijke uitleg gekregen

Locatie Woning in Zicht Tilburg

Intern Inschrijving woninginzicht