Erg klantvriendelijk personeel. Ik werd goed ontvangen en alles werd duidelijk uitgelegd. De sportschool heeft veel te bieden, voor een ieder.
Fijn personeel waar je wat aan durft te vragen. Vriendelijke en deskundige reacties.
Zijn prima
Prettige sportschool, door de prijsstelling in het wat hogere segment trekt dit een prettig publiek wat voor mij een belangrijke keuzefactor is.
Sh'Bam als nieuwe les aanbieden! Zumba meer richten op latin/dans.
GOED
Tot zover toe erg goed! Groeplessen moet ik nog ondervinden. De horeca heb ik geen idee van.
Vooral schoon genoeg begeleiding
Dat zijn mooie woorden en mooie cijfers. We zijn er blij mee :)
Een in alle opzichten heel toegankelijk Sportcentrum.
Dank je wel!
Super, die hoge cijfers en dank je wel dat je even de tijd hebt genomen de enquête in te vullen.
Dank je wel voor de moeite die je hebt genomen om de enquête even in te vullen. Tot gauw!
Ik ben overgestapt van een prijsvechter naar SCH. Ik heb uitgelegd wat mijn ergernissen daar waren: - Gewichten niet op hun plek - Sociaal bekropen - Te druk Nu kan een sportschool niet zoveel doen aan het sociale gedrag van van hun klanten dat besef ik wel. Echter werd er mij verzekerd dat er altijd iemand rondliep voor het beantwoorden van vragen en dat deze persoon erop zou toezien dat gewichten op hun plek zouden liggen. Ik ben de 6 weken voor mijn vakantie regelmatig geweest maar heb vaak genoeg niemand gezien. Het gevolg vanzelf was dat ik soms lang heb moeten zoeken naar bepaalde gewichten (schijven). Deze zwierven vaak onevenredig verdeeld over de diverse apparaten. Ik vind dit best irriterend werken.
Dag Maurice, Dank je wel voor je reactie. Wij hebben met het fitness-team besproken dat zij zich nog zichtbaarder zullen opstellen en klanten meer gaan aanspreken op het opbergen van de gewichten. Je opmerking over een decline bankje nemen we mee bij de bestelling van nieuwe apparatuur. Tot gauw.
Fijn zulke mooie cijfers te zien. We zien je gauw weer.
top !
Kort maar krachtig! Dank je wel!
Goede sportschool met deskundig personeel. Gevarieerde groepslessen die continu vernieuwd worden. Enige minpunt is de hoge prijs.
Dank je wel voor je complimenten. We zien je gauw weer.
de lessen die ik volg (zoals body challenge / bbb) zijn erg leuk - er wordt goed les gegeven! Ook de zaal is prettig voor een aerobicles.
Sinds 1 maand lid bij Sportcentrum Hoorn. Vriendelijk en deskundig personeel. Goede begeleiding .
Fijn dat te horen, we doen ons best :). We zien je snel weer.
Wauw, gemiddeld een 10. Thanks!! Tot gauw.
Fijn dat je even de tijd hebt genomen voor deze enquete en wat een mooi gemiddeld cijfer, super, bedankt!
Ik zit sinds kort bij Sportcentrum Hoorn en ik ben meer dan tevreden. De klantvriendelijkheid en de algemene sfeer is top. Er is ruime keuze uit leuke uitdagende groepslessen! Tot nu toe geen minpunten ondervonden. Beter dan verwachtingen :)
Wat een complimenten, dank je wel. Jij doet ook super je best!!
Vanaf het eerste contact heel plezierig geholpen en er wordt geluisterd naar wat je wil en wat je beperkingen zijn.
Dat is fijn om te horen. Dank je voor het invullen van de enquete.
Voelde mij direct thuis in het sportcentrum. Prima aandacht en goede intake en uitleg.
Die kunnen we maar weer mooi in onze zak steken. Dank je wel.
Thanks Ruby!
Ondertussen maak je al van heel wat meer gebruik :) We zien je snel weer.