Ga zo door Jeroen
Wij bestellen af en toe roll-up banners bij Q-Promotions, en meestal is dit last-minute werk. Ondanks dat wij maar een kleine incidentele klant zijn, krijg je toch een "klant is koning" gevoel wat je bij veel leveranciers niet meer ziet. Je kunt altijd van een snelle, goede levering opaan en ze zijn daarnaast ook flexibel. Absolute aanbeveling dus! En na onze laatste ervaring zal ik Q-Promotions ook vaker overwegen bij ander type drukwerk opdrachten.
Kom steeds weer terug als ik wat wil laten drukken. Dat zegt toch genoeg
- vriendelijk personeel - goede prijs kwaliteit verhouding - ruim aanbod - niet goed, snel een herdruk
Goed product, snelle levering en goede hulp bij verzending/opmaak
Zaterdagochtend afhalen zou fijn zijn..
Het doek en frame van de geleverde presentatiewand zien er goed uit, de print is er netjes op gekomen en het doek zit zeer strak in het frame, perfect. Contact met het personeel (Anouk, Jarno) ivm wat missende onderdelen wordt vakkundig en snel opgelost.
Beste Peter, Vervelend om te horen dat de montage moeilijker is dan verwacht. Onze ervaring is dat het frame redelijk eenvoudig alleen te monteren is. Het klopt dat het doek bij de eerste keer opzetten erg strak zit, dit zal bij een volgende keer makkelijker en sneller gaan. Onze excuses dat dit niet duidelijk is gecommuniceerd, we zijn blij dat het eindresultaat toch naar wens is. We zullen uw ervaring meenemen bij vergelijkbare aanvragen om deze onduidelijkheden in de toekomst te voorkomen. Ondanks de miscommunicatie toch erg bedankt voor de positieve beoordeling! We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Q-Promotions
De communicatie (zowel per tel. als email) verliep correct en snel...Wijzigingen in de order werden probleemloos opgepikt. Goede kwaliteit en snelle levering!
Top bedrijf met hele goede service!
Staan altijd voor je klaar. Mocht er iets fout gaan wordt het vrijwel direct goed opgelost.
Prettige samenwerking met Bobby.
Snel direct contact, luisteren goed naar je wensen.
Zeer correct en deskundig
Een 10 lijkt misschien overdreven maar ik heb gewoon geen klachten en ben heel tevreden, dus waarom zuinig zijn met een 9 of een 8?!
Aangezien het de eerste keer was dat ik een grote oplage wilde drukken had ik een paar kleine vragen die ik met de hulpchat functie kreeg beantwoordt. Ik moest de flyers eerder ophalen vanwege mijn werk, ik werd aan de telefoon prima geholpen en er werd gezorgd dat mijn pakketje klaar stond toen ik het kwam ophalen. En de prijs is echt perfect.
Voor de eerste keer visitekaartjes besteld. Helaas niet in het formaat wat ik had besteld, maar dit was van te voren gecommuniceerd en wordt netjes opgelost. Kortom: prima eerste indruk.
snelle levering, heldere persoonlijke communicatie, top!
Topbedrijf! Alles is perfect georganiseerd en de kwaliteit van de producten zijn zeer goed. Ook het personeel is klantvriendelijk en zeer vakbekwaam. Zal jullie zeker aanraden bij andere particulieren en bedrijven.
Eenvoudige offerte aanvraag. Goede service, ook als er per ongeluk eens iets mis is gegaan: meedenken en oplossen.
Beste Cees, Bedankt voor je mooie beoordeling. Vervelend dat het mis is gegaan met een brochure, gelukkig hebben we dit goed op kunnen lossen. We staan weer klaar voor je volgende offerte aanvraag! Met vriendelijke groet, Team Q-Promotions
Ik zeg net tegen een collega van het Sportcentrum, dat ik Q-Promotions zo'n leuk en fijn bedrijf vind!;) En ik open mij mail en zie deze enquete. Vandaar dat ik graag even tijd maak om te vertellen hoe tevreden ik over dit bedrijf en het personeel ben. Altijd vriendelijk, behulpzaam, gezellig contact en supersnel geleverd.
Mijn drukwerk wordt verzorgd via het bureau dat voor mij het drukwerk ontwerpt. Ik heb zelf weinig contact met jullie.
Al jaren een fijne samenwerking met Q-Promotions. Goede service en kwaliteit!
Tevreden: goede kwaliteit en goede service.
Andromedastraat 2 B
5015AV Tilburg
Q-Promotions is al ruim 20 jaar dé betrouwbare drukwerkpartner voor particulieren, kleine zelfstandigen, grote organisaties en overheden. Klanten uit heel Nederland waarderen onze persoonlijke service, de flexibiliteit waardoor wij standaardproducten en producten op maat volledig naar wens kunnen leveren, en de extra snelle bezorging door onze eigen chauffeurs. Dat 99% van de klanten ons aanbeveelt vinden we zelf ook behoorlijk indrukwekkend!