Prima sportschool. Aardige en vriendelijke instructeurs en leuke groepslessen.
We hebben de opmerking w.b. de vloer van de doucheruimte doorgespeeld naar ons facilitaire team. Zij hebben dit inmiddels opgelost. Het douchen en gebruik maken van sauna en stoombad door leden in ondergoed, gaan we intern bespreken. Afhankelijk van de uitkomst hiervan zullen we eventueel de nu geldende regels aanpassen c.q. uitbreiden.
super goedverder geen op-/aanmerkingen ben zeer tevreden verder
De kinderoppas is doordeweeks inderdaad tot 12.00 uur geopend. Hier is voor gekozen omdat op die uren de vraag naar kinderoppas het grootst is. We begrijpen dat voor sommigen een ruimere openingstijd beter uitkomt en wie weet kunnen we die in de toekomst nog uitbreiden. Op zondag is de kinderoppas wel tot 13.00 open.
vind het erg fijn dat je altijd vragen kan stellen. Niks is te gek
Ben pas weer opnieuw lid geworden na 2 jaar afwezigheid. Ben weer goed ontvangen en begeleid. Dus weer met plezier aan t trainen.
ben nog maar net een ruime wek bezig maar alle indrukken zijn positief.
professionele en ruim opgezette accommodatie. Veel personeel aanwezig. Een ruim aanbod van sportfaciliteiten.
We hebben de suggestie van Sjon doorgespeeld aan onze instructeurs. En hoewel zij zichzelf absoluut niet herkennen in de opmerking wat betreft de focus op nieuwe leden en het corrigeren en begeleiden van klanten, zullen zij hier scherp op zijn. Muziek is altijd een lastig item. We proberen zo veel mogelijk rekening te houden met de gemiddelde leeftijd van de leden die op dat moment sporten maar het is natuurlijk ook een kwestie van smaak. Mocht er een keer wel heel erg rustige muziek opstaan, vraag dan gerust een van de medewerkers om andere muziek.
Spinningles op donderdagmorgen (puur privé)
De aerobic- en spinninginstructeurs vergaderen 3 keer per jaar over het aanpassen van het rooster. Dit doen we voor het januarirooster, het zomerrooster en het najaarsrooster. Hierbij kijken we naar de bezettingsaantallen, de beschikbaarheid van de instructeurs, beschikbaarheid van de verschillende zalen èn we nemen de opmerkingen en suggesties van onze leden mee. We zullen de suggestie van Ramon dus ook bespreken in de volgende roostervergadering.
Ik mis bij de fitnessapparaten soms wat haken om bv je sportjasje en/of handdoek op te hangen. Zou handig zijn.
Op zich niet eens een gek idee om, als je na je warming up, je jasje uit wilt trekken, deze ergens op zou kunnen hangen. Maar we denken toch, dat als er overal jasjes en vestjes in de club hangen het er dan een beetje rommelig uit komt te zien. Een handoek heb je eigenlijk op alle toestellen nodig als onderlegger. Op de loopband en de crosstrainer kun je de handoek over het toestel hangen.
Goede en zeer nette sportschool
Ik vind het een mooi en modern sportcentrum. Alles ziet er mooi en netjes uit. De kleedruimte met sauna en turkse sauna is heerlijk. Mooie doucheruimte.
Op ons rooster staan 6 verschillende soorten spinninglessen verdeeld over 15 momenten in de week. De intensiteit van de spinningles is afhankelijk van het soort les. De muziek en lesgeef stijl verschilt per instructeur en dat maakt het in onze ogen leuk en afwisselend. Bij het volgen van meerdere verschillende lessen komen deelnemers lessen en instructeurs tegen die bij zijn of haar wensen passen. (Adinda heeft dit inmiddels gelukkig ook ervaren) In de spinningzaal staan 40 fietsen en dat is dan ook het max. aantal deelnemers per les. Doordat de fietsen op 3 verschillende hoogteniveaus (podiums) staan, heeft de instructeur een goed overzicht. Al onze spinninginstructeurs zijn gediplomeerd en zeer ervaren, wij vinden onze lessen dan ook zeker van een hoogstaand niveau. Wat betreft de XCO lessen; dank je wel voor de leuke suggestie, in de volgende aerobicvergadering nemen we dit zeker mee.
Prima sportcentrum met deskundig vriendelijk personeel en een schone keurige omgeving. Zeer tevreden.
Ben erg blij met de sportschool, er werken leuke mensen die echt betrokken zijn en aanbod lessen en apparaten is top, leuke acties kortom meer dan tevreden
Prima ervaring. Ik vind alleen de openingstijden in het weekend te kort. Leuk ,kundig en vriendelijk personeel.
We begrijpen dat nog ruimere openingstijden voor sommigen een uitkomst zouden zijn. In het weekend wat langer open zit er op dit moment echter nog niet in. Maar wie weet verandert dit in de toekomst.
Prima sportcentrum
In Sportcentrum Hoorn is het de bedoeling dat de fitness-, bar- en baliemedewerkers een naambadge dragen. Zoals uit de suggestie van Sjaak blijkt wordt de naambadge wel eens vergeten op de kleding te doen. We zullen, als reminder, deze suggestie op het prikbord in de personeelsruimte hangen.
Bijzonder prettig. Vooral de klantvriendelijkheid vind ik opvallend goed. De begeleiders, die ik tot nu toe heb meegemaakt, zijn attent en vriendelijk. De faciliteiten zijn prima. Het aanbod is veelzijdig. De prijs-kwaliteitverhouding is goed.
Tot nu toe alleen maar positief
Mijn ervaring is zeer positief. Ben begonnen met zomerkilo's kwijt om te kijken of ik sporten weer leuk ging vinden en ik heb weer helemaal weer de smaak te pakken. Vooral funxtion vind ik een erg leuke les.
Er zijn een aantal lessen die heel poulair zijn. De Body Shape op woensdag is daar één van. Het maximum aantal deelnemers verschilt per lessoort aangezien er bij de ene les per deelnemer meer ruimte nodig is dan bij de andere les. Meer dan het max. aantal deelnemers wordt niet toegelaten en dus is er voor elke deelnemer in ieder geval genoeg ruimte om de les goed te kunnen volgen. Maar wij kunnen ons zeker voorstellen dat men de zaal in dat geval als vol ervaart. Drie keer per jaar vergaderen de aerobic-instructeurs over het aanpassen van het rooster. Dit doen we voor het januarirooster, het zomerrooster en het najaarsrooster. Hierbij kijken we naar de bezettingsaantallen, de beschikbaarheid van de instructeurs, beschikbaarheid van de verschillende zalen èn we nemen de opmerkingen en suggesties van onze leden mee. Dus ook de suggestie van Carla zullen we zeker bespreken.
Vriendelijke, enthousiaste en deskundige medewerkers Groepslessen zijn leuk Apparatuur is makkelijk te bedienen
Totaal niets op aan te merken ik vind het uitstekend !!
Ik ben tot nog toe tevreden: klantvriendelijk, persoonlijk (ondanks het massale), genoeg aanbod van groepslessen.
Bij de beoordelingen op de pagina van Klanten Vertellen (zie ook www.sportcentrumhoorn.nl) is de ruimte beperkt. Vandaar dat we er voor hebben gekozen om alle lessoorten onder het kopje "groepslessen" te laten vallen. Er is wel ruimte om e.e.a. toe te lichten. Mocht er in de toekomst meer ruimte komen zullen wij uw suggestie zeker in overweging nemen.