Goede service, vriendelijk personeel en professionele aanpak.
Een heel fijn verhuisbedrijf. De mannen werkten netjes en waren voorzichtig met de meubelen. Er werd ook flink doorgewerkt. Complimenten!!!
Alles super, totaal tevreden!
Van aanvraag voor een offerte, de taxatie tot uitvoering van het werk hebben we positieve ervaringen.
Ik ben zo blij dat ik niet zelf aan het slepen ben gegaan met m'n spullen. Ja, ik heb ze natuurlijk wel zelf ingepakt (voor gekozen) maar het verplaatsen naar je nieuwe woning of opslag zou zoveel tijd en energie gekost hebben. En deze mannen zijn op elkaar ingespeeld en werkte super samen!
De verhuizing was van te voren goed ingeschat. Er waren voldoende dozen aangeleverd. De eigenlijke verhuizing verliep vlot, zonder complicaties.
Personeel is goed op elkaar ingespeeld.
Van begin tot eind klopte alles bij de verhuizing van mijn ouders. Professionele verhuizers, werkte keurig netjes en erg hard. Alles ging in goed overleg, dachten goed mee en afspraken werden nagekomen. Flexibel, geen gedoe en deskundige en fijne mensen.
Een keer knipperen met je ogen en je bent verhuisd,
Zeer prettige samenwerking en bereid om een stapje meer te zetten. Communicatie is correct en vriendelijk met een snelle en nette afhandeling van de vergoeding van een kapotte lamp.
Zou jullie zeker aanbevelen. Bedankt heel relax door jullie een fijne verhuizing ervaren.
De communicatie voor en tijdens de verhuizing was perfect. De verhuizers waren op de afgesproken tijd aanwezig.Het waren nette en zeer aardige mannen.Ze hebben zeer snel professioneel verhuisd. Er is niets kapot gegaan of beschadigd. Dit bedrijf is een aanrader voor een perfecte verhuizing.
Kundig personeel vriendelijk en beleefd Werken snel en goed
BEN NU 15 JAN 2026 VOOR DE 3 DE KEER VERHUISD DOOR VEREIJKEN EN KAN NIET ANDERS ZEGGEN DAN GEWELDIG 100 PROCENT TEVREDEN
Is positief. Hulpvaardige medewerking en feitelijke verhuizing in snel tempo uitgevoerd.
Prima ervaring, zaken worden praktisch en makkelijk geregeld. Verhuizing is ook prima verlopen
Ervaren vakmensen en een heel hoog tempo. Wat hebben die mannen gewerkt! Geweldig.
Uitstekend ingepakt en verhuisd. Zeer goed georganiseerd.
Vriendelijke mensen. Leveren een goede kwaliteit.
Heel simpel, alles klopte !!!!
Super tevreden!!
Vanaf het eerste contact bleek dat met ons werd meegedacht. De verhuizing kon - omdat de nieuwe woning niet op grote afstand ligt van ons oude adres - in tweeën worden gesplitst. Dat gaf ons tijd en ruimte en dus ook rust in ons hoofd. Een goed op elkaar ingespeeld team medewerkers voerde de daadwerkelijke verhuizing uit met respect voor onze spullen.
Ik was aangenaam verrast door de spontane bereidwilligheid van jullie mensen om iets extra's te doen.
Zeer goed bedrijf
Prettig, korte communicatielijnen, snelle respons.