Bij fout drukwerk, adequate reactie
Erg prettige eerste ervaring hoop dat zo blijft voor de toekomst. Goede kwaliteit.
Ze leveren altijd op de tijd die ze afspraken en soms nog eerder. De kwaliteit is gewoon dikke prima en ze hebben een hele heldere bestelprocedure met duidelijk aangegeven wat je moet aanleveren zonder te veel moeite er voor te hoeven doen (bijv. met speciale kleurprofielen zoals andere drukkers doen)
Op verzoek razendsnelle levertijd, qpromotions heeft me enorm uit de brand geholpen!
Zoals eerdere ervaringen is het prettig zaken doen met Q Promoties, goede prijs/kwaliteit verhouding, nakomen afspraken levering, vriendelijk en behulpzaam personeel.
We zijn zeer tevreden over het bedrijf Q Promotions, waar Tommy en zijn personeel ons drukwerk en alle andere materialen perfect verzorgen. Zeer betrouwbaar in het maken van afspraken en prettige communicatie. We blijven zeker klant in de toekomst. Gerard Bakker Jonishi Wellcare Center Putstraat 12a Waalwijk
Goede bereikbaarheid, vriendelijke service, vakkundig
Goede adviezen gekregen bij het maken van de bestanden t.b.v. groot formaat PVC Doeken.
keurig nette reklame kaarten
Zeer gemakkelijk toegankelijke website. Een eenvoudig besteltraject en flexibele mogelijkheid van betalen en leveren.
Wij hebben in het verleden met UB Drinks ook al gewerkt met Q-Promotions en dat is ons heel goed bevallen, ook ijn probleemgevallen en/of miscommunicatie hebben we in het verleden een probleem naar beider tevredenheid weten op te lossen. Van onze kant uit zijn we zeer tevreden!
goed en snel service!
Ons bedrijf heeft flyers besteld. Eindresultaat was perfect. Goed afgewerkt en snel geleverd. Mijn complimenten. Ik ga zeker vaker bij jullie bestellen.
Prima drukwerk en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Goede communicatie en snelle levertijd.
Perfecte (beter zelfs dan verwacht) eerste ervaring met het bedrijf Q-Promotions gehad, daarna elke keer een constante goede nakoming van gemaakte afspraken. Het drukwerk is eigenlijk altijd beter dan wat je er van denkt te verwachten. Kortom wij hebben onze huisdrukkerij gevonden in Q-Promotions.
Andromedastraat 2 B
5015AV Tilburg
Q-Promotions is al ruim 20 jaar dé betrouwbare drukwerkpartner voor particulieren, kleine zelfstandigen, grote organisaties en overheden. Klanten uit heel Nederland waarderen onze persoonlijke service, de flexibiliteit waardoor wij standaardproducten en producten op maat volledig naar wens kunnen leveren, en de extra snelle bezorging door onze eigen chauffeurs. Dat 99% van de klanten ons aanbeveelt vinden we zelf ook behoorlijk indrukwekkend!