Snelle plaatsing. Prettig contact met monteurs.
vlotte installatie, netjes afgewerkt
prima advies, levertijd, prijs en installatie, zonder problemen. dakraam is naar tevredenheid geplaatst en werkt ook volledig naar tevredenheid.
Monteurs waren heel klantvriendelijk en hebben alles keurig opgeruimd.
vriendelijk personeel een snelle afhandeling en een goede uitleg
Snel, efficiënt, vakmanschap, vriendelijk!
goede prijs-kwaliteit verhouding van de producten. goede persoonlijke aandacht.
duidelijke offerte, keurige installatie - ook toen het net wat lastiger bleek te zijn.
Goede verkoop. Niet er omheen draaien. Luisterd wat de klant vraagt. Monteurs vakmanschap!
Zeer tevereden in alle opzichten. Zijn duidelijk en transparant en komen hun afspraken zeer goed na. Goede vakmanschap.
De offerte was er snel en bedrijf was bereid om mee te denken. De monteurs waren vriendelijk en op tijd. Ze hebben netjes gewerkt en ook de ruimte netjes achtergelaten. Kortom alleen goede ervaringen.
adequate communicatie, prettige houding. gedegen kennis
Het dakraam zit er snel en perfect in, geen gezeur, goede kwaliteit voor goede prijs
Alle contacten plezierig en to the point en met vestand van zaken. Keurige en vriendelijke monteurs die snel en goed werk leverden en op tijd waren. Wezeen zelf op een niet geheel vlekkeloos onderdeel en gaven aan dit nog te komen vervangen door een nieuw. Uitstekend!
net personeel,netjes gewerkt. ziet er goed uit
zie boven
De monteus hebben snel en netjes gewerkt: ondanks de regen vond ik de kamers terug in de zelfde staat als waarin ze waren begonnen. Daarvoor erg tevreden!
snelle reactie, antwoord op elk vraag, klant vriendelijk en prof.
Opdracht is prima uitgevoerd.
Zeer vriendelijke monteurs die effeciënt werkten. Ook de "rommel" werd netjes opgeruimd.
werktempo en vakmanschap uitstekend!