Duidelijke afspraken, die goed nagekomen worden. Ik wilde in eerste instantie 2 dakramen zelf monteren en dus alleen door Verhoef laten leveren. Bij nader inzien wilde ik 1 van de ramen toch door Verhoef laten plaatsen. Geen probleem, goedkoop en nog dezelfde week geregeld.
Snelle reacties via de mail, en snelle professionele montage.
Eerste keer kleine dakraam vervangen door Velux dakraam. Wauw wat mooi kunststof dakraam met rolluik. Luchtklep open zonder raam openen kan ook. Ik heb nog eens 2 dakramen met 1 rolluik ook bestellen en laten maken met redelijk prijs. Daar zijn wij blij mee.
Na een bezoek aan de VELUX showroom in De Meern waar wij uitstekend zijn begeleid hebben wij met genoegen de offerte getekend, die ook nog eens gunstiger uitviel dan initieel verwacht. Daags daarna kwam Verhoef onze 3 nieuwe VELUX dakramen al plaatsen, binnen luttele uren en met een zeer hoog afwerkingsniveau opgeleverd en algeheel alles naar volle tevredenheid afgewikkeld. Een absolute aanrader deze firma!
Alles is heel soepel verlopen. Dakramen incl accessoires zijn in een snelle tijd geplaatst en ziet er allemaal super uit. Heb nog niet veel gebruik van alles gemaakt doordat ik kort erop met vakantie ben geweest, maar ik heb er vertrouwen in dat als er iets mocht zijn ik Verhoef Dakramen kan bellen voor hulp.
Via de velux showroom kwamen wij in contact met verhoef dakramen. Zij gaven een professionele indruk. We waren ons ervan bewust dat Verhoef niet de goedkoopste is maar betrouwbaarheid en bereikbaarheid vonden wij belangrijker. De monteurs kwamen ook zeer vakkundig en klantvriendelijk over. De nazorg en garantie moeten nog blijken.
Ontzettend goed geholpen in de Velux showroom, daarna snel geleverd en vakkunddig geinstalleerd. Toen onze buren de dakramen zagen, hebben ze vrijwel direct ook een bestelling geplaatst!
De monteurs werkten netjes, snel, schoon en zonder bouwradio of bouwvakkers mentaliteit. Ook de ingeschatte montagetijd keurig nagekomen. Zou de volgende keer weer Verhoef laten komen. Klasse.
goed op tijd vriendelijke benadering door monteurs, bereid tot overleg en meedenken keurig werk geleverd: met extra afdekken van rest omgeving vooraf aangegeven dat afbraak-spullen niet meegenmone zouden worden, maar de rest is keurig achtergelaten
Efficiente offerte en efficiente installatie, netjes to the point en zonder een enkele klacht, dit is uitzonderlijk!
Super tevreden. Ik heb er alle vertrouwen in dat het de aankomende jaren niet lekt en in goede conditie blijft. Ga zo door zou ik zeggen.
Vakmanschap. Ben zelf best kritisch. Alles is Keurig afgewerkt.
snelle recatie op offertevraag, zeer coorecte bijstelling telefonisch van afspraak tot plaatsing
Tot nu toe heel positieve ervaringen met het bedrijf
Erg netjes en snel gewerkt. Mooi eindresultaat. Zeer tevreden.
Wij mogen wel zeggen dat het vanaf de aanvraag zeer snel is gelopen. Monteurs waren zeer netjes, in zowel het afbreken en opbouwen. Meer dan lof.
Prima service en vakkundige monteurs. Goede adviezen vooral bij velux
Snel, netjes en vakkundig.