Dankzij Marco van der Kruk hebben wij ons nieuwe huis kunnen kopen en de mogelijkhejd gekregen om ons oude huis te verkopen, en dat was binnen 6 weken verkocht!
aardige en nette makelaar in persoonlijk contact, betrokkenheid buiten de face 2 face momenten viel mij tegen helaas ...
Marco van der Kruk heeft ons uitstekend begeleid met de verkoop van onze woning.
Het gaat natuurlijk om het huis maar ook de manier waarop je deze aangeboden krijgt. Carolien Koster is een zeer klant vriendelijke en deskundige makelaar. Niet alleen voor de verkopende partij waar zij het huis voor verkoopt, maar ook voor de kopende partij. Het gaat haar er niet alleen om dat de klant voor wie ze verkoopt er het beste uit krijgt maar ze is er ook voor de kopende partij door tips en advies te geven.
Carolien is een spontane enthousiaste makelaar. Wij waren tevreden over haar en bevelen haar aan
geholpen en begeleid door Carolien kundige en zeer vriendelijk persoon ook tips en trucs van haar geleerd :-) bedankt namens Richard&Katja
Bij bijna iedere bezichtiging van ons huis hebben wij direct feedback gekregen. Dit hebben wij als zeer prettig ervaren.
Voor de tweede maal hebben wij voor de verkoop van ons huis gebruikt gemaakt van de diensten van Edwin Tijssen. Niets anders dan lof. Een absolute aanrader.
Wij hebben ons huis super snel verkocht (binnen 6 weken).. wij zijn heel tevreden :)
Enkel lof, zijn in contact geweest met Edwin Tijssen. Zeer goed geholpen !
Alles is zeer correct verlopen
Snelle verkoop van onze woning mede door Carolien.
Na al een aantal verschillende makelaars te hebben gesproken sprak ik Carolien Koster. Dit klikte gelijk. Er werd goed ingespeeld op mijn wensen, en samen met haar deskundige advies hebben we de verkoopstrategie opgesteld. Carolien hield me continue op de hoogte. Direct na de bezichtigen belde ze me om deze te bespreken. Al met al, erg betrokken! Dat vond ik erg fijn! Een aanrader voor iedereen! Bedankt Carolien!
Erg prettige ervaring gehad met estate. Mijn huis was dan ook binnen 3weken verkocht door Ferry. TOP!
Bedankt voor alles Edwin Tijssen! Het was niet de makkelijkste verkoop...
tevreden
Eén vast contactpersoon. Snelle terugkoppeling n.a.v. bezichtigingen. Afspraken altijd nagekomen.
Was een prettige samenwerking met edwin en zal hem zeker aanbevelen .
Heel goed meegedacht,en op de persoonlijke situatie heel goed ingespeeld
Wij zijn super goed geholpen door Carolien. Je voelt je heel erg fijn bij haar. Ze is betrokken en je kan haar altijd bellen.
Noordeinde 30
3341 LW Hendrik-ido-ambacht