Ik heb makelaarsborden besteld het hele proces verloopt vlot en ik had ze snel in huis en een prettig contact als er vragen zijn.
Perfecte kwaliteit en super snelle levering
duidelijk op internet.snelle levering
goede adviezen en vlot geleverd
Vlot geholpen. Deskundig personeel. No nonsens.
Had snel een spandoek nodig. Info gevraagd bij kantoor in Holten. Van hieruit doorverwezen naar de site. Op de site Hulp gevraagd via chat. Kreeg snel respons.Snel geleverd, ondanks dat Hemelvaart er tussen zat.
Heel snel en heel goed. Er werd me ook in het ontwerp nog ergens op gewezen en niet zomaar even afgedrukt. Heel fijn als er mee gedacht wordt
Signdirect neemt mij iedere keer weer veel werk uit handen en levert voor een scherpe prijs uitstekende resultaten. Ik ben zeer tevreden over de snelle en goede communicatie, kwaliteit, supersnelle levertijden, het inzicht en de klantvriendelijkheid. Of ik nu een bedrijfsstempel nodig heb, een logo en huisstijl moet laten ontwerpen of een vrachtwagen moet laten beplakken... Het verloopt altijd makkelijk en snel en het resultaat is steeds weer fantastisch!
snelle nette levering, van goede banners.
Ondanks lage resolutie, waar overigens meteen per mail over gecommuniceerd werd met evt opties, "makelaarsbord" toch laten drukken en helemaal blij met het resultaat! Kan niet wachten om 'm op te hangen zodra m'n zoon geslaagd is, zoveel leuker dan een vlag met tas :)
Prachtige wimpel!
Mooi product van goede kwaliteit. Levertijd langer dan aangegeven, niet bezorgd waar het was gevraagd maar op thuisadres...
Vlaggetjes besteld... De eerste afbeelding was voor SignDirect te laag van kwaliteit. De volgende afbeelding was wel OK, heeft geleid tot een fantastisch resultaat
Hele goede prijs kwaliteit verhouding , goede communicatie ! Top!
Alles is prima verlopen. Snelle levering, prima prijs.
Betrouwbaar, levertijden in orde. Meedenken.
top
Snell en effectief
Afhandeling keurig
Super spul en super service
Mijn spandoek voor mijn Dj Booth was beschadigt, mail gestuurd en binnen een week had ik een nieuwe. Top service