prijs kwaliteit verhouding is prima. Afleveringen goed. Advies oke.
Heel prettig en vriendelijk bedrijf! Ze denken en kijken altijd met je mee zodat je altijd het BESTE drukwerk hebt! Zeer tevreden.
snelle service, en chat op website
Zeer snelle levering en bij problemen altijd super hulp gehad
Klant sinds 2007, al vele orders geplaatst, leveringen waren altijd op altijd en kwaliteit altijd uitstekend. Ze zijn niet altijd de goedkoopste, maar prijs/kwaliteit naar mijn mening wel altijd het beste.
Altijd goede controle op kleuren, etc. Goede adviezen en prettige communicatie! En bestellingen worden ook erg snel geleverd.
Gewoon goed.
Altijd vriendelijk, altijd op tijd geleverd, duidelijk in de afspraken. Goede prijs kwaliteit verhouding. Algemeen prima!
Zeer prettig te woord gestaan aan de telefoon, en het eindresultaat was prachtig.
wat ze zeggen doen ze en ze doen wat ze doen wat ze zeggen . Klinkt vanzelfsprekend maar die vlieger gaat niet altijd op, Korte levertijden en een werkelijk meer dan betrokken customer intimicay
betrouwbaar, prima service en fantastische kwaliteit.
snel, duidelijk en klantvriendelijk.
Op advies van een designer visitekaartjes besteld. Heldere site, duidelijke afspraken die nagekomen worden. Zeer tevreden, een echte aanrader!
Uploaden van zwaar artwork verloopt razendsnel. Klantenservice is perfect. Zowel zakelijk als particulier mogelijk en aantrekkelijk.
Snel, duidelijk en afspraken nakomen, kortom niks op aan te merken!
Beste Tim, Bij het drukken worden bestellingen van verschillende klanten met elkaar gecombineerd. Hierdoor komt het voor dat er wel eens meer drukwerk wordt gemaakt dan besteld. Wij kiezen er dan voor om dit aan jou als klant mee te geven, in plaats van op de drukkerij weg te gooien. Het combineren van drukwerk is voor ons bedrijf Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, omdat we hiermee al veel meer papier besparen dan wanneer we alle bestellingen los drukken. Met vriendelijke groet, Team Q-Promotions
Alles gaat volgens afspraak!
Andromedastraat 2 B
5015AV Tilburg
Q-Promotions is al ruim 20 jaar dé betrouwbare drukwerkpartner voor particulieren, kleine zelfstandigen, grote organisaties en overheden. Klanten uit heel Nederland waarderen onze persoonlijke service, de flexibiliteit waardoor wij standaardproducten en producten op maat volledig naar wens kunnen leveren, en de extra snelle bezorging door onze eigen chauffeurs. Dat 99% van de klanten ons aanbeveelt vinden we zelf ook behoorlijk indrukwekkend!