Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat.
Wij zijn in de winkel, zowel in Zeist als in Elst heel goed geholpen. We hebben daarna een order geplaatst voor het vervangen van diverse ramen inclusief raambekleding, doucheramen met geïntegreerde luxaflex en een zijgevelraamconstructie. De uitvoering van deze order heeft plaatsgevonden tussen november 2024 en april 2025 in 4 stappen (om redenen van verkeerde maat doucheraam, ontbreken van geleiderstrips, geen juiste bediening Uniglas). Hierbij moest telkens het initiatief voor het plannen van een volgende stap van ons uitgaan, daarna werd er dan weer actie ondernomen. Dit gebeurde diverse malen tussen stap 2 t/m 4. Dit hele proces heeft in onze beleving lang geduurd waarbij het ons stoorde dat we telkens zelf aan de bel moesten trekken. Als er proactief was gehandeld door Esseveld, had naar ons idee het proces sneller kunnen verlopen en hadden wij ook een positiever eindbeeld over het geheel gehad. Aangezien wij wel tevreden zijn over het resultaat, zullen wij toch jullie aanbevelen, maar hopen dat jullie deze feedback ter harte willen nemen voor toekomstige orders van wie dan ook.
de afspraken zijn goed nagekomen.
.. en dat is fijn om terug te lezen, daar gaan wij als team voor! Als Van Esseveld vinden wij het belangrijk dat de gemaakte afspraken correct worden nagekomen, en het gewenste resultaat opleveren voor u als klant. Hartelijk dank voor het delen van uw review! Namens het gehele team wensen wij u veel woonplezier toe. Team Van Esseveld
We zijn er blij mee, maar het duurde wel even.
Fijn te lezen dat het eindresultaat het gewenste resultaat is! Met plezier hebben wij voor u gewerkt, dan ook voor de mooie opdracht. Wij hopen dat u veel woonplezier én comfort heeft met de nieuwe kozijnen en hefschuifpui! Team Van Esseveld
Werkzaamheden werden eerder uitgevoerd dan gepland. Op de 1e dag waren er 4 mensen. De 2e dag was er slechts 1 ivm ziekte. De 3e dag waren ze met z'n tweeën. De 4e dag wilden ze het graag afmaken maar werden ineens van de klus afgehaald om 1,5 dag later terug te komen. Toen moesten we er goed bijstaan om aan te geven wat er nog gedaan moest worden. Dat maakte de planning en uitvoering rommelig en wat chaotisch. De afwerking van de achterdeur is echt zeer zorgvuldig gedaan. Complimenten daarvoor. Ten slotte waren de raamhorren niet passend en ook dit is keurig opgelost.
Vervelend te lezen dat de uitvoering rommelig is verlopen! Dat spijt ons, dit punt bespreken wij zeker op kantoor hoe dit is ontstaan en hoe wij dit beter aan kunnen pakken (ondanks zieken). Onze excuses hiervoor, fijn te lezen dat het verder wel naar wens is opgeleverd! Wij hopen dat u veel woonplezier heeft met de nieuwe kunststof kozijnen en deuren! Team Van Esseveld
De kozijnen zijn netjes geplaatst en volledig naar het zin.
Dat is fijn terug te lezen! Dank dat u de moeite heeft genomen om deze review te plaatsen, dat waarderen wij. Dank voor uw mooie opdracht en veel woonplezier toegewenst! Team Van Esseveld
Eind maart zijn bij ons zijn bijna alle kozijnen en voordeur vervangen door Van Esseveld , en dit hebben ze heel netjes gedaan. Natuurlijk waren er wat kleine problemen zoals bijvoorbeeld bij de nieuwe openslaande deuren die niet goed willen sluiten maar ook dat wordt super netjes opgelost. Wat erg fijn vonden is dat de communicatie vlotjes is verlopen en dat goed meegekeken/ gedacht wordt. Ook na de werkzaamheden wordt er nogmaals extra gecontroleerd of alles goed is uitgevoerd.
Een pracht review om terug te lezen, daar worden wij als team enthousiast van! Fijn te lezen dat het zo goed verlopen is, en naar uw wens- wat voor ons ook belangrijk is. Het stukje communicatie en oplevering heeft veel aandacht bij ons, goed te lezen dat dit gewaardeerd wordt. Namens het gehele team wensen wij u veel woonplezier én comfort toe! Team Van Esseveld
Een prachtige beoordeling om terug te lezen, ons team waardeert het dat u de moeite heeft genomen een review te plaatsen. Dank voor uw mooie opdracht en veel woonplezier met uw nieuwe kunststof kozijnen toegewenst! Team Van Esseveld
Resultaat is netjes. Maar service laat te wensen over.
