Mijn ervaring met het bedrijf Schellenbach is goed en alles netjes volgens afspraak geregeld. Omdat het bewerken van voor ons een normaal standaard foto,soms voor een bedrijf als deze meer werk kost dan ik werkelijk had gedacht om dit alles zo mooi en netjes op het spandoek te krijgen.Ze hebben me daar keurig en netjes mee geholpen.
positief oordeel om een verdere samenwerking aan te gaan
prettige telefonische ervaring, aflever zoals afgesproken, kwaliteit goed. Bedankt voor jullie prettige samenwerking. Ik heb jullie al aanbevolen bij mijn zakenrelaties.
Snel, goed, kwaliteit
uitstekkende dienstverlening
Gewoon een super produkt afgeleverd tegen een zeer scherpe prijs.
Duidelijke en snelle offerte en keurige levering
Kwaliteit moet nog beoordeeld worden. Wimpel hangt en zal na enige tijd bemonsterd worden
er zullen nog bestellingen volgen
Geholpen door Henk van Opstal. Zeer klantvriendelijk, meedenken met de klant en nakomen van afspraken.
mooi doek binnen gekregen met een snelle levering
zeer te vreden met de service
Prima prijs/kwaliteitverhouding bij de rolbanners. Snelle afhandeling en afspraken worden nagekomen.
No nonsense, gewoon doen wat je zegt!
Voor de eerste maal iets besteld via internet. Zeer tevreden over het resultaat en de prijs!
Wij hebben vorige week 7 spandoeken laten maken en zien er echt super uit! zeer goede prijs / kwaliteit
Mijn poblemen met de website werden UITMUNTEND opgevangen. De kwaliteit is nog veel beter dan ik durfde hopen , ook de verpakking heeft zelfs een vliegreis overleeft dus NIETS dan lof over deze firma. En de prijs is helemaal goed. Ik zie al uit naar de volgende keer.
Snelle levering via Tilburg en hoofdkantoor.
Namens bewonerscommissie Kreverplein te Tilburg zijn wij super tevreden over het eindresultaat, professioneel bevestigd een grote buitenwand poster, met fotoprint. Goede service, snelle levering, uitstekende prijskwaliteit verhouding. Ik zal sign direct aan iedereen aanbevelen.