de medewerker(Jeroen) is heel kundig en klantenvriendelijk
Heel tevreden. Ik kom zeker nog eens terug als klant. Hopelijk ben ik volgende keer weer zo tevreden.
Na het sturen van mijn opdracht bleek dat deze niet helemaal goed was om te gaan drukken. Deze is door Q-promotions aangepast, er wordt een voorbeeld gestuurd te goedkeuring en daarna pas gedrukt. Goede service dus. Minder positief was dat ze op de afgesproken dag niet konden leveren maar er wordt wel keurig gebeld of er een dag geleverd kon worden.
Altijd staan ze klaar :D
Heb visitekaartjes gekocht en deze zijn geheel volgens verwachting in de beloofde kwaliteit afgeleverd.
Nette kwaliteit, goede service
Er werd snel, netjes en volgens afspraak geleverd.
Goede prijs kwaliteitsverhouding, snelle levering, weet wat ik aan Q heb. Dit geld voor alle standaard substraten
Snelle en goede afhandeling ook na aantal extra aanvragen na het plaatsen van de bestelling waren de producten netjes op de geplande datum geleverd.
Zelfs sneller geleverd dan afgesproken! Prima kwaliteit tegen een meer dan redelijke prijs.
Snelheid en punctualiteit, goede kwaliteit voor een goede prijs.
Via een relatie, ben ik bij O-promotions terecht gekomen. In eerste instantie vond ik de prijs van de visite-kaartjes behoorlijk, maar als ik zie, hoeveel reacties ik er op krijg....... Vandaar de 2e order, die ik vorige week heb ontvangen. Keurig thuis bezorgd!
keurig gebeld of de pdf die ik geleverd heb, wel goed zou zijn. Netjes!
Heel fijn dat er telefonisch contact gezocht werd voor duidelijkheid en aanpassingen. Helemaal top. We zullen er meer gebruik van maken en voortzeggen. TOP
Andromedastraat 2 B
5015AV Tilburg
Q-Promotions is al ruim 20 jaar dé betrouwbare drukwerkpartner voor particulieren, kleine zelfstandigen, grote organisaties en overheden. Klanten uit heel Nederland waarderen onze persoonlijke service, de flexibiliteit waardoor wij standaardproducten en producten op maat volledig naar wens kunnen leveren, en de extra snelle bezorging door onze eigen chauffeurs. Dat 99% van de klanten ons aanbeveelt vinden we zelf ook behoorlijk indrukwekkend!