Prijs-kwaliteit perfect, communicatie perfect.
prijs/kwaliteit verhouding is uitmuntend
Door een communicatiefout van ons waren we te laat bij het ophalen. De volgende dag (zaterdag) een nummer achterhaalt en is er iemand speciaal voor ons naar de zaak gekomen! Top!
De enorm snelle levering van alles eigenlijk. Er kan binnen een week geleverd worden zonder extra kosten. En het kwaliteit is zeer goed.
Snelle levering, goede prijs.kwaliteit verhouding
Jullie als Q Promtions hebben top kwaliteit, top service en alles was veel sneller dan verwacht binnen! Echt top werk! Nogmaals bedankt! Gijs Jansen Lovenights
Super dat jullie onze stichtging 'KIKA Eindhoven' sponsoren met de folder van 2012.
Ben zeer tevreden over Q-promotions, aangezien ze snel leveren en altijd advies geven betreffend druk opmaken, en staan je altijd te woord als je weer een iets leuks hebt bedacht om te drukken. Ze worden zelf ook enthousiast over het gene wat hun doen, en daar ben ik erg blij mee. Met enthousiasme kom je erg ver, dus ook Q-promotions!
Het betrof hier een haastklus. De zeer snelle manier van afhandelen en correct afleveren heeft mij zeer verrast.
Drukwerk is snel geleverd en zeer verzorgd. Beeld is goed. Kwaliteit laminaat is goed.
Al jaren een prettige partij om mee te werken. Leveren snel en volgens afspraak.
Ik kan eigenlijk niets toevoegen aan hierboven. Eerst zijn mijn bestellingen via Museum Bevrijdende Vleugels gegaan en nu ook voor mijn eigen onderneming en ik kan niet meer zeggen dan dat ik uiterst tevreden ben.
Snelle levering, medenken met formaten buiten de standaard. Goede overzichtelijke nieuwe website.
Tijdige levering en uitstekende kwaliteit
zonder poespas of gedoe, snel geleverd.
Snellere levering van goede kwaliteit materiaal waarvoor ik de deur niet uit hoefde!
What you see is what you get. Duidelijke richtlijnen voor aanlevering en hierdoor beter zicht op eindresultaat.
Andromedastraat 2 B
5015AV Tilburg
Q-Promotions is al ruim 20 jaar dé betrouwbare drukwerkpartner voor particulieren, kleine zelfstandigen, grote organisaties en overheden. Klanten uit heel Nederland waarderen onze persoonlijke service, de flexibiliteit waardoor wij standaardproducten en producten op maat volledig naar wens kunnen leveren, en de extra snelle bezorging door onze eigen chauffeurs. Dat 99% van de klanten ons aanbeveelt vinden we zelf ook behoorlijk indrukwekkend!