Voor mijn onlangs opgerichte onderneming 'Bubbels van Frits' was ik op zoek naar bedrukte platen en spandoeken. Al snel kwam ik in contact met Sieuwerd Pijpers die mij heeft meegenomen in de mogelijkheden. Vooral het meedenken en kijken naar oplossingen was zeer prettig. Ik ben dan ook zeer tevreden met het proces en de resultaten.
Bedrijf denkt mee in oplossingen. Wij zijn zeer tevreden.
Wat erg prettig is bij signdirect is dat er goed gevraagd wordt naar de wensen van de klant. Vervolgens krijg je een duidelijke uitleg over de mogelijkheden en worden per mail voorbeelden gestuurd zodat je kunt zien hoe de verschillende mogelijkheden eruit zien. Hierdoor is het gemakkelijk om een passende keus te kunnen maken. Ik ben inmiddels een zeer tevreden vaste klant.
Snel geholpen.
Snelle levering
Mooie baniervlaggen. Op tijd geleverd. Goede klantenservice. Bedankt!
Signdirect is oplettend en kwaliteitsbewust. Zij hadden twijfels over de kwaliteit van mijn upload en namen daarom contact met mij op. Uiteindelijk viel het mee, en hebben ze er een mooie print van gemaakt.
Zeer tevreden over de kwaliteit en service van Signdirect. Je betaalt minder maar krijgt er meer voor terug. Ik had een bestand niet goed aangeleverd en had daardoor contact met iemand, diegene heeft me echt vriendelijk en snel geholpen. Ik bestel mijn bedrukkingen voortaan nergens anders meer!
Vlotte levering, perfecte kwaliteit en prijs kwaliteit en service naar verwachting. Melden ons zeker wéér!
Perfecte levering
Goede service en eerlijk advies. Prima geholpen
Super geregeld jongens, nadat het mij niet lukte om via de site een spandoek te maken. Hebben de heren uit Holten dit voor mij netjes verzorgd. En nog een dag eerder afgeleverd dan eerst was afgesproken.
niet duidelijk dat ik kan het ophalen in Holten...
Beste Bert, Hartelijk dank voor het achterlaten van uw beoordeling. De mogelijkheid om af te halen wordt weergegeven in het afrekenscherm, hierbij kunt u kiezen uit onze verschillende vestigingen. Wij gaan onderzoeken of wij de visuele weergave wellicht kunnen verbeteren. Hopelijk tot een volgende keer, neem dan gerust telefonisch contact met ons op indien u vragen heeft over de afhaalmogelijkheid/verzending. Met vriendelijke groet, Sieuwerd van Signdirect
levering conform afspraak
Binnen 24 uur frame voor 6 bij 2 meter spandoek geleverd!
Hi David, Wow een 10? Super! Bedankt voor het achterlaten voor de beoordeling en fijn dat de bestelling helemaal naar wens is verlopen. Tot de volgende keer! Sieuwerd van Signdirect
Gode service, goed product na tevredenheid geleverd.
Hi Arthur, Bedankt voor het achterlaten van de beoordeling, fijn dat je er helemaal tevreden over bent :-) Met vriendelijke groet, Frank van Signdirect
Prima advies en begeleiding, top nakomen afspraak en snel geleverd
Professioneel bedrijf, die u snel en bekwaamd help.
Via de webshop heb ik al een aantal reclame uitingen laten printen, wanneer het via de webshop niet direct goed gaat, om wat voor reden dan ook...met 1 belletje word ik keurig geholpen en kan het via mail verder afgehandeld worden. Persoonlijk contact verloopt prettig en de afhandeling gebeurd vrijwel direct! Ik kan je Signdirect zeker aanraden!
Ik ervaar dat voor een stuk pvc buis(professionele grondbuis) wel een hoge prijs word berekend.
Hartelijk achterlaten van uw beoordeling, ik zie dat u over alles zeer positief bent behalve over de prijs en kwaliteit van het product. U mag altijd het product retourneren indien u niet 100% tevreden bent, dan storten wij het bedrag naar u terug. Neem anders gerust hierover telefonisch contact met ons op :-) Met vriendelijke groet, Sieuwerd van Signdirect