adequate afhandeling op moeilijke plekboven trapgat
Alles perfect
netjes alles gemonteerd. Vriendelijke monteurs.
Vakkundig, professioneel en als zeer prettig ervaren. Keurig werk afgeleverd en zeker aan te raden.
snel en efficient
deskundig personeel, correcte afwerking, komen afspraken goed na.
Verhoef is een deskundig bedrijf die doen wat ze beloven. De monteur dacht zelfs met ons mee. Vanwege de dakconstructie was het weinig zinvol om een insectenhor te monteren. Monteur adviseerde daarom die niet aan te brengen, en nam deze weer mee terug. Prijs werd netjes aangepast. Fijn dat zo met de klant wordt meegedacht! Alles is zeer goed verlopen. Monteurs waren vriendelijk en waren sneller klaar dan gedacht. Kortom: topbedrijf!
Vlotte levering en mail-contact. Nette wijze van werken.
Goede voorlichting wat betreft mogelijkheden,klantvriendelijk vanaf begin tot einde,correcte behandeling confrontatie afspraken.
Prima op tijd, keurig werk geleverd, na afloop alles weer netjes opgeruimd
Prima en correcte offerte en vakkundig gemonteerd. Als extra service nog een lang werkblad voor ons naar boven gehesen (uiteraard van tevoren afgesproken, maar daar wilden ze niets extra's voor vragen). klasse!
Er wordt snel en netjes gewerkt. Geen afval. Zeer vakkundig personeel en alles conform afspraak.
Ik vond het een prettige ervaring om met dit bedrijf te werken. We zijn erg blij met de solartubes en genieten er elke dag van
als erg prettig ervaren. net product en net personeel tijdens installatie. afspraak was afspraak wat ook erg nettjes en prettig is
Dhr. Verhoef heeft bij ons het werk opgenomen en was zeer prettig in omgang en hij gaf goed aan wat de mogelijkheden waren. De monteurs waren super. Heel prettig in omgang en werkte snel en zeer nauwkeurig. Het eindresultaat was perfect. Ze hebben ook netjes opgeruimd. We hebben 3 dakramen door hun laten plaatsen. waarvan twee gekoppeld.
Snelle en proffesionele service. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Nette en vriendelijke monteurs die alles netjes opruimen
Keuze voor Verhoef Dakramen genomen n.a.v. de reviews die wij via de Velux-site stonden en die klopten helemaal nadat wij persoonlijk contact hebben gehad. Montage eb afwerking is naar wens gegaan. Top!!
Zeer nette monteurs, netjes alles besproken en geplaatst.
Geweldig! Snel geleverd, snel gemonterrd en geen ingrijpende rommel natijd! Samen met de monteur gekeken wat de beste plek zou zijn kwa hoogte etc. In een kleine 2 uur helemaal klaar. Weinig nawerk, alleen 1 keer het binnenwerk schilderen.