Zeer professioneel en niet alleen in verkopen, maar ook klantgericht meedenken en handelen. De gehele verkoop werd praktisch gedaan. Het enige wat er voor mij overbleef was het zetten van een paar handtekeningen.
Woning innen een week verkocht. Prima communicatie, fijne samenwerking.
Aankoop en verkoop begeleiding gedaan en we zijn zeer te spreken. Zullen huize muller zeker aanbevelen.
Super gewoon! Niets is teveel en alles wat beloofd of gezegd wordt dat wordt gewoon geregeld!
Van begin tot eind uitstekend begeleid, geldt ook voor de secretaresse ....
Een goed team wat goed op elkaar ingespeeld is. Goede begeleiding met een persoonlijke touch
Prettige ervaring met Huize Muller Makelaars. Nemen de tijd voor je. Zowel Patrick als Jeanet. Wij zouden het bedrijf aan iedereen aanbevelen.
Voor de tweede keer onze woning laten verkopen door Patrick Muller. Zeer tevreden over alles. Voelde ons goed aan als klant. Zowel bij het verkopen als bij het kopen van een woning.
Super makelaar
Professioneel , correct en vooruitstrevend mbt tot verkoopbegeleiding. Vanaf het eerste gesprek tot aan de overdracht. Weten mensen zich daar 'vertrouwd' te voelen.
Omgang prettig. correcte afhandeling. suggesties bij adverteren. regelmatig contact ook al is de woning nog niet verkocht
Na duidelijke voorlichting over de verkoop en een goed gesprek over de mogelijkheden van verkoop mijn huis binnen een week verkocht via Huize Muller Makelaars. Erg goede samenwerking en vlot contact. Huize Muller Makelaars is zeker aan te bevelen.
Perfect gewoon! Komt afspraken na en doet niets ongevraagd dat niet is afgesprokn
Was snel verkocht
Plezierig en goed contact, efficiënte kantoorbezetting.
Duidelijke uitleg hoe Patrick werkt, komt zijn afspraken na en wordt super ondersteunt door Janet Met vriendelijke groet Harry en Dinja
Lilienthalplein 26
9501XP Stadskanaal