Mooie afwerking,gemakkelijk binnen en buiten zetten
Heel goed geregeld allemaal. Makkelijk zelf je ideeen op de vlag zetten. Toen deze niet aan de eisen voldeed ook top hulp gehad van jullie!!! Erg blij mee en ik heb samen met mijn klas een super cadeau voor docent kunnen maken.
Bedankt voor het achterlaten van de 300e beoordeling Ester, een klein cadeau'tje kan je in je mailbox terugvinden ;-)
Goeie prijs kwaliteit verhouding en snelle levering
Bedankt voor het achterlaten van je beoordeling Patrick. Tot de volgende keer!
ben netjes geholpen i.v.m. het aanleveren van de tekeningen . Ze zijn netjes afgeleverd , en goed gemaakt
Hey Erik, bedankt voor het achterlaten van je beoordeling. Goed om te vernemen het product naar wens is!
Prima prijs kwaliteit verhouding top geregeld
Goed materiaal voor een aantrekkelijk prijs!
Snel en adequaat geholpen, goede prijs voor een uitstekende kwaliteit. Zeker een leverancier voor de toekomst.
Goede uitleg aan de telefoon over de juiste lengte van de mast, 't materiaal, de bevestiging en ook over 't transport. Ik wilde afhalen in Nispen, maar bij nader inzien had ik geen idee hoe ik 7m paal thuis moest krijgen. Gebeld. Gevraagd om thuis te bezorgen. Probleemloos geregeld. Leuk detail : 't was 'n verrassing voor mijn man, die boven aan 't werk was. De chauffeur werd gemaand zachtjes te doen en is met ons onder 't raam doorgeslopen naar de plaats waar de paal verstopt moest worden. Lachen !
Hi Marja, Bedankt voor je bijzonder leuke beoordeling! Mooi dat we er een verrassing van hebben kunnen maken voor je man :-) Tot de volgende keer!
echt helemaal mooi! gewoon perfecto mundo!! het zag er geweldig uit en het was ook nog eens snel geleverd
Super om te horen M. ! Bedankt voor je beoordeling :-)
Een dikke vette 10 plus
Hi Stanley, Bedankt voor je positieve beoordeling! Graag zijn we je de volgende keer weer tot dienst :-) Groetjes, Team Signdirect
Al met al helemaal prima en gewoon door blijven gaan op deze tour.
Hoi Susan, Bedankt voor het achterlaten van je beoordeling. Alhoewel je grotendeels tevreden bent over onze service, geef je ons een onvoldoende voor de snelheid/levertijd van je bestelling. Helaas kunnen wij in je order geen vertraging terugvinden. Wij communiceren op de webshop een levertermijn van 5-7 werkdagen en het product is geleverd op de 5e werkdag. Zou je mij persoonlijk een berichtje kunnen sturen door een mail te sturen naar [email protected]? Dan kunnen wij nakijken hoe wij ook op dat punt bij jou een 10 kunnen scoren!
vlot en kwalitatief
De handgeschreven kaart bij mijn bestelling was een verrassing!
We wilden een flag, maar op de website was de soort stof niet vermeld. We vroegen het in een mail en zelfs in het weekend kregen we snel antwoord. Daarna de vlag besteld en in enkele dagen hadden we hem.