Neemt de tijd voor je.
Tijdens de periode van verkoop, veel en geduldig te woord gestaan met mijn vragen. Wel/niet prijs aanpassen. Hiervoor goed advies gekregen.
Goede samenwerking in alle opzichten.
Ons huis is in 4 dagen verkocht door Caroline Koster. Wat een ontzettend enthousiaste positieve makelaar is zij! Zeer punctueel, is altijd beschikbaar voor overleg, komt afspraken na en zorgt ervoor dat je geen omkijken hebt naar de verkoop van je huis. Topmakelaar!
Zeker aan te bevelen aan anderen.
Altijd bereikbaar, duidelijk, klant vriendelijk, denken mee (verkrijgen van sleutel was geen probleem om bv de keuken in te meten).
Super goede Makelaar! Komt ze afspraken na luisterd naar je. En staat altijd voor je klaar! Echt een aanrader!
Edwin heeft ons fantastisch begeleid met de verkoop van onze woning! Doet wat hij beloofd en dat vinden wij een enorme plus 👍🏻
Marco heeft alles waargemaakt wat tijdens het intakegesprek beloofd werd: een snelle verkoop van ons huis (binnen 4 weken) en een verkoopprijs zoals verwacht. Ook de communicatie verliep soepel.
Mijn woning is succesvol verkocht door Carolien Koster. Carolien is zeer professioneel in haar werk, ze is erg van het persoonlijk contact, enthousiast en oprecht. Ze komt altijd alle afspraken stipt na. Ik raad haar zeker aan bij iedereen! Daarom krijgt ze een tien!
Prettig contact, korte lijnen. Niets dan lof!
geen
Spoedige verkoop door Edwin, die de verkoop van onze woning op een zakelijke correcte wijze en met een goede begeleiding afhandelde
Marco vd Kruk van Estate heeft een prima indruk achtergelaten. Vanaf het eerste gesprek tot de uiteindelijke verkoop is alles goed en snel verlopen. Zeker een aanrader!
Zeer tevreden over de verkoopbegeleiding van Edwin. Goede tips om de verkoop te laten slagen. Zeer betrokken bij de verkoop. Binnen een half jaar mijn huis verkocht. TOP!!!!
De naam van de betreffende verkoopmakelaar is mevr. Carolien Koster. De hoge score geeft al aan dat we bijzonder tevreden zijn geweest met het intake, verkoop en afhandeling van onze woning. Mijn vrouw heeft n.a.v een CVA niet meer het vermogen om alles goed te begrijpen. Carolien heeft veel begrip gehad voor haar situatie en heeft professioneel alles rustig en duidelijk aan haar kunnen uitleggen en nam daarmee veel onrust weg. Een ander sterk punt is de klantvriendelijkheid en deskundigheid. Gestelde vragen werden of direct of op zeer kort termijn telefonisch of via de mail beantwoord. Al met al zullen wij zeker mevr. Carolien Koster als makelaar bij familie en/of kennissen aanbevelen.
Snel, alert en daadkrachtig met Marco van de Kruk. (sectie Zwijndrecht ) Ook Edwin Tijssen die tijde de vakantie even waarnam kwam zeer daadkrachtig over.
alles is prima geregeld, va begin tot eind complimenten.
Alles is positief
Ik ben goed begeleid en alles is keurig afgehandeld
Zeer tevreden met de makelaar, heeft ons zeer goed begeleid bij de verkoop van onze woning en de daarbij behorende afwikkelingen. Prettig samenwerking en goed contact gehad met de makelaar.
38 Onze verkoopadviseur was Carolien Koster
Noordeinde 30