verbouwingen destijds goed gegaan, hoewel je erg achter ze aan moet lopen. Details zijn vaak niet goed en moeten over en dat kost veel moeite. Fouten herstellen ook. Maar uiteindelijk is het gelukt.
Prettige samenwerking en goede uitvoering van de werkzaamheden.
Zeer gericht op klantwensen. Heel positief is het blijven volgen tot alles afgehandeld is en jullie betrouwbaarheid in het nakomen van gemaakte afspraken. Snelle actie en diverse expertise.
Alles binnen de gedane tijd op een gedegen manier gedaan.
We zijn zeer tevreden over onze voor en achter-pui en we zijn ook tevreden over de serviceverlening na montage.
Was zeer tevreden en derhalve ook 3 opdrachten in loop van 10 jaar gegeven. Helaas laatste tijd minder tevreden.
Geachte mevrouw Van der Molen, Dit bijzondere onderdeel is moeilijk te krijgen. Bij binnenkomst zal dit met spoed worden gemonteerd. Betreft afwerking wisten wij helaas niets vanaf maar zullen dit bij de montage van het onderdeel (RVS knevel) direct verhelpen. Onze excuses voor de overlast.
IK vind van Esseveld & Zn. zeer goed ik beveel de mensen om daar te gaan kijken en kopen
Prettige contacten, duidelijke info en prijzen. Prijs aan de hoge kant maar wel kwaliteit!
Het was voor mij een zeer positieve ervaring om zaken met dit bedrijf te doen. Duidelijke afspraken (die nagekomen zijn), zeer schappelijke prijzen, vakkundig personeel/afgeleverd werk, zeer flexibele opstelling. Kan dit bedrijf aan een ieder aanraden en mocht ik in de toekomst nog een keer een klus te doen hebben zal ik zeker niet twijfelen om contact met dit bedrijf op te nemen.
Betrouwbare levering en kwaliteit.
Nadat alles naar tevredenheid is gedaan hebben wij geen goed gevoel over de afhandeling van klachten. Zo hebben wij na meer dan een jaar nog geen uitsluitsel over onze screen waar een monteur naar is wezen kijken maar vervolgens hoor of zie je niemand meer. G. Overeem
Helaas heeft hierin onze leverancier Rainbow zonweringen uit Leerdam ons in de steek gelaten! Wij zullen een nieuw doek bestellen voor kosten Van Esseveld en dit gaan monteren. Wij bieden hiervoor ons excuus aan.
ik kan niet anders zeggen, dat er zeer punctueel gewerkt wordt. Goede materialen gebruikt, goed overleg, rustige en beleefde werknemers. We hadden er alle vertrouwen in, dat gaven ze ons echt. Het is prachtig geworden. Wij zijn erg blij.
Zoals u zelf heeft omschreven hadden wij de pech dat er een uitvoerders wisseling is geweest! Nu doen wij het anders de persoon die bij u de verkoop doet begeleid ook de uitvoering/planning. Wij bieden hiervoor ons excuus aan.
Prettige ervaringen.Prettig personeel en keurig opgeruimd na de werkzaamheden. Ik hoop dat het met jullie bedrijf snel weer beter gaat.Ik heb begrepen dat het een stuk minder gaat.
Goede begeleiding, vriendelijk en behulpzaam personeel, eerlijke uitstraling, alle afspraken nagekomen, niet duur voor goede kwaliteit.
ze werken hard, goed materiaal, eindresultaat ziet er goed uit, ben daar tevreden mee
goed afgeleverd
Ik ben zeer positief over het geleverde werk en over de nazorg en de garantie en de vriendelijkheid van het personeel en met name de goede adviezen van Jan Fioole betreffende onze order.
1e ervaring een paar jaar geleden was zeer negatief. Dit is goedgmaakt middels de laatste ervaring afgelopen tijd. Vriendelijk en deskundig personeel, nette afwerking, goede nazorg.
Vakkundige mensen die hun afspraken nakomen en netjes werken.
Wij hebben een aantal jaar geleden nieuwe (kunststof) kozijnen en een openslaande tuindeuren laten plaatsen. Vanaf het eerste gesprek in de showroom tot het uitwerken van alle details was het contact super. Ook het plaatsen gebeurde door nette, bekwame vakmensen die prettig in de omgang waren. De service daarna is ook meer dan prima. Een belletje of mailtje en er komt een servicemonteur. Echt.. ik kan niets negatiefs verzinnen. In onze straat heb ik dan ook zeker Bouwbedrijf van Esseveld aangeraden!
Komt afspraken na, levert mooie produkten en goede garantie
Rijksstraatweg 233
3921AG Elst
Historie Op 1 oktober 1991 startte Jan van Esseveld samen met zijn vrouw het bouwbedrijf. Eerst deden zij zoveel mogelijk werkzaamheden alleen, maar al snel werd dat teveel. Werknemers werden aangetrokken, een ook de kunststofbranche werd meteen uitgebreid. Zo openden zij hun showroom in een klein winkelpandje aan de Rijksstraatweg in Elst, ongeveer 50 m², maar precies genoeg om een grote klantenkring op te bouwen. Dat is gelukt, mede namens het vertrouwen van al onze klanten in de afgelopen jaren. Inmiddels, 34 jaar later, zijn we in de huidige situatie met 30 personen werkzaam aan de Rijksstraatweg te Elst, met een grote showroom van maar liefst 400 m² en een eigen productie van aluminium kozijnen. Daarnaast hebben we een showroom en een showroom in Zeist van 100 m². Door de jaren heen hebben we een groot klantenbestand opgebouwd, die ook nu nog regelmatig nieuwe opdrachten verlenen. We zijn geprofessionaliseerd, en dat is te zien aan ons werk. Ons team bestaat uit 5 montageploegen, een servicemonteur, 4 productiemedewerkers, een werkplaatsmedewerker, verkopers en werkvoorbereiders/planner. Daarnaast ondersteunen de secretaresse en de administratie medewerkster de overige werkzaamheden. Van Esseveld levert alles voor uw woning. Van kozijnen, puien, dakkapellen, zonwering, raamdecoratie tot veranda's en serres toe. Samen met ons bouwbedrijf maken wij van elk project een 'droomplaatje'! Bezoek onze website www.esseveld.nl voor meer informatie.