Laden reviews...
25 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De verzamelde reviews wijzen op een hoge tevredenheid. Betrouwbaarheid, professionaliteit en heldere communicatie staan telkens centraal. Klanten waarderen de vriendelijke en meewerkende instelling van het team. De algehele ervaring is positief en de afhandeling verloopt soepel.
Wederom alles mooi snel en goed gegaan.
14 July 2026
Daniël
Valthermond
Helder en duidelijk en grote inzet. Reageert snel en denkt goed mee. Vriendelijk.
5 July 2026
Hilda en René
Sellingen
Zeer vriendelijke mensen, Ze helpen waar nodig. Veel hulp gehad bij de woning die uit erfenis verkregen is.
2 July 2026
Alex
Stadskanaal
Onze woning in Mussel bij hem aangekocht en daarna weer via Patrick weer verkocht. Patrick is vriendelijk, neemt alle tijd voor je en zoals al gezegd is hij kundig. Wij gaan nooit meer verhuizen, maar we raden Patrick en zijn kantoor aan voor zowel koop als verkoop.
19 June 2026
Henk van Wijk
Sellingen
Wij zijn zeer tevreden. Er is bij de verkoop van onze woning en de aankoop van een andere woning zeer deskundig meegedacht. Iedereen is vriendelijk en vol begrip en bereid op te helpen. Het kan niet beter. Geweldig bedankt.
9 June 2026
J.J.
Musselkanaal / Stadskanaal
Een geweldige ervaring met deze makelaar. Ik kom uit het zuiden van het land maar door een overlijden en verkoop van het huis in Stadskanaal met deze mensen in zee gegaan. Zeer begripvol en behulpzaam. Alles snel geregeld en mooie foto's geplaatst. Er wordt goed en duidelijk gecommuniceerd en staan altijd voor je klaar. Gastvrij en kreeg ook nog een kleine attentie na afloop. Aanrader.
28 May 2026
John van deudekom
Wijchen
Betrouwbaar, vriendelijk en kundig. Hele prettige samenwerking.
18 May 2026
Richard
Stadskanaal
Super goede informatie en als het even tegen zit met de verkoop is er altijd een alternatief, en we worden goed bij de voortgang betrokken Wij zijn zeer tevreden Bedankt Henk& Els Boels
28 April 2026
Henk
Stadskanaal
Wij hebben de begeleiding van Patrick en zijn team bij de verkoop van het huis als zeer waardevol ervaren. Jullie zijn toppers. Dank voor de succesvolle verkoop.
24 March 2026
Erik
Vlagtwedde
Perfecte begeleiding bij aankoop en verkoop. Duidelijke communicatie en ook behulpzaam als er vragen zijn.
2 March 2026
Gerry
Stadskanaal
Fijne makelaar. Heeft goed meegedacht met onze situatie. Heeft de tijd genomen voor onze vragen.
15 February 2026
Delilah
Nieuw-Buinen
Prima voor elkaar
30 January 2026
Hendrik Jan en Rikie Visscher
BOURTANGE
Klantvriendelijk en verder goede ervaring.
19 January 2026
Smit A.
Stadskanaal
Heel vriendelijk en behulpzaam zeer goed en Patrick Muller en En de vrouw op kantoor zeer behulpzaam en vriendelijk
2 December 2025
Albert van der Sluis
Stadskanaal
Kundige en integere makelaar met hart voor zijn vak en zijn klanten.
29 November 2025
Stadskanaal
Zeer tevreden over verkoop van appartement! duidelijk geïnformeerd, goed contact, korte lijnen, goed bereikbaar. Kortom TOP!
17 November 2025
jan
Stadskanaal
Als je op zoek bent naar een vakkundige makelaar dan moet je bij Huize Muller zijn. Aankoop, verkoop en verhuur, Patrick en zijn collega’s kunnen het allemaal voor je verzorgen. Zij hebben ons diverse keren perfect geholpen, van harte aanbevolen!
5 November 2025
Fam. Schenk
Voorthuizen
Huize Muller ontzirg je van alles. Duidelijk overleg. Fijne overdracht, super dat je ook nog mee gaat naar de notaris.
16 October 2025
Cris
Assen
Serieus, komt betrouwbaar over.
15 October 2025
Bert
Stadskanaal
Vriendelijke makelaars met kennis van de woningmarkt. Snelle adequate communicatie, kortom betrouwbare partner.
14 October 2025
S.Smit
Musselkanaal
super goed geholpen 14 jaar geleden met aan koop nu met de verkoop ook Dikke pluim voor Patrick die raden we iedereen aan
5 October 2025
Freddie Schutrup
gasselternijveenschemond
Hele prettige communicatie over het hele proces. Patrick neemt de tijd voor je en helpt je met al je vragen die je hebt. Patrick heeft nu meerdere malen ons geholpen, iedere keer tot het gewenste resultaat!
14 September 2025
Adriaan van Zoelen
Stadskanaal-Groningen
Alleen maar lof over deze makelaar. Zeer fijne en flexibele instelling. Neemt de tijd voor je en niets is een probleem. Denkt met je mee en geeft eerlijke adviezen. Nu 3 keer met deze makelaar te maken gehad inzake verkoop huizen en alles verliep telkens zeer prettig en goed. Ik zou dit makelaarsbureau aan iedereen kunnen aanbevelen! Dank je wel voor de prettige samenwerking en hoe je alles geregeld hebt. Top!
10 September 2025
Anne-Marie
Emmen
Geeft duidelijk uitleg weet precies hoe de markt is toppie
3 September 2025
Geert
Stadskanaal
Wij hebben inmiddels meerdere keren gebruikgemaakt van de diensten van deze makelaar en iedere keer zijn wij ontzettend tevreden. Wat wij vooral waarderen, is de betrouwbaarheid en eerlijkheid waarmee Patrick te werk gaat. Er wordt altijd transparant gecommuniceerd, zonder loze beloftes, en wij voelen ons daardoor goed geïnformeerd en begeleid in het hele proces. Wij raden deze makelaar dan ook van harte aan aan iedereen die op zoek is naar een deskundige, betrokken en integere partij.
1 September 2025
Gerard