Snel en zeer vakkundig / zeer prettig om mee te werken . U aanbevolen bij heer Breure in Vijfhuizen
Wij werken als bedrijf regelmatig samen met Verhoef. Altijd prettig en correct. Ze zijn niet de goedkoopste, maar dat kun je met deze kwaliteit ook niet verwachten. Goegkoop is duurkoop.
goed advies over de grootte van de ramen en de plaatsing in het dak, duidelijk ervaring met het plaatsen en de resultaten in het dak. zeer goede afwerking.
Goede kwaliteit, goede service / contact, netjes geplaatst
PRETTIG PERSONEEL
Ik heb voor Verhoef Dakramen gekozen, omdat de verkoper naar mijn mening het beste advies gaf tov andere parijen. De offerte is duidelijk en straalt deskundigheid uit. Qua prijs ... misschien iets duurder ... maar daar krijg je kwaliteit voor terug! Verder ben ik erg tevreden over de monteurs. Zij werkten snel en netjes. Kortom: ik ben blij met de twee nieuwe dakramen en zal Verhoef Dakramen zeker aanraden!
netjes werk, goed eindresultaat, vriendelijke monteurs en telefonisch contact, goede prijs
Wij zijn vriendelijk en goed geholpen bij de keuze, de montage van de dakramen is goed en binnen de gestelde termijn afgerond. Alles netjes opgeruimd en achtergelaten.
Het raam zit er perfect in. Alles was zeer snel gebeurt en erg netjes gewerkt door de mannen. Prima!
Zakelijk, correct, kwalitatief goed en efficient.
Nette afhandeling na beschadiging van 1 van de vensters!
Gelukkig bestaan er nog bedrijven die gaan voor kwaliteit , waar mensen werken met vakkennis en afspraken correct worden nagekomen.
Plaatsing gaat supersnel!
Afspraken worden keurig nagestreven
Kennismaking via actiedag in Velux DAC, in combinatie met een leuke kortingsactie. Levertijd was korter dan voorgesteld.
er is netjes gewerkt en op de afgesproken tijd aanwezig alles keurig opgeruimt
Fantastisch werk, snel uitgevoerd volgens afspraak, en een plaatje van twee nieuwe ramen. Dolgelukkig met dit bedrijf.
erg goed ga zo door
Er is keurig gwewerkt door de monteurs
Uitermate snel en keurig werk van de monteur. Via mail altijd prettig contact en goed antwoord gehad op mijn vragen.
Wij zijn heel tevreden zoals in het bovenstaande al is aangegeven maar om nog even de nadruk te leggen op de voorzorg; het langskomen en de ruimte bekijken waar het venster geplaatst wordt en het persoonlijke contact voordat er een offerte wordt gestuurd is heel belangrijk.
De produktkennis die tentoon gespreid werd bij de advisering van de aankoop. De vakbekwaamheid van de monteurs die de dakvenster zijn komen plaatsen. De wijze van werken (afdekken van alle overige meubels met plastic), wegwerken van al het afvalmateriaal etc.