Ze staan open en vragen en vinden geen probleem om het persoonlijk uit te leggen
Correct en komen de afspraken na, dat geef vertrouwen, Gelukkig niet veel meegemaakt, maar wat we hebben gehad ging perfect.
Personeel vriendelijk en behulpzaam.
wordt altijd snel geholpen en ze nemen de tijd voor je en zijn vriendelijk
zoals boven aangegeven
Ondanks dat ze mij niet konden helpen waren ze oprecht, eerlijk en heel klantvriendelijk
Onze hypotheek kunnen regelen , ondanks een aantal obstakels.
Zie cijfers...valt weinig aan toe te voegen..
Duidelijke omschrijving van wat er bedoeld wordt (toelichting scenario)
Onze laatse ervaring was een uitleg over ons pensioen, waar we tevreden over waren.
Gewoon een hele goede service.
Jullie staan altijd voor mij klaar en zullen er alles aan doen om mij te helpen
Ik ben heel goed geholpen toen ik een een huis wilde kopen. ze hebben veel expertise en kennis in huis. Nogmaals bedankt voor jullie hulp.
Je bent als klant geen nummer.
alles wordt corekt afgehandeld
snel en actief
Bovenstaande laat niets te wensen over.
Beste relatie Beljaars, Ik ben benieuwd naar uw ervaringen met Zevenwouden, het extranet, polisvoorwaarden, premie, gemak, bereikbaarheid, ondersteuning, begeleiding?
Heb alleen ervaring met Beljaars als opdrachtgever.