Wat spijtig deze review te lezen! Wij hebben uw ervaring in ons team overlegd, echter naar ons inzien hebben wij de communicatie altijd goed uitgevoerd. Onze servicemonteur is zo snel mogelijk naar u toe gekomen om de opleveringsronde van o.a. de vensterbanken uit te voeren. Dat de service te wensen over laat kunnen wij niet plaatsen. Graag spreken wij dit nog met u door, wij vinden het erg vervelend dat u het zo ervaart! Wij nemen nog telefonisch contact met u op. Team Van Esseveld
Ondanks wat foutjes is alles daarna goed gemaakt.
.. en wat fijn dat het eindresultaat naar tevredenheid is uitgevoerd! Wij staan er als bedrijf voor om, áls er foutjes ontstaan, deze goed en snel op te kunnen lossen. Service blijft een belangrijk onderdeel, goed om uw review te lezen! Veel woonplezier toegewenst namens ons gehele team! Team Van Esseveld
Zeer goed , deskundig en vriendelijk personeel
Dank voor deze mooie review, daar worden wij als team erg blij van! Namens het gehele team wensen wij u veel woonplezier én comfort toe met de dakkapellen! Met de nieuwe 'bekleding' van keralit rabatdelen moet dat vast goed komen. Dank nogmaals voor uw opdracht! Team Van Esseveld
De roosters voor de ramen hadden nogal wat voeten in de aarde. Dhr. v.d. Laar ( de servicemonteur) is een gouden kerel met diamanten handen en denkwerk.
Goed te lezen dat de melding uiteindelijk naar tevredenheid is opgelost! Service is een belangrijk onderdeel van ons bedrijf. Met plezier hebben wij voor u gewerkt, wij hopen dat u veel plezier heeft van de nieuwe kunststof kozijnen! Team Van Esseveld
Helaas glas niet juist ingemeten, daardoor extra tijd, veel rotzooi, schade aan de kozijnen en zonneschermen die niet meer volledig naar beneden kunnen. Hoge kwaliteitsverwachting niet waargemaakt.
Wat spijtig dit te lezen! Onze ervaring bij uw werk is dat we vooraf goed gecommuniceerd hebben over de montage, er is veel contact geweest met u wanneer we beginnen etc. De voorbereiding van uw werk hebben wij zo goed mogelijk uitgevoerd. Tijdens de montage bleek dat de glaslatten niet naar wens waren, dit hebben wij meteen opgepakt door de volgende dag dit direct op te lossen. Uw klus hebben we diezelfde dag ook afgemaakt. We hebben op deze melding snel ingespeeld en naar onze mening is het netjes opgelost. Wij vinden het erg vervelend als uw ervaring anders is, we spreken dit graag met u door. We nemen nog even telefonisch contact met u op om uw ervaring verder door te spreken. Team Van Esseveld
Keurig personeel. Rustig en kundig gewerkt,
Wat een mooie review om terug te lezen, dank voor het delen van uw ervaring! Met plezier heeft ons team voor u gewerkt, veel woonplezier én comfort van uw nieuwe isolatieglas toegewenst! Team Van Esseveld
Op basis van de ervaringen uit het verleden zijn we opnieuw bij Van Esseveld terechtgekomen. Destijds bij toeval kennis gemaakt op een zaterdagochtend in de showroom met de directeur. Zijn betrokkenheid toen sprak erg aan. Wat wij bij eerdere uitgevoerde opdrachten hebben gemist was een soort eindcontrole/oplevering. Naarmate je langer geniet van de aangebrachte voorzieningen, vallen er ook meer details op. Bij de laatste opdracht hebben we een eindcontrole/ oplevering gehad. We zijn blij met de goede uitvoering van de opdracht.
Fijn weer van u te vernemen als terugkerende klant, met plezier hebben wij ook deze keer voor u gewerkt. Goed te vernemen dat de opleveringsronde gewenst en uitgevoerd is, dat is een punt waar wij hard aan gewerkt hebben om hierin verbetering aan te brengen. Een correcte oplevering waarbij wij het ook met u als klant afstemmen is erg belangrijk. Veel woonplezier en comfort toegewenst! Team Van Esseveld
Vriendelijke en prettige werklui. Ze zijn 2,5 dagen hard bezig geweest en het was best een pittige klus, waarbij ook nogal geïmproviseerd moest worden. De afwerking leek er soms (met name aan het eind) iets onder te gaan lijden.
Fijn dat het contact goed verliep! Wij hopen (en verwachten) dat de afwerking naar wens is uitgevoerd, anders mag u altijd contact met ons opnemen dan lossen we dit graag voor u op. Kwaliteit is een belangrijk punt voor ons! Veel woonplezier toegewenst! Team Van Esseveld
Zeer prettig contact en vriendelijk personeel. Zeer netjes gewerkt.
En wat is het mooi geworden bij u! Dank voor uw mooie review, dat waarderen wij! Namens ons gehele team veel woonplezier toegewenst met uw nieuwe kunststof kozijnen! Team Van Esseveld
Snel en secuur, zeer tevreden.
Wat fijn deze review te lezen, dank voor uw mooie opdracht! Met plezier hebben wij voor u gewerkt, namens het gehele team wensen wij u veel woonplezier én comfort! Team Van Esseveld
Over het werk van de ZZP 'ers en loodgieter waren we tevreden, helaas verliep de communicatie tussen hen en van Essenveld niet altijd soepel. Opdrachten niet altijd duidelijk doorgegeven en werden niet alle materialen op tijd geleverd. De tijdsduur van de werkzaamheden viel tegen. Het duurde langer dan ingeschat. De afwerking door 2 vaste medewerkers viel echt tegen. Hun gedrag vonden wij niet prettig. De servicemonteur heeft uiteindelijk veel goed gemaakt. Hij werkte vlot en netjes. Ook de verkoper heeft ons prima geholpen om zaken duidelijk te maken en te regelen. Alles overziend zijn we redelijk tevreden met het resultaat.
Dank voor het delen van uw review! Wij vinden het spijtig dat uw project niet zo verlopen is als gewenst, onze excuses daarvoor. Communicatie is een belangrijk onderdeel wat wij hoog hebben staan. Uw punten nemen wij dan ook serieus en hebben wij doorgesproken met onze monteurs en externe contacten (loodgieter) om hier verbetering in aan te brengen. Mocht u uw ervaring telefonisch door willen spreken dan kan dat altijd, bel ons in dat geval via 0318-472114. Namens ons gehele team wensen wij u veel woonplezier én comfort toe met de nieuwe kozijnen! Team Van Esseveld
Levering van grote gevelpui en voor- en achterdeur. Meerdere fouten bij inmeten, daardoor eerste levering niet geplaatst. Bij tweede levering wederom meetfouten. Geen enkel deel is in 1 keer goed gegaan, moeten meerdere malen bellen voor herstelwerkzaamheden. Bijwerken op de bouw , geforceerd installeren omdat het niet past met alle gevolgen vandien. Van het geheel is nog niet de helft conform offerte geleverd. Minimaal drie maanden vertraging in afbouw, extra kosten enzovoort. Dachten dat we deze partij konden vertrouwen, hebben ze meerdere malen de kans en ruim de tijd gegeven fouten te herstellen. Dure partij die verwachting niet waar maakt. Eenvoudige toezeggingen zoals meteen informatie toesturen worden niet nagekomen.
Per mail hebben wij direct na uw review contact met u gehad, op het moment van het schrijven van deze review hebben wij een deel van de opleverwerkzaamheden naar tevredenheid uitgevoerd. Fijn dat we er zo uit komen, de resterende werkzaamheden staan in overleg met u gepland en worden ook netjes en naar uw wens uitgevoerd. Er is reeds met u doorgesproken waar er steken zijn gevallen, we laten u echter zeker niet in de steek en werken samen met u, en uw aannemer, aan een prachtig eindresultaat! Mocht u behoefte hebben om de review alsnog door te spreken, altijd welkom in onze showroom! Team Van Esseveld
de plaatsing ging vlekkeloos netjes en schoon gewerkt. afwerking in overleg met ons een betere oplossing een mooier onder kozijn een latje plaatsen zuiver voor de afwerking. min puntje is vooraf weinig informatie maar toen ging het snel.
Dank voor het delen van uw feedback, wij hebben deze in ons team besproken. Uw punt van aandacht nemen wij zeker mee! Namens het gehele team Van Esseveld wensen wij u veel woonplezier toe!
1e dag (woensdag) Mooi op tijd, alleen niet de juiste monteur voor deze klus moest veel opzoeken van mobile en tekening. Wel een correcte nette monteur. 3e dag (vrijdag) Wel een andere monteur die al diverse ramen had geplaatst, wist wel van wanten, samen met de monteur van afgelopen maandag is de klus geklaard. Helaas zijn de afgezaagde afdeklatten zichtbaar aan de afgezaagde kanten waar ik nu tegenaan zit te kijken. Mijn inziens is er aan de onderkant een stuk balk weggehaald wat niet had gehoeven maar dit is mijn mening. De wil van het personeel was er wel daar had ik niets over te klagen Kortom ondanks de problemen is er een heel erg mooi raam geplaatst en zijn wij er blij mee uitgezonderd de afwerking.
Dank voor uw eerlijke feedback, dat waarderen wij! Uw feedback is in ons team besproken. Mocht u het nog door willen spreken dan staan wij u graag te woord via 0318-472114. Wij wensen u veel woonplezier en wooncomfort toe! Team Van Esseveld
het zat een beetje tegen, uiteindelijk is het goed gekomen.
.. en daar doen wij het uiteindelijk voor, een eindresultaat wat naar tevredenheid van onze klanten wordt uitgevoerd! Fijn dat het naar tevredenheid is afgehandeld. Wij wensen u dan ook namens ons gehele team veel woonplezier én comfort toe! Team Van Esseveld
Heb het werk van Esseveld gezien, toen het klaar was bij mijn zus en broer. Alles in één keer goed en naar het zin. Probleem met de deur, werd door deze bijtestellen na 2 bezoeken verholpen. Zij waren erg tevreden. 2 de verbouwing bij mijn zus ging iets minder goed, ingehuurd personeel. Bij mij een paar fouten, hor niet geleverd en heeft lang geduurd tot de oplevering. Alle rekeningen snel betaald en helaas geen korting daarvoor ontvangen.
Dank voor het delen van uw review! Vandaag is het werk bij uw zus volledig opgeleverd. naar tevredenheid begrepen wij. Dat is fijn! Uw snelle betalingen worden altijd gewaardeerd, echter kan er niet (automatisch) een korting tegenover staan. Hierover hebben wij reeds contact gehad met u. Namens het gehele team wensen wij uw zus ook veel woonplezier toe! Team Van Esseveld
Jammer dat het personeel op de werkvloer zo negatief is,over de werkgever.
Wat spijtig dat te vernemen, dat is zeker niet de bedoeling! Uw feedback nemen wij serieus, wij zullen dit punt dan ook opnemen met onze monteurs. Wij wensen u namens ons gehele team veel woonplezier en comfort toe! Team Van Esseveld
Rijksstraatweg 233
3921AG Elst
Historie Op 1 oktober 1991 startte Jan van Esseveld samen met zijn vrouw het bouwbedrijf. Eerst deden zij zoveel mogelijk werkzaamheden alleen, maar al snel werd dat teveel. Werknemers werden aangetrokken, een ook de kunststofbranche werd meteen uitgebreid. Zo openden zij hun showroom in een klein winkelpandje aan de Rijksstraatweg in Elst, ongeveer 50 m², maar precies genoeg om een grote klantenkring op te bouwen. Dat is gelukt, mede namens het vertrouwen van al onze klanten in de afgelopen jaren. Inmiddels, 29 jaar later, zijn we in de huidige situatie met 30 personen werkzaam aan de Rijksstraatweg te Elst, met een grote showroom van maar liefst 400 m² en een eigen productie van aluminium kozijnen. Daarnaast hebben we een showroom en een showroom in Zeist van 100 m². Door de jaren heen hebben we een groot klantenbestand opgebouwd, die ook nu nog regelmatig nieuwe opdrachten verlenen. We zijn geprofessionaliseerd, en dat is te zien aan ons werk. Ons team bestaat uit 4 montageploegen, een servicemonteur, 4 productiemedewerkers, een werkplaatsmedewerker, 2 verkopers en 3 werkvoorbereiders/planner. Daarnaast ondersteunen de secretaresse en de administratie medewerkster de overige werkzaamheden. Van Esseveld levert alles voor uw woning. Van kozijnen, puien, dakkapellen, zonwering, raamdecoratie tot veranda's en serres toe. Samen met ons bouwbedrijf maken wij van elk project een 'droomplaatje'! Bezoek onze website www.esseveld.nl voor meer informatie.