December 2021 ooglidcorrectie laten uitvoeren door Mark met een geweldig resultaat. De intake was ook zeer goed en duidelijk. Bij de gezondheids check bleek mijn bloeddruk te hoog en vertelde hij mij dat hij zo niet ging opereren. Eerst naar de huisarts en idd te hoog, met medicatie was het binnen een half jaar onder controle. De operatie verliep vlekkeloos en Mark legde alles duidelijk uit wat hij ging doen. Het fijne is dat ze 24 uur bereikbaar zijn mocht er onverhoopt toch wat zijn. Ook gewoon voor geruststelling kon je bellen. Ik heb er geen gebruik van hoeven maken en zelfs geen pijnstillers hoeven innemen. Het was pijnloos met een geweldig resultaat.
Overweeg je een ooglidcorrectie? Ga dan vooral naar Oogmark! Na mijn vrijblijvend intakegesprek met Mark heb ik een ooglidcorrectie laten doen. Mark heeft mij goed geïnformeerd over wat de operatie inhoudt en wat eventuele gevolgen. Hierin was Mark eerlijk en duidelijk. De ingreep was niet pijnlijk, met een fijn muziekje op de achtergrond en duidelijke uitleg van Mark tijdens de ingreep gaf dat mij een erg vertrouwd gevoel. Uiteindelijk mag het resultaat er zijn! Mark is nauwkeurig, eerlijk, duidelijk, betrouwbaar en doet zijn werk met veel passie!
De benadering voor de ooglidcorrectie was aangenaam, zowel voor, tijdens, als na de operatie. Pijnmedicatie heb ik niet hoeven gebruiken. Ik heb nu weer een frisse blik en ben dan ook zeer tevreden met het resultaat met dank aan dr. Sylvia Accord. A.R.V. Dokkum
In november 2021 heb ik een ooglidcorrectie laten doen bij Oogmark. Ik vond het erg spannend maar het is mij heel erg meegevallen. Mark en zijn assistentes nemen echt de tijd voor je en alles wordt goed uitgelegd. Ik ben heel blij met het resultaat!
Ben zeer tevreden over de behandeling. Uitgebreid intakegesprek gehad van dr. Saskia en dr. Mark van Bracht. Operatie gedaan door Saskia. Geweldig resultaat en operatie ging erg ontspannen. Helemaal geen pijn gehad en alles werd duidelijk uitgelegd. Ik kreeg een telefoonnummer mee, voor het geval er vragen of complicaties zouden zijn. Was gelukkig niet nodig. Ook controle’s prima. Ik zie er weer veel fitter uit. Geen hangende oogleden meer. Ben heel blij met het resultaat en zou Saskia dus ook bij anderen aanbevelen. Thea Timmerman, Scharsterbrug
In eerste instantie niet aan een huisarts willen denken voor een ooglidcorrectie. Via een ander, die deze wel aanbevol, toch maar eens op de site wezen kijken. Gelijk daarna een afspraak gemaakt. Na een zeer goed gesprek, met alle uitleg, een afspraak gemaakt voor behandeling. Resultaat nu na drie maanden al heel mooi. Zeer kundig allemaal, er wordt tijd voor je genomen. Na de operatie zijn ze gewoon 24 uur per dag bereikbaar, voor eventuele vragen en of nazorg. Kijk op de site en laat je informeren.
Op aanraden van een vriendin, die ook een ooglidcorrectie bij Oogmark had laten doen, heb ik na lang twijfelen een afspraak voor intake gemaakt. Ik kreeg een goede uitleg over wat ik kon verwachten qua ingreep en resultaat. Direct een afspraak gemaakt omdat ik er veel vertrouwen in had. Moment van de ingreep was ik wel gespannen, maar Mark legde alles goed uit wat er ging gebeuren. Totaal geen pijn gehad. Ook fijn dat je gewoon 24/7 contact op kan nemen als je iets niet vertrouwd. Alles is perfect verlopen en ben super blij met het resultaat.
In oktober 2021 heb ik een ooglidcorrectie laten doen door Mark. De ingreep is mij heel erg meegevallen vooral ook door de duidelijke en rustige uitleg voor en tijdens de ingreep. Pijn heb ik niet gehad, wel de eerste 24 uur rust en de ogen zoveel mogelijk dicht gehouden. Ik ben zeer tevreden over het eindresultaat! De druk van mijn oogleden was direct na de ingreep verdwenen! Wat een verlichting! De wond genas erg snel en heb er weinig last van gehad. De voor en nazorg van dr Bracht is uitstekend! Een aanrader! .
Van meerdere mensen had ik al gehoord dat Mark van Bracht echt goed is zijn werk. Ook mijn eigen huisarts verwees mij naar Van Bracht want volgens haar was hij de beste. Nou ze heeft niet overdreven want ik ben zeer tevreden! Mark en zijn assistente namen alle tijd voor mij en alles werd duidelijk uit gelegd. Ook tijdens de ingreep en dat was prettig omdat ik dat toch wel een beetje spannend vond. Ik had van anderen die ooit een zelfde ingreep hadden gehad horror foto's gezien met dikke blauwe en gezwollen ogen, nou die had ik niet hoor! Nazorg was heel goed en het eindresultaat is heel erg mooi. Dus ik ben heel blij dat ik het gedaan heb.
Zag er wel een beetje tegen op maar hoe alles wordt uitgelegd .Saskia heeft mij erg op mijn gemak doen voelen.Iedere handeling is goed.vertelt en werd ik steeds gevraagd of het nog ging.Heb ook helemaal geen pijn gehad Wel verkleuring rond de ogen.Zal iedereen die ooglid correctie wil doen aanraden dat bij de oogkliniek OOGMARK in Drachten te doen
Zie review! Alles als zeer prettig en goed ervaren.
Intake gesprek erg helder en duidelijk, inclusief een kleine blik op het beoogde resultaat. Ingreep zelf zorgvuldig gedaan met duidelijke uitleg per stap. Erg blij en tevreden over het resultaat met mooie verbetering. Vakkundig team en vooral aardige mensen.
Zeer vriendelijk en erg blij met het resultaat. Ondanks alles duidelijk vooraf was besproken, was ik na twee dagen onzeker of alles ging zoals gepland was. Ik mocht gelijk diezelfde dag komen zodat hij me gerust stelde dat dit de zwellingen waren die erbij hoorde. Bij bij was het best heftig. Ieder persoon reageert anders op de ingreep. Door misverstand in tijd was het zelfs zo dat Mark me na de ingreep persoonlijk naar huis heeft gebracht, dat is pas service!! Echte aanrader.
Wat gespannen kwam ik binnen, maar dat was niet nodig. Na de vriendelijke ontvangst was er alle tijd om te luisteren naar hoe één en ander in z'n werk gaat. Daarna kon ik vragen stellen waar ook alle ruimte voor was. De behandeling zelf verliep rustig en er werd duidelijk uitgelegd wat er ging gebeuren. Er werd zeer zorgvuldig gewerkt!
Tijdens het intake gesprek duidelijke uitleg gekregen. Hier werd ook echt de tijd voor genomen. De ingreep zelf is mij ook erg mee gevallen. Duidelijk in de communicatie naar mij toe over wat er steeds ging gebeuren. Had het veel eerder moeten doen. Een aanrader voor een ieder die nog twijfelt want ze nemen alle twijfel bij je weg!!
3 maanden geleden een oogcorrectie gedaan Zeer tevreden met het resultaat. Het ziet er heel natuurlijk uit . Reuze meegevallen al met al Ik zag er best wel tegen op Een aanrader voor mensen die twijfelen!!
3 maanden geleden heb ik een ooglidcorrectie laten uitvoeren door Mark. Ik twijfelde eerst wel om het door mijn huisarts uit te laten voeren. Maar ik hoorde van verschillende mensen om mij heen dat Mark wel heel goed kon “snijden”. En dat blijkt te kloppen. Ik ben erg blij met het eindresultaat. In mijn geval is het een behoorlijke metamorfose. Qua pijn had ik veel erger verwacht. Met een paar paracetamolletjes is het goed te doen en ik had ook niet hele blauwe/dikke ogen. Ik moet er wel bij zeggen dat ik goed de tijd heb genomen om te herstellen.
Mijn ervaring is in 1 woord geweldig! Duidelijke uitleg, bij de intake maar ook tijdens de operatie. En dat gaf mij rust en vertrouwen want ik vond het heel spannend! Maar wat ben ik blij met het resultaat!! Ook de nazorg en controle was heel goed.
Op 7 juli heeft dr. Mark van Bracht met zijn assistente mijn ooglidcorrectie aan beide ogen gedaan, na een grondige intake van een uur, een maand eerder. Alles kwam aan bod: de voorbereiding, de ingreep zelf, de risico's, de nabehandeling en het financiële plaatje. Op iedere vraag een eerlijk en weloverwogen antwoord. Natuurlijk was het mogelijk om eventuele vergeten vragen via de app met dr. van Bracht te bespreken. En wat ik ook belangrijk vind is dat ik zeker niet werd gepusht....... bij twijfel niet doen was het devies. De ingreep was voor mij geen enkel probleem. Vooruit was het doorgesproken en bij iedere handeling werd verteld wat zou gebeuren. Daarom ben ik ontspannen ingestapt en, eerlijk waar, geen pijn gehad bij de ingreep, met uitzondering van de verdovingsprikjes. En dat voor iemand die niet bepaald uitblinkt in een hoge pijngrens. Het resultaat is deze week, na 3 maanden, besproken. Ik ben echt zeer, zeer tevreden en dr. van Bracht was ook blij met het resultaat. Echt, het had niet beter gekund. Dus...... mocht je het idee hebben om een ooglidcorrectie te doen dan kan ik je verzekeren dat dr. van Bracht, en zijn team, een goede keuze is.
Goede informatie vooraf. Tijdens de ingreep duidelijk over wat er ging gebeuren en ook de nazorg prima!
Via collega's aan dit adres gekomen. Zij waren erg tevreden over het eindresultaat en de betrokkenheid van de arts. De stoute schoenen aangetrokken en een afspraak voor intake gesprek gemaakt. Tijdens de intake die op woensdag plaats vond zeer duidelijke/ heldere informatie gekregen. Dit was het laatste zetje wat ik nodig had. Zaterdags kon ik al terecht voor de ingreep. Toch iets gespannen richting Drachten gegaan maar al met al viel de ingreep mij 100 procent mee. Totaal geen pijn na de ingreep en na een week was het resultaat al goed te zien. Wat ik erg prettig vond was dat dr Mark mij 1 dag na de ingreep heeft gebeld om te vragen hoe het met mij ging. Hoofdpijn klachten heb ik nog maar zeer weinig,geen vermoeide ogen meer en heb er een mooie open blik voor terug gekregen. Achteraf heb ik spijt dat ik dit niet eerder heb laten doen en ben nog steeds zeer tevreden met het eindresultaat.
In mei 2021 hebben ze bij mij een ooglidcorrectie uitgevoerd bij dhr. Van Bracht, dit is mij erg goed bevallen. Voor de operatie had ik vaak pijn in mijn hoofd en waren mijn ogen s’avonds erg moe. Nu na de operatie is dit verleden tijd. Tijdens de operatie hing er een ontspannen sfeer en er werd mij precies verteld wat er ging gebeuren. Op de achtergrond hoorde je een rustgevend muziekje wat je eventueel zelf kunt uitkiezen. Nu 4 maanden later weer voor controle geweest en alles ziet er goed uit. Ik zelf ben zeer tevreden met het resultaat en ook krijg ik van mensen om me heen leuke reacties. Dus mensen ik raad Oogmark ten zeerste aan.
Tuurlijk is het spannend, een ooglidcorrectie. Na de intake wist ik het zeker! Ik ga dit doen! In het gesprek werd alles heel duidelijk uitgelegd en het voelde vertrouwd. De afspraak kon al snel worden gemaakt. En dan is het zover. Tijdens de behandeling werd alles goed uitgelegd, werd op mijn gemak gesteld en tijd voor grapjes. Anderhalf uur later weer op weg naar huis en thuis in de rust. Pijn heb ik niet gehad. Je voelt het wel wat branden maar mag geen naam hebben. Nazorg was ook heel prettig. Ben zo blij dat ik dit heb gedaan. Geen dagelijkse hoofdpijn meer. Ik kan het iedereen aanraden.
Op advies van een kennis ben ik me in gaan lezen bij deze kliniek . Toen durfde ik de stap te zetten. En er is niks teveel gezegd over de professionaliteit van deze kliniek en de mensen die er werken. Goed alles verzorgd en geregeld met goede voorlichting. De ingreep is zeer deskundig gedaan, je weet precies waar je aan toe bent en wat je kan verwachten. Intake was goed geregeld, nazorg, ik heb geen minpuntje kunnen vinden ! Herstel was bij mij zeer voorspoedig, scheelt vast ook dat je er met goed vertrouwen ingaat en er een goed gevoel bij hebt.
Vermoeid gevoel van de hangende oogleden, altijd weer die vraag: ben je moe? Ik was er klaar mee. Gelukkig vond ik dr. Mark van Bracht. Vanaf de eerste kennismaking tot aan de laatste controle drie maanden na de ingreep voelde het gewoon ontzettend vertrouwd. Voor de intake was ruim tijd uitgetrokken en hoorde ik de mogelijkheden voor mijn hangende oogleden. Goed advies erbij met betrekking tot het weghalen van niet alleen overtollig vel maar ook vet. De dag van de ingreep was erg relaxed. Ook weer alle tijd voor het uittekenen, uitleggen en dergelijke. De ingreep zelf was echt pijnloos en we hebben zelfs nog zitten/liggen kletsen. Na de ingreep de instructies strikt opgevolgd en mede daardoor geen enkele blauwe plek gehad. Wel jeuk maar dat is een goed teken. Na het verwijderen van de hechtingen ging het heel snel met de genezing; binnen een paar weken waren de rode littekens al aan het vervagen. Ik heb de laatste tijd regelmatig gehoord dat ik er stralend uitzie. Heerlijk om te horen natuurlijk!! Voor mij een zeer goed geslaagd avontuur. Als je nog twijfelt, niet langer wachten maar gewoon een afspraak maken.
Morra 39
9204 KT Drachten
Oogmark™ is een moderne gespecialiseerde cosmetisch medische praktijk gevestigd in Drachten (Friesland) op de begane grond naast de NHG-geaccrediteerde Huisartsenpraktijk Van Bracht & Dorgelo in Drachten. Er zijn 1 gecombineerde spreek-behandelkamer en 1 zelfstandige behandelkamer, een wachtkamer, een receptie en een backoffice. De kliniek is verbonden aan de NVCH, NHG, FUE Europe en de NVCG.