prettig en zakelijk 'to the point'

Heldere contacten, bereid om te helpen waar nodig en een mooi product (website)

Altijd prettig contact.

Rachida al langere tijd mijn vaste aanspreekpunt bij Youvia is altijd vriendelijk en behulpzaam. Kortom erg plezierig om contact mee te hebben.

Zeer nette afhandeling

We hebben om uitschrijving gevraagd. Deze is snel en correct afgehandeld. Er was netjes op tijd contact gezocht, zodat er geen volgend termijn ingegaan hoefde te worden. Dik tevreden. Bedankt voor de samenwerking.

Björn Knehans is klasse!

Dhr. Knehans is kundig en kan het goed uitleggen' scoort zeer goed!

Er wordt geluisterd naar de wensen..

Mike luistert goed naar de wensen en denkt mee. Wat de mogelijk zijn en of er wijzigingen kunnen plaatsvinden. Wat de voor - & nadelen van de keuze zijn. Goede communicatie en oprecht geïnteresseerd.

Top service!

Mijn ervaring bij Youvia is TOP! Vanaf het eerste moment ben ik goed geholpen, en wat erg fijn was is dat ik 1 contactpersoon had waarbij ik terecht kon met mn vragen. Youvia is een aanrader! Vriendelijke groet, Wereldkind.

Zeer klantvriendelijk te woord gestaan!

Inge heeft mij heel vriendelijk en enthousiast te woord gestaan.Ik wilde mijn abonnement opzeggen en zij heeft mij heel professioneel en adviserend gewezen wat dat voor gevolg zou hebben,maar zeker niet opdringerig verkoopmethoden toegepast maar begrip voor de keuze die ons bedrijf heeft gemaakt om op te zeggen.Heel fijn!

Ik ben zojuist prima geholpen, de service is nog steeds zoals ik het van DTG gewent was. Het is prettig communiceren als je het gevoel hebt dat het commerciële niet als punt een staat, maar de klant! Ga zo door medewerkers van Youvia. MVG

GOEDE SERVICE

Goed geholpen door dhr. Sahin binnen Youvia

Super ondersteuning!

Aangenaam kennismakingsgesprek, goede begeleiding in het optimaliseren.

Altijd duidelijk en vriendelijk

Zie boven, niets toe te voegen

Ik vind Youvia een prima organisatie en zeer klantvriendelijk

ik ben al klant vanuit de gouden gids, telefoonboek tijd, maar door veranderende persoonlijk omstandigheden nu gestopt

Vakkundig en klantvriendelijk

Korte lijntjes, duidelijke uitleg over plan van aanpak en bijkomstige voordelen. Ook wordt er snel geschakeld en actie ondernomen indien gevraagd.

Jamaira en nu ook Matthias Jeuring hebben hart voor hun/mijn zaak.

Beiden doen moeite om de klant tevreden te stellen.

Goede service. Zal ik zeker aanbevelen aan startende ondernemers

Goede service. Zal ik zeker aanbevelen aan startende ondernemers

Denkt zeer goed mee met de klant.

De adviseurs denken zeer goed mee met de klant zijn wensen en behoeften.

Super! A+

Ontzettend prettig geholpen door Inge, met humor en verve. Mijn ochtend is er zelfs een stukje beter door geworden!

Betreft: Gilde Den Haag Muzaffer Kutlubay, prettige en attente contactpersoon. Denkt mee en is betrokken prettige samenwerking

Leuk gesprek met aardige Inge !

Geweldig geholpen door mevr Inge B , heeft mij helemaal door het menu geleid voor een nog betere vindbaarheid ( niets was te veel ) waar maak je dit nog mee ?? , nogmaals dank !! Met vriendelijke groet Age Hoekstra , Bootverhuur de Schakel Langweer .

Heel fijn gesprek

Fijn en open gesprek gevoerd!

Super op weg geholpen door Andy. Veel geduld met de klant en veel aandacht voor het product. Bedankt Andy voor de goede uitleg en service. Mw. C

Professioneel en adequaat advies vande heer G. Telussa!

Prettig en functioneel gesprek met de heer Telussa die geduldig luisterde en de tijd nam om mijn vragen aan te horen over seo en sea.

Gewoon goed en duidelijk

Een nieuwe naam dezelfde service. Heel erg prettig om daar een website te hebben . Je krijgt een contract persoon die regelmatig even alles met je doorspreekt. Heel erg fijn en ook super duidelijk. Zeker een aanrader.

Super snelle en duidelijke communicatie

Ik ben heel goed en snel geholpen. Ook de gestelde vragen door mij zijn inhoudelijk snel beantwoord en opgelost.

Het duurde aanvankelijk even voor ze contact met mij opnamen op mijn verzoek, maar daarna ben ik heel goed geholpen.

Herikerbergweg 88

1101 CM Amsterdam

Over Youvia

Online marketing met speels gemak, zonder het ingewikkeld te maken. Daar staat Youvia voor. Vanuit expertise werken we met je mee. Aan je online aanwezigheid, online vindbaarheid, online bereik en online reputatie. Samen bekijken we welke online doelen je wilt behalen. Afhankelijk van je behoefte maken we een plan op maat. We hebben hiervoor alle kennis in huis, en de juiste producten. Youvia helpt je de beste keuzes te maken voor jouw bedrijf.