Wederom een goede ervaring met de heren en dames uit Tilburg. Last minute drukwerk binnen 2 dagen thuisbezorgd met hun eigen weekendbezorgservice. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Overall: top! Nergens betere prijs/kwaliteitsverhouding en vooral de supersnelle levertijd kan bijna geen andere drukkerij tegen aan. Laat al bijna 6/7 jaar hier mijn drukwerk verzorgen en altijd zeer tevreden over het resultaat, net als mijn klantenkring. Kan nog wel meer positieve dingen opnoemen maar bovenstaande tabel spreekt voor zich.
Goed persoonlijk contact. Komt de afspraken na, wordt daardoor betrouwbaar. Vriendelijk, correct en snelle levering. Drukwerk ziet er goed en mooi uit.
Snelle levering, kwaliteit is goed, personeel is vriendelijk en behulpzaam.
Geweldige en persoonlijke service. Ondanks het zeer betaalbare drukwerk toch goed advies. Die combinatie zie je niet vaak.
Service, kwaliteit, personeel, levertijd, begeleiding van het drukwerk, helemaal top!
Snelle service en goed schakelen op korte termijn.
Beste Justin, dank voor je positieve reactie. Wij hebben kant-en-klare voorbeeldpakketten met papiersoorten die wij kostenloos op kunnen sturen. Je kunt deze hier aanvragen: http://www.q-promotions.nl/voorbeeldpakket-aanvragen.htm. Graag tot snel! Mvg, Q-Promotions.
Goede en snelle service zowel telefonisch als via de mail. mooie kwaliteit producten.
De communicatie loopt altijd soepel en levertijd is supersnel. Ook fijn is het dat er nagebeld wordt indien de order klaar staat. Fijn dat er bij een offerte aanvraag ook snel wordt gereageerd.
Ik kan alleen maar zeggen dat ik het prettig werken vind met Q-promotions en nog nooit iets negatiefs heb ervaren.
Ook via twitter snel reactie op vragen. Super!
A;ls er iets fout gaat wordt het goed opgelost.
Met Bobby Bolyn ontzettend goede communicatie
fijne club om mee te werken
alles top ,zoals was afgesproken.
niks dan lof, snel, goed en een mooie prijs
Prima prijs/kwaliteit verhouding
Op Rolletjes !................
Andromedastraat 2 B
5015AV Tilburg
Q-Promotions is al ruim 20 jaar dé betrouwbare drukwerkpartner voor particulieren, kleine zelfstandigen, grote organisaties en overheden. Klanten uit heel Nederland waarderen onze persoonlijke service, de flexibiliteit waardoor wij standaardproducten en producten op maat volledig naar wens kunnen leveren, en de extra snelle bezorging door onze eigen chauffeurs. Dat 99% van de klanten ons aanbeveelt vinden we zelf ook behoorlijk indrukwekkend!