Het is een fijne sport school, tevens wordt je goed begeleid. En mocht er iets onbekend zijn zoeken ze het voor je uit. Kort om ben erg tevreden.
zeer vriendelijk en relaxed. goede mix van serieus en ontspanning
Zeer gedreven vakmensen die je graag met raad en daad bijstaan, zeer sociaal en motiverend.
is goed
Leuke sfeer, enthousiaste begeleiding.
Goede sportschool met heel veel mogelijkheden. Waar ik mij op mijn gemak voel, omdat er allerlei soorten klanten komen in allerlei leeftijdscatogorien. Doe het via bedrijfsfitness , vind het erg prettig dat het op deze manier mogelijk is
Een jaarabonnement komt inderdaad niet iedereen goed uit. Om deze sporters een keuze te bieden hebben wij nu ook korter lopende abonnementen nl. een 3 en een 6 maanden abonnement.
Tot nu toe oké, ben pas 3 maanden lid !
Prima ervaring, klantvriendelijk personeel! Persoonlijk zou ik wel behoefte hebben aan funxtion lessen van 16 uur....maar snap dat roostertechnisch niet haalbaar is. En gisteren deed op dr matrix fiets de tv het niet, dat is dan jammer. En het geluid en beeld van het step en fietsapparaat waren slecht, geluid zou nog aan mijn oordopjes kunnen liggen......
FunXtion-trainingen in de late middag is een prima idee en wellicht een optie voor de nabije toekomst. De Matrix fiets is nagekeken en functioneert weer naar behoren.
Over het algemeen goed maar overdag steeds vaker te druk door scholieren in de sportzaal maar ook in de kleedkamer hierdoor overlast!!!!
Wij vinden het erg leuk dat veel scholen hun leerlingen laten kennismaken met fitness, spinning en aerobic. We begrijpen echter ook dat sommigen van onze leden enige overlast ervaren van de jeugdige scholieren. Daarom zijn er 2 extra kleedkamers gerealiseerd waardoor er nu 4 kleedkamers speciaal voor scholieren in gebruik zijn. De scholieren hoeven, en mogen, nu niet meer douchen en omkleden in de kleedkamers van de Fitnessclub. Verder hebben we besloten de groepen leelingen, die met school komen sporten in de Fitnessclub, kleiner te houden dan tot nu toe het geval is geweest.
Sinds kort lid en super enthousiast.
Ik ben tevreden met de sportschool. Sommige apparaten zijn alleen defect (de mic in is stuk/het touch screen scherm is stuk) het touchscreen scherm is wel een erge hinder in verband met punten registratie.
De touch screens zijn allemaal nagelopen en op dit moment doet alles het weer.
Prettige start, belooft veel.
Prima voor elkaar. Vond het bijzonder dat ik werd op gebeld om te vragen hoe het beviel. Ik volg de fitbokslessen en vind dat Esther het heel goed doet. Ze geeft heel motiverend les.
Het verschil tussen een onbeperkt- en een 1 x per week abonnement is inderdaad niet zo heel groot. Dat komt omdat men moet uitgaan van de prijs van een 1 x per week abonnement. Wil je liever onbeperkt sporten dan hoef je maar een relatief klein bedrag extra te betalen voor alle voordelen van het onbeperkt abonnement.
Voor de kerstvakantie werden er regelmatig foto's en fimpjes gemaakt. Dit zonder voorafgaand te melden of te vragen of hier bezwaar tegen is. Ik vond dit zeer hinderlijk en niet gepast.
We hebben Saskia even gebeld en onze excuses gemaakt. De bedoeling was om voor aanvang van elke les, aan alle deelnemers te vertellen dat er gefilmd ging worden. Mensen die liever niet in beeld wilden komen zouden dan ook niet gefilmd worden. Bij sommige lessen is dat inderdaad niet helemaal goed gegaan. Saskia heeft gelukkig aangegeven dat ze het niet erg vindt om in één van de filmpjes voor te komen. Indien dit wel het geval was geweest, dan hadden we het betreffende filmpje graag aangepast. Saskia, bedankt voor je begrip.