Snelle en heldere communicatie. Informatie op de website is normaliter voldoende om alle benodigde informatie te verkrijgen. Snelle levering en perfect eindresultaat zoals beloofd.
Prettige samenwerking
had per ongeluk dubbel betaald, mailtje gestuurd. Geld is door jullie snel teruggestort.
Meestal niet echt vertrouwen in een 'Bel mij terug' knop. Maar in dit geval geheel onterecht. Werd binnen een paar seconden terug gebeld! Ik vind jullie matte vernis erg mooi, ziet er allemaal goed uit. Erg fijn dat er ook de mogelijkheid is om het naar een persoon te sturen en daar contact mee te hebben.
Snelle goede service
Uitstekend bedrijf met nette prijzen, en goede kwaliteit
Snel werken , goede prijs, en competent contact via de telefoon
Onze ervaring met Q-promotions is zeer positief. De kwaliteit die ze leveren is zeer goed. Ook zijn we zeer tevreden over de snelle leversnelheid en service.
Mooie kwaliteit drukwerk.
Ik ben heel prettig geholpen door Nick. Ook toen ik terugbelde en bij de 'centrale' terechtkwam had degene die ik toen aan de lijn had me snel doorverbonden met de juiste persoon. Prima service.
Snelle levering, goede prijs/kwaliteit
Snelle en vriendelijke service/ vriendelijk
snel schakelen, snel leveren
Snelle antwoorden via mail, vriendelijke mensen.
Goed bereikbaar Snelle reactie op mail snelle en goede levering drukwerk ziet er altijd prima uit
Levertijd op tijd, vriendelijke service.
Snelle, correcte levering. Goed bereikbaar.
Op tijd, goede kwaliteit, goede levervoorwaarden
Snel en vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon. Drukwerk ziet er mooi uit!
Snelle en keurige levering
Duidelijk snelle klantvriendelijke reactie via de e-mail.
ik het gevoel dat Nick mijn spoed ook elke serieus neemt en mee oplost
snelle levering, goed geholpen aan de telefoon. Snelle contact opname via call-me-back button. kwaliteit van visitekaartjes
Andromedastraat 2 B
5015AV Tilburg
Q-Promotions is al ruim 20 jaar dé betrouwbare drukwerkpartner voor particulieren, kleine zelfstandigen, grote organisaties en overheden. Klanten uit heel Nederland waarderen onze persoonlijke service, de flexibiliteit waardoor wij standaardproducten en producten op maat volledig naar wens kunnen leveren, en de extra snelle bezorging door onze eigen chauffeurs. Dat 99% van de klanten ons aanbeveelt vinden we zelf ook behoorlijk indrukwekkend!