Erg veel aanbod wat groepslessen betreft, ruimaanbod fitnessapparatuur, vriendelijk personeel kortom TOP
Wat een cijfers en wat een enthousiasme!!! Dank je wel.
Ok plus
Wat fijn dat we zo goed aan je verwachtingen voldoen.
Jong, fris team, die vol enthousiasme hun werk doen, werkt erg aanstekelijk. Alleen jammer dat bij mijn inschrijving van alles mis is gegaan. Er is mij weinig tot niets uitgelegd over de gang van zaken binnen het sportcentrum. Bijv. Tanktops mogen alleen maar in de groepslessen niet in het fitness gedeelte of de rest van het sportcentrum. Hoewel ik tijdens de inschrijving heb aangegeven dat ik kom voor de groepslessen, ben ik zonder enig overleg ingeschreven voor twee intake gesprekken voor de fitness en krachttraining. Omdat ik dacht dat dit intake gesprekken zouden zijn voor de gang van zaken binnen het sportcentrum heb ik deze gewoon aanvaard. Maar bij de gesprekken zelf ( die ook nog eens meerdere keren zijn verzet) bleek dat ik een fitness schema kreeg. Heb ik nooit om gevraagd. Zonde van jullie en mijn tijd. Ook wordt in iedere email die jullie naar mij versturen ik aan gesprokken als Suzanne. Heb dit nu al een aantal keren aangekaart maar er wordt niets mee gedaan, slordig. Verder ben ik tevreden, maar ik ben van mening dat tijdens mijn inschrijving ik niet de info heb gekregen die ik zou moeten krijgen.
Sanne, zoals al besproken aan de telefoon zijn er idd wat dingen niet helemaal correct gegaan bij de inschrijving. We hebben daar onze excuses voor aangeboden. Het waren de omstandigheden (ziekte/drukte)die dit met zich mee namen. Normaal gesproken worden nieuwe klanten goed geïnformeerd over kleding voorschriften, regels binnen het sportcentrum en dergelijke. We hopen dat je verder een fijne tijd bij ons zult doorbrengen.
Na twee weken sporten voel ik me al aardig thuis!
Daar doen we het voor!!! Dank je wel.
Zeer fijn sportcentrum, sport er met zeer veel plezier
Zeer netjes. Er lopen ook genoeg instructeurs rond om je op foute houdingen te wijzen of advies te geven.
Dat is waar de instructeurs het voor doen. Fijn dat je het zo ervaart.
Heerlijk omgeving om te sporten, gezellig en goede begeleiding
Wat een fijne woorden, jij blij, wij blij. Dank je wel.
Prima. Wel aan de prijs.
We hebben het hier bekeken of dat mogelijk zou zijn, maar helaas voor jou, is er geen plaats voor in kleedkamers.
Wat fijn dat je het zo ervaart, super cijfers!!
Opvallend is de persoonlijke aandacht. Al heel snel kenden verschillende instructeurs mijn/onze namen. Bijzonder compliment voor enthousiasme van Karen (spinning) en Bea (FunXtion).
Fijn dat je/jullie het zo ervaren. De mooie woorden voor Karen en Bea zijn doorgegeven :)
Een fijne sportschool, hygiene in de kleedkamers en in de sporthal zou wat beter kunnen. Prijzen van de horeca zijn aan de hoge kant. Goede sfeer met een groot aanbod aan apparatuur, sauna mooi vernieuwd.
We gaan er op toezien dat de hygiëne in de grote zaal zal verbeteren (helemaal in tijden dat de Bootcamp indoor wordt gegeven). Verder worden de kleedkamers al 2x per dag gedaan en zal er dan (helaas) altijd wat gebruik-vuil zijn in de tussenliggende uren. Verder is er in de kleedkamer een koude douche aanwezig voor na de sauna (ipv een emmer) Dank je wel dat je even de tijd hebt genomen de enquête in te vullen. We zien je gauw weer.
prima in orde, ik heb mij alleen 1 keer verbaasd bij de balie, er werd door een medewerkster duidelijk een persoonlijk gesprek gevoerd met een andere klant, dit had niets met het sporten te maken. Ik stond te wachten en kon meegenieten. mede omdat er acties van iemand van het sportcentrum zelf werd besproken voelde het niet fijn. Ik hoef niet te weten wie de tuinaanleg heeft mogen doen en dat dat veel duurder was etc....
We hebben het één en ander telefonisch besproken en zullen het hier intern opnemen. Verder hoop ik dat je snel hersteld van je blessure en weer gauw kan komen trainen.
Prima sportschool!
Zoals besproken is het niet rendabel om in het weekend nog langer open te zijn. We hebben het wel geprobeerd, maar helaas wordt er dan te weinig gebruik van gemaakt.
Het is fijn en leuk sporten.
Dank je wel :)
Zeer fijne sportschool met deskundige medewerkers.