Betere communicatie over levertijd. Voor een geboortekaartje duurde het wat langer.
Goede service, duidelijk, snel, meedenkend waar kan.
Belettering is hier prima verlopen, goede afspraken met Dorus, niets op aan te merken.
Beste Jaap, Bedankt voor het invullen van de beoordeling. Goed om te horen dat de belettering via Dorus prima is verlopen. Dat met het drukwerk van alles is misgegaan vinden we uiteraard vervelend om te horen, hiervoor onze excuses. Zou je de klachten over de tassen en enveloppen kunnen opnemen met je vaste contactpersoon? Wellicht kunnen we er dan voor zorgen dat alles naar tevredenheid is, zoals je normaal gesproken van Q-Promotions gewend bent! Mocht je verder nog opmerkingen hebben horen we dat graag. Met vriendelijke groet, Team Q-Promotions
blij omdat wat je nu achter je eigen pc maakt met de support van Q P heel professioneel wordt omgezet tot drukwerk van drukkerskwaliteit en dat binnen een week tegen zeer overzichtelijke kosten.
De communicatie verliep vlot en duidelijk. Er zat een foutje in de levering, maar dat werd snel en netjes opgelost. De stickers zijn netjes opgeplakt. Vriendelijke mensen.
zeer zorgvuldig en attent mét een heel resultaat! met veel dank aan bobby Boleyn!
Goede service, het contact loopt altijd prettig en vriendelijk! Voor mij de reden om bij jullie terug te komen.
Snel geleverd en prