Beste Erwin, Bedankt voor uw beoordeling op Klantenvertellen.nl. Wij waarderen uw positieve eindcijfer. Als blijk van waardering geven wij uw graag de kortingscode 'BEDANKT2015', hiermee krijgt uw 5% korting bij uw eerstvolgende bestelling via onze webshop. Nogmaals bedankt en hopelijk tot ziens, Team Signdirect
Vakkundig geholpen (telefonisch) Bij het goedkeuren Vd offerte ontving ik keurig een drukproef en kon mijn spandoek binnen een week afhalen bij signdirect
Goed om te horen dat alles naar wens was! Graag zijn wij u weer tot dienst bij uw volgende project!
Beste Camping Sondel, Bedankt voor uw beoordeling op Klantenvertellen.nl. Wij waarderen uw positieve eindcijfer. Als blijk van waardering geven wij uw graag de kortingscode 'BEDANKT2015', hiermee krijgt uw 5% korting bij uw eerstvolgende bestelling via onze webshop. Nogmaals bedankt en hopelijk tot zien, Team Signdirect
Heb een spandoek besteld en ziet er keurig uit
Beste heer Koster, Bedankt voor uw beoordeling op Klantenvertellen.nl. Wij waarderen uw positieve eindcijfer en de feedback. We zullen vooral het punt betreft het adres waar de goederen zijn afgeleverd meenemen om onze toekomstige service te verbeteren. Als blijk van waardering geven wij uw graag de kortingscode 'BEDANKT2015', hiermee krijgt uw 5% korting bij uw eerstvolgende bestelling via onze webshop. Nogmaals bedankt en hopelijk tot zien, Team Signdirect
Website goed, vlaggen uitstekend, levertijd top, prijs prima.
Voor het eerst spandoeken besteld bij Signdirect. Voor de zekerheid hulp gevraagd via de chat, omdat wij twijfelden of het wij ons eigen ontwerp goed hadden geupload. Zeer vriendelijk geholpen door de medewerker en later die week keurig op tijd de spandoeken ontvangen! Mochten wij weer spandoeken nodig hebben bestellen wij weer bij jullie.
Prima kwaliteit en op tijd geleverd!
Goed om te horen dat u tevreden bent met uw bestelling! Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring!
Zoals cijfers aangeven, zeer positief
Woensdag besteld, vrijdag in huis! Wij hadden een speciaal verzoek en daar is geweldig gehoor aan gegeven! Alleen maar lof voor dit bedrijf. Communicatie via email is meer dan prima, telefonische bereikbaarheid ook!
Fijn om te lezen dat uw speciale verzoek goed is opgepakt en dat u tevreden bent! Bedankt voor het compliment :-)
Vlotte verwerking voor een mooie prijs, doch zeer spijtig dat de spandoek vuil is toegekomen (met vlekken die moeilijk te verwijderen waren)
Snelle levering en snel geholpen tijdens een chat.
Er werd een mooi en kwalitatief product afgeleverd, waarvoor dank!
Zeer professioneel bedrijf, exact gedaan wat ik van hen gevraagd heb en binnen de gestelde termijn. Echt een bijzonder en opvallend bedrijf in deze business.
Binnen een week heb ik mijn schitterende beachflags mogen ontvangen en ik ben er heel blij mee! mijn bestelling heb ik in Holten (waar ik woon) kunnen afhalen.
Heb meerdere malen textiel producten besteld bij Signdirect. Ben erg te spreken over de levering en de kwaliteit van de producten. De prijs kwaliteit verhouding is op en top! Het meest positieve waarom ik blijf bestellen bij Signdirect heeft te maken met de algemene communicatie van de organisatie. Ik wordt niet gezien als een nummer, maar als een klant met een naam. Vriendelijke personeel en ze nemen de tijd voor mij en kan ze altijd bellen omtrent vragen.
Als Fit Centrum Ede hebben wij een BeachFlag online besteld via stapsgewijs bestelvoorwaarden en keuze uit diverse afmetingen en materiaal. Eerste instantie hoop je maar dat het allemaal wel betrouwbaar is en of het allemaal wel gebeurd zoals jij het als klant aanvraagt! In nog geen half uur de online chat, hulp en wegwijs gehad super fijn! En binnen vier dagen verbluffend resultaat! Trots op onze BeachFlag. Fit Centrum Ede is makkelijk te vinden door de prachtige en zichtbaarheid van de vlag. Precies zoals gevraagd! Succes Signdirect! Wij zijn tevreden!
We hebben voor ons nieuwe pand in Harderwijk banieren besteld en bij de eerste beste wind gaan ze al kapot. Wel weer nieuwe besteld en keurig ontvangen en ongehangen maar ben benieuwd hoe ze blijven.
Niets dan lof. Perfecte ondersteuning in het pre-ordertrjaject, prima materiaal, prachtige printkwaliteit, concurrerende prijs.
Ik ben zeer tevreden over de service van het bedrijf en hoe mijn klacht is behandeld.
goed product tegen nette prijs