het afgeleverde werk ziet er zeer netjes uit
Word netjes gewerkt en goed geïnstalleerd Een foutje in de bestelling werd goed en snel opgelost Top
Ik moest werken , maar de heren hebben het mooi gemaakt :)
En dat is heel fijn te horen, daar zijn we blij mee! Veel woonplezier toegewenst namens het gehele team. En nogmaals dank voor uw mooie opdracht! Team Van Esseveld Geveltechniek
Het heeft me heel veel koffie gekost maar alles voor het eindresultaat :-)
En die koffie is zeker gewaardeerd door onze monteurs, dank voor uw gastvrijheid én de mooie opdracht! Veel woonplezier toegewenst! Met hartelijke groet namens het gehele team Van Esseveld Geveltechniek
Er werd goed met ons meegedacht en snel geschakeld. Er is een mooie kapel opgeleverd. Wel zijn er wat zwarte strepen in het trapgat gekomen door de toch wat lompe (maar zeker ook zeer vakkundige en aardige) werkmannen.
Hartelijk dank voor uw mooie review, en fijn dat het dakkapel naar wens is geleverd en gemonteerd! Betreft onze monteurs zullen wij dit punt van aandacht bespreken :) Fijn dat het werk wel goed en netjes is uitgevoerd, daar gaan wij voor. Veel woonplezier toegewenst! Met hartelijke groet, team Van Esseveld Geveltechniek
Prima, vakkundig, netjes etc.
Hartelijk dank voor de mooie review, wij waarderen het dat u de tijd ervoor heeft genomen! Veel woonplezier toegewenst en graag tot ziens in de toekomst! Met hartelijke groet, Team Van Esseveld Geveltechniek
Opnieuw een klus laten doen door de mensen van Van Esseveld. Goed advies, prima offerte en -voor zover ik dat kan beoordelen- goed werk. Ditmaal oude ramen vervangen door isolatieglas. Ondanks de pech dat ze een ruit verkeerd hadden besteld, is dat goed opgelost. Wel jammer dat vooraf en tijdens de klus moet worden betaald.
Het was fijn weer te mogen werken voor u, dank voor de mooie opdracht! Onze facturen volgen conform wat er is afgesproken in uw opdrachtbevestiging, wij werken niet met achteraf betalen. Met als reden dat de materialen ook (tijdig) ingekocht en betaald moeten worden. Wij werken niet met vooruitbetaling, maar de 1e termijn ontvangt u kort voordat wij met de werkzaamheden beginnen. Zo houden wij het voor alle partijen overzichtelijk en transparant. Veel woonplezier toegewenst! Hartelijke groet, Team Van Esseveld Geveltechniek
Advies voorafgaand aan de offerte op basis van kennis van zaken. Tijdens de bouw goed geholpen, ondanks allerlei tegenvallers. Afhandeling door zeer deskundige en betrokken kracht. Communicatie kan verbeteren.
Dank voor uw eerlijke feedback, en de genomen moeite om een beoordeling over ons bedrijf te plaatsen! Uw punt mbt de communicatie gaan wij zeker oppakken in ons team, daar gaan wij hard aan werken. We zijn daar al druk mee bezig, maar weet dat wij dit punt serieus oppakken. Fijn dat het project wel goed is gegaan, veel woonplezier dan ook toegewenst namens het gehele team! Team Van Esseveld Geveltechniek
Priusquam incipias consulto opus est. Dit vraagt een hoge mate van assertiviteit. Zou het niet weer zo doen.
Wat spijtig dit te lezen, wij nemen nog even contact met u op om de voortgang van uw project door te spreken. Als team vinden wij het namelijk erg vervelend dat u met deze indruk achterblijft na afronding van de werkzaamheden. Via een gesprek willen wij dit persoonlijk met u doorspreken. We staan open voor verbetering en feedback en waarderen uw review dan ook. U hoort zeker nog even van ons. Ondanks alles wensen wij u wel veel woonplezier toe! Hartelijke groet, Team Van Esseveld Geveltechniek
We hebben door Van Esseveld onze kozijnen laten vervangen. En dan meteen maar het hele pakket: driedubbelglas, kunststof, screens, horren etc. En dat hebben een paar hardwerkende lieden met veel toewijding prachtig gedaan. Alles is keurig afgewerkt en weer opgeruimd. We zijn zeer tevreden. Ons huis ziet er mooi uit en voelt nu al warmer aan! Van Esseveld is vast niet de goedkoopste, maar levert wel goede kwaliteit en goede service.
Beste Van Esseveld, Volgens mij heb ik een paar weken geleden al een complete enquete ingevuld voor de vervanging van het kozijn van de dakkapel. Vanochtend zijn de 2 horren geleverd en geplaatst. De medewerker is 5 minuten binnen geweest. Waarom dan weer een complete enquete? Ik vul hem dus niet verder in.
Dank voor deze mooie review en prachtige score! Wellicht heeft u eerder een review geplaatst voor ons bedrijf via Google? Onze collega's die bij u komen opleveren kunnen die vraag aan u stellen, u kunt dan een review plaatsen door een QR code te scannen. Via klantenvertellen heeft u nog niet eerder een uitnodiging voor een review ontvangen zien wij. Hoe dan ook, dank voor uw review dat waarderen wij! Veel woonplezier toegewenst! Hartelijke groet, Team Van Esseveld Geveltechniek
Buiten kwam ik nog wat rommel tegen in de tuin. Ik heb het inmiddels opgeruimd.
Dat is vervelend te lezen, we gaan hierover in gesprek met de monteurs. Een opgeruimde werkplek is een belangrijk streven voor ons. Fijn dat u ons hierop tipt! En dank voor uw positieve feedback, fijn dit terug te zien in de scores. Veel woonplezier toegewenst! Team Van Esseveld Geveltechniek
Het eerste contact met de adviseur verliep zeer prettig, hij gaf goede uitleg over de verschillende mogelijkheden! Alle afspraken zijn nadien keurig nagekomen, goede communicatie! De laatste betaling volgt pas nadat alle opleverpunten verholpen zijn, zo hoort het!
Fijn om dit te lezen, wij zullen uw review in ons team delen. Hartelijk dank voor deze mooie woorden, dat waarderen wij! Met plezier hebben wij voor u gewerkt, veel woonplezier én comfort toegewenst met de nieuwe ramen! Hartelijke groet, team Van Esseveld Geveltechniek
Niet alleen is er een goed product geleverd, de plaatsing perfect... prettige, humorvolle mannen die het uitgevoerd hebben.
Dank voor deze prachtige review, daar doen we het als team voor! Hartelijk dank voor uw mooie woorden, én de moeite die u heeft genomen om deze beoordeling te schrijven. Veel woonplezier toegewenst! Hartelijke groet, Team Van Esseveld Geveltechniek
In twee dagen heb ik een hele mooie voordeur met brievenbus en nieuwe zonnewerende ramen in de schuifpui van de grote slaapkamer gekregen.
Wat een prachtige beoordeling, dank voor het delen! Met plezier hebben wij voor u gewerkt. Namens het gehele team wensen wij u dan ook veel woonplezier toe met de nieuwe voordeur en zonwerende ramen in uw schuifpui! Hartelijke groet, Team Van Esseveld
Goed werk geleverd
Mooi deze review te lezen, dank voor de moeite die u heeft genomen! Dat wordt gewaardeerd door ons gehele team! Veel woonplezier toegewenst. Met hartelijke groet, Team Van Esseveld
Van Esseveld heeft onze kozijnen vervangen. Het werk zelf is heel goed gedaan. De communicatie echter is om te huilen. Er is verkeerd ingemeten, ( maten van het buurhuis gebruikt volgens hun eigen zeggen) waardoor we nu ramen hebben met maten die we niet willen. Er was een slot voor de achterdeur genoteerd in de offerte. Die was om onduidelijke reden uit de offerte gehaald. Er zat dus geen slot in de achterdeur. Dit is gelukkig opgelost. Verder kregen we een afrekening met een post erop van €500 die niet gebruikt was. Na onze reactie daarop zouden we een nieuwe factuur krijgen, echter kregen we een betalingsherinnering voor dezelfde factuur. Communicatie verliep met soms wel 3 personen tegelijk.
Dank voor uw eerlijke feedback, daar leren wij als bedrijf van. Uw review is dan ook gedeeld met het kantoorteam. Fijn dat het werk zelf naar wens is gegaan, hopelijk mag u daar jarenlang plezier van hebben! Spijtig te lezen dat de communicatie bij uw werk zo verlopen is, dat is zeker een leerpunt voor ons en daar gaan wij dan ook aan werken. We proberen de juiste personen vanuit hun afdelingen altijd zo goed mogelijk te laten reageren met onze klanten, wat vervelend dat dit bij uw project niet naar wens is gegaan! Daarvoor bieden wij u onze excuses aan. Mocht u het werk willen doorspreken, daar staan wij altijd voor open. Kom gerust langs in onze showroom of bel ons via 0318-472114. Ondanks het verloop willen wij u namens ons gehele team veel woonplezier toewensen met de nieuwe kozijnen! Team Van Esseveld Geveltechniek
Wij zijn bijzonder tevreden over het eindresultaat, want daar gaat het uiteindelijk om. De afwerking is gewoon goed en professioneel gedaan.
En het eindresultaat is ontzettend belangrijk, ook voor ons als bedrijf. Wat fijn deze review te lezen en dat het naar uw wens opgeleverd is! Dank voor de moeite om deze beoordeling te plaatsen. Dat waarderen wij erg! Veel woonplezier toegewenst namens het gehele team! Hartelijke groet, Team Van Esseveld Geveltechniek
We hebben een voordeur met kozijn, raam en rolluik gekocht. het eerste gesprek vond thuis plaats zodat de vertegenwoordiger de situatie ter plekke kon bekijken. Daarna volgende een tweede gesprek in de showroom. Het hele traject is naar tevredenheid verlopen. Er werd naar ons geluisterd en onze vragen beantwoord. De montage verliep voorspoedig. De monteurs hebben goed werk verricht en waren secuur en hebben alles netjes achtergelaten.
Wat een prachtige review, hartelijk dank! Zo zien wij onze projecten graag verlopen, wat fijn dit te lezen. Namens het gehele team wensen wij u veel woonplezier en comfort toe! Dank voor de mooie opdracht! Team Van Esseveld Geveltechniek
Vakkundig. Werken netjes. Mooi eind resultaat.
Fijn deze review te lezen, dank dat u de moeite heeft genomen een review te plaatsen. Met plezier hebben wij voor u gewerkt. Veel woonplezier toegewenst! Team Van Esseveld Geveltechniek
Zeer netjes gewerkt, aardige vakmannen en een heel mooi resultaat.
Wat fijn dit te lezen! Met plezier hebben wij voor u gewerkt. Namens het gehele team veel woonplezier toegewenst! Team Van Esseveld Geveltechniek
Zeer tevreden en hele mooie kwaliteit
Fijn dit terug te lezen, dat doet ons goed! Dank voor uw mooie opdracht! Namens het gehele team veel woonplezier toegewenst. Fijne zomer! Team Van Esseveld
Alles als gewenst
Met plezier hebben wij dan ook voor u gewerkt, dank weer voor de mooie opdracht en het vertrouwen in ons bedrijf. Dat waarderen wij! Veel woonplezier en comfort toegewenst! Team Van Esseveld
Dank voor uw mooie review! Fijn dat het werk naar tevredenheid is uitgevoerd. Namens het gehele team veel woonplezier toegewenst! Hartelijke groet, team Van Esseveld
We zijn heel blij met de dakkapel die Van Esseveld heeft geleverd. De dakkapel ziet er mooi uit en geeft binnen extra ruimte. Het was prettig dat we van te voren in de showroom de verschillende materialen en modellen konden bekijken. De communicatie verloopt heel goed, zowel met mensen van kantoor als met de monteurs die het werk uitvoeren. Fijn dat het taalgebruik netjes is (geen grove taal of gevloek) tijdens het werk. Het personeel is vriendelijk. Er werd goed meegedacht met onze wensen en wat er mogelijk is. We vinden het leuk dat er ook een vleermuiskast ingebouwd kon worden.
Dat is fijn te lezen, hartelijk dank voor uw mooie review! Met veel plezier hebben wij dan ook voor u gewerkt, het dakkapel leveren en monteren wij graag zoals u dat wilt: daar gaan wij als gehele team voor! Wij wensen u veel gebruikersplezier én comfort met het nieuwe dakkapel! Hartelijke groet, Team Van Esseveld
Rijksstraatweg 233
3921AG Elst
Historie Op 1 oktober 1991 startte Jan van Esseveld samen met zijn vrouw het bouwbedrijf. Eerst deden zij zoveel mogelijk werkzaamheden alleen, maar al snel werd dat teveel. Werknemers werden aangetrokken, een ook de kunststofbranche werd meteen uitgebreid. Zo openden zij hun showroom in een klein winkelpandje aan de Rijksstraatweg in Elst, ongeveer 50 m², maar precies genoeg om een grote klantenkring op te bouwen. Dat is gelukt, mede namens het vertrouwen van al onze klanten in de afgelopen jaren. Inmiddels, 34 jaar later, zijn we in de huidige situatie met 30 personen werkzaam aan de Rijksstraatweg te Elst, met een grote showroom van maar liefst 400 m² en een eigen productie van aluminium kozijnen. Daarnaast hebben we een showroom en een showroom in Zeist van 100 m². Door de jaren heen hebben we een groot klantenbestand opgebouwd, die ook nu nog regelmatig nieuwe opdrachten verlenen. We zijn geprofessionaliseerd, en dat is te zien aan ons werk. Ons team bestaat uit 5/6 montageploegen, een servicemonteur, 4 productiemedewerkers, een werkplaatsmedewerker, verkopers en werkvoorbereiders/planner. Daarnaast ondersteunen de secretaresse en de administratie medewerkster de overige werkzaamheden. Van Esseveld levert alles voor uw woning. Van kozijnen, puien, dakkapellen, zonwering, raamdecoratie tot veranda's en serres toe. Samen met ons bouwbedrijf maken wij van elk project een 'droomplaatje'! Bezoek onze website www.esseveld.nl voor meer informatie.