Zeer correct: het product was exact zoals omschreven, de levertermijn was niet langer dan voorzien, kortom: je krijgt wat je vraagt!
Als je een keuze hebt gemaakt dat je dan online je ontwerp kunt bekijken.
Ik ben meermaals gebeld om dingen uit te leggen waar ik bij het ontwerp rekening moest houden. De comunicatie was werkelijk perfect.
snelle service, klantvriendelijkheid , hulp, garantie ( 1x onvoldoende met inkt bedrukte spandoeken gekregen , echter zonder enige problemen direct andere doeken gekregen )
Er wordt meegedacht met de klant!
Vriendelijk en makkelijk met het ophalen van producten. Goede openingstijden.
snelle levering, goede kwaliteit v/h materiaal, goede prijs
Beste mwidee, Jammer dat u ons niet op de hoogte heeft gebracht dat u niet tevreden bent, we hadden dan graag met u bekeken wat er precies volgens u is misgegaan. Wij produceren alleen maar na goedkeuring van de bestanden.
Werd Meegedacht goed service
Henk van Opstal heeft met veel geduld mee ontworpen! En snel!
Goed mail contact, bij het ontwerpen adviseren en ontwerpen.
Prachtige betaalbare banners. Zeer mooi van kwaliteit. Perfecte verzorging via de mail en er werd direct gerageerd..levering was zelfs sneller dan gepland. er werd mee gedacht.
snelle levering
Prima bedrijf met goeie service!
Had een proefdruk gevraagt van de beachvlaggen en had deze de andere dag al in mijn mailbox zodat ik deze gelijk kon bestellen
Goede communicatie over de opmaak en een scherpe prijs. Dik tevreden.
Heel erg bedankt voor het schrijven van een bijzonder goede review! Bedankt en hopelijk snel tot ziens!
Betere voor lichting vooraf over de kwaliteit
Het aangeleverde bestand was veel te donker waardoor het spandoek weinig kleur had. Zoals afgesproken met u hebben wij het bestand iets aangepast en u gratis een nieuw doek geleverd. Wij gaan ervan uit dat het nu wel naar uw zin is.
Hartelijk bedankt voor het schrijven van deze bijzonder positieve review.
Snelle service, goed verzorgde opmaak en print, aardig personeel.
Ondertussen is er contact opgenomen met de klant en wij zullen dit probleem gaan oplossen.
In korte tijd moesten we banners ontwikkeld hebben. Sign Direct heeft snel en met veel kwaliteit dit afgehandeld
Hartelijk bedankt voor uw reactie en graag snel tot ziens.