Goede service, alles netjes geplaatst

Van Esseveld reageert snel. Het werk wordt netjes gedaan. Aardig personeel. Blij met het scherm op het balkon.

Goede spullen en vakwerk

Zeer sympathieke monteurs die zeer goed op elkaar waren ingespeeld. Dat ze pas twee weken samen werkten maakte het extra bijzonder

• Communicatie

Er is goed werk verricht.

Alles in goed overleg geregeld. Er werd goed gecommuniceerd en de afspraken werden na afgekomen.

• Communicatie

Positieve ervaringen met Team Van Esseveld.

Onlangs hebben we een aantal kunststofkozijnen met triple glas, een schuifpui en een aantal solar screens laten plaatsen door Van Esseveld Elst Ut. Het resultaat mag er zijn! Het hele proces vanaf het eerste gesprek tot en met de uitvoering is goed verlopen. Ook zijn de laatste puntjes opgepakt en goed opgelost. Kortom mochten we in de toekomst nog meer kozijnen gaan vervangen dan weten bij wie we moeten zijn.

• Communicatie

Meer dan uitstekend en zeer tevreden!

Alles is meer dan uitstekend verlopen en ik ben zeer tevreden! Zelfs nog een kleine extra service geleverd!

• Communicatie

Uitstekend werk geleverd, zeer goed afgewerkt

Onze ervaring met van Esseveld is uitstekend!

• Communicatie

Ze leveren uiteindelijk een perfect product mar wel met een lange aanloop

Ze leveren mooie kozijnen met een goede afwerking. Ervaren en vriendelijke medewerkers. Wel moet je heel goed opletten op juiste afmetingen, materiaal en afwerking, dit gaat niet altijd in één keer goed. Uiteindelijk wordt alles netjes opgelost.

Heel tevreden!

Het proces is op alle punten naar volle tevredenheid verlopen. De deskundigheid van de heren Opperman en van der Stelt hebben we op prijs gesteld. De heren van de montage ploeg hebben goed werk afgeleverd en waren bovendien gezellig en correct. Samenvattend; We zijn in alle opzichten heel tevreden.

• Service N.v.t.

Netjes en kundig is ons rolluik gemeten en gemaakt.

We zijn tevreden over het geleverde artikel en montage daarvan

Was goed

Dankzij de monteur kreeg ik de raam uitzetter die ik graag wilde en ook nog veel goedkoper was. Hij was vriendelijk, meedenkend en heeft goed en snel werk geleverd.

Betrouwbaar en prima vakmensen

Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat.

• Communicatie

Tevreden over resultaat - niet tevreden over verloop en planning.

Wij zijn in de winkel, zowel in Zeist als in Elst heel goed geholpen. We hebben daarna een order geplaatst voor het vervangen van diverse ramen inclusief raambekleding, doucheramen met geïntegreerde luxaflex en een zijgevelraamconstructie. De uitvoering van deze order heeft plaatsgevonden tussen november 2024 en april 2025 in 4 stappen (om redenen van verkeerde maat doucheraam, ontbreken van geleiderstrips, geen juiste bediening Uniglas). Hierbij moest telkens het initiatief voor het plannen van een volgende stap van ons uitgaan, daarna werd er dan weer actie ondernomen. Dit gebeurde diverse malen tussen stap 2 t/m 4. Dit hele proces heeft in onze beleving lang geduurd waarbij het ons stoorde dat we telkens zelf aan de bel moesten trekken. Als er proactief was gehandeld door Esseveld, had naar ons idee het proces sneller kunnen verlopen en hadden wij ook een positiever eindbeeld over het geheel gehad. Aangezien wij wel tevreden zijn over het resultaat, zullen wij toch jullie aanbevelen, maar hopen dat jullie deze feedback ter harte willen nemen voor toekomstige orders van wie dan ook.

geen problemen gehad

de afspraken zijn goed nagekomen.

Is mooi geworden

We zijn er blij mee, maar het duurde wel even.

• Communicatie

Eindresultaat naar tevredenheid. De uitvoering verliep wat rommeliger.

Werkzaamheden werden eerder uitgevoerd dan gepland. Op de 1e dag waren er 4 mensen. De 2e dag was er slechts 1 ivm ziekte. De 3e dag waren ze met z'n tweeën. De 4e dag wilden ze het graag afmaken maar werden ineens van de klus afgehaald om 1,5 dag later terug te komen. Toen moesten we er goed bijstaan om aan te geven wat er nog gedaan moest worden. Dat maakte de planning en uitvoering rommelig en wat chaotisch. De afwerking van de achterdeur is echt zeer zorgvuldig gedaan. Complimenten daarvoor. Ten slotte waren de raamhorren niet passend en ook dit is keurig opgelost.

Goed geregeld en gecommuniceerd

De kozijnen zijn netjes geplaatst en volledig naar het zin.

• Communicatie

Fantastisch bedrijf met fantastische vakmensen!!

Eind maart zijn bij ons zijn bijna alle kozijnen en voordeur vervangen door Van Esseveld , en dit hebben ze heel netjes gedaan. Natuurlijk waren er wat kleine problemen zoals bijvoorbeeld bij de nieuwe openslaande deuren die niet goed willen sluiten maar ook dat wordt super netjes opgelost. Wat erg fijn vonden is dat de communicatie vlotjes is verlopen en dat goed meegekeken/ gedacht wordt. Ook na de werkzaamheden wordt er nogmaals extra gecontroleerd of alles goed is uitgevoerd.

Matig

Resultaat is netjes. Maar service laat te wensen over.

Goede ervaringen

Ondanks wat foutjes is alles daarna goed gemaakt.

Goed en vriendelijk personeel

Zeer goed , deskundig en vriendelijk personeel

• Communicatie

De roosters voor de ramen hadden nogal wat voeten in de aarde. Dhr. v.d. Laar ( de servicemonteur) is een gouden kerel met diamanten handen en denkwerk.

Chaotisch

Helaas glas niet juist ingemeten, daardoor extra tijd, veel rotzooi, schade aan de kozijnen en zonneschermen die niet meer volledig naar beneden kunnen. Hoge kwaliteitsverwachting niet waargemaakt.

volgens afspraak

Keurig personeel. Rustig en kundig gewerkt,

• Communicatie

Onze ervaring zijn positief en goed.

Op basis van de ervaringen uit het verleden zijn we opnieuw bij Van Esseveld terechtgekomen. Destijds bij toeval kennis gemaakt op een zaterdagochtend in de showroom met de directeur. Zijn betrokkenheid toen sprak erg aan. Wat wij bij eerdere uitgevoerde opdrachten hebben gemist was een soort eindcontrole/oplevering. Naarmate je langer geniet van de aangebrachte voorzieningen, vallen er ook meer details op. Bij de laatste opdracht hebben we een eindcontrole/ oplevering gehad. We zijn blij met de goede uitvoering van de opdracht.

• Prijs N.v.t.

Rijksstraatweg 233

3921AG Elst

Over Van Esseveld Geveltechniek v.o.f

Historie Op 1 oktober 1991 startte Jan van Esseveld samen met zijn vrouw het bouwbedrijf. Eerst deden zij zoveel mogelijk werkzaamheden alleen, maar al snel werd dat teveel. Werknemers werden aangetrokken, een ook de kunststofbranche werd meteen uitgebreid. Zo openden zij hun showroom in een klein winkelpandje aan de Rijksstraatweg in Elst, ongeveer 50 m², maar precies genoeg om een grote klantenkring op te bouwen. Dat is gelukt, mede namens het vertrouwen van al onze klanten in de afgelopen jaren. Inmiddels, 34 jaar later, zijn we in de huidige situatie met 30 personen werkzaam aan de Rijksstraatweg te Elst, met een grote showroom van maar liefst 400 m² en een eigen productie van aluminium kozijnen. Daarnaast hebben we een showroom en een showroom in Zeist van 100 m². Door de jaren heen hebben we een groot klantenbestand opgebouwd, die ook nu nog regelmatig nieuwe opdrachten verlenen. We zijn geprofessionaliseerd, en dat is te zien aan ons werk. Ons team bestaat uit 5 montageploegen, een servicemonteur, 4 productiemedewerkers, een werkplaatsmedewerker, verkopers en werkvoorbereiders/planner. Daarnaast ondersteunen de secretaresse en de administratie medewerkster de overige werkzaamheden. Van Esseveld levert alles voor uw woning. Van kozijnen, puien, dakkapellen, zonwering, raamdecoratie tot veranda's en serres toe. Samen met ons bouwbedrijf maken wij van elk project een 'droomplaatje'! Bezoek onze website www.esseveld.nl voor meer informatie.