Goed werk geleverd volgens afspraken.
Ik heb aan bovenstaande niets toe te voegen
Prettige ontvangst showroom Goed advies meedenkend Prettige en vakbekwame monteurs
Goede uitleg en advies levering snel en goede montage gedaan door monteurs die weten waar ze over praten en bekwaam het scherm geplaatst hebben
Hartelijk dank voor uw beoordeling! Veel plezier van uw nieuwe zonwering!
Een zeer betrouwbaar bedrijf met een goede service en zeer klant vriendelijk
Dank voor uw beoordeling. Veel plezier van uw markies!
We zaten met een probleem , de motor van een speciale scootmobielstalling was kapot. Het ging om een buismotor en ik dacht misschien kunnen jullie die maken. Dat is uitstekend gelukt ondanks dat het voor jullie een niet alle daagse klus was,tot volle tevredenheid.
Graag gedaan! Mocht er weer eens wat bijzonders zijn dan weet u ons te vinden!
Prima levering en plaatsing. Vriendelijke monteurs en Netjes gewerkt. Net in bezit van deze zonnewering kan nog niet vertellen over nazorg, kwaliteit en garantie. Nu een 8 wellicht na veelvuldig gebruik een 10
Fijn geholpen, deskundig advies. Montage super. Monteurs moesten 22 trappen op met een van de schermen, maar deden dit gewoon zonder gezeur. Ben heel blij met het eind resultaat
Tijdens het op meten van de rolluiken wordt overal goed naar gekeken en er is goed overleg met de klant. de offerte is snel en duidelijk en de communicatie aangaande het maken van de afspraak maken en nazorg is goed..
Zeer goede aankoop alles top.
Betrokken medewerkers en snelle service en afhandeling. Gaan net even iets verder dan nodig en daarmee boven verwachting!
vorig jaar zijn er prachtige markiezen geplaatst
Beste mevrouw Beerkens, Hartelijk bedankt voor deze hele mooie beoordeling!
De zonweringproducten van Ambiance Zonwering zijn kwalitatief hoogstaand en onderverdeeld in binnenleven (binnenzonwering) of buitenleven (buitenzonwering). Toepassingen binnenshuis zijn bijvoorbeeld rolgordijnen, jaloezieen of lamellen. Buitenshuis biedt Ambiance vele zonweringoplossingen zoals screens, markiezen of zelfs rolluiken of overkappingen voor het terras of te wel verandadaken. De drie productlijnen Basic, Premium en Excellent hebben elk een corresponderende prijsklasse. Een passende zonweringoplossing voor iedereen dus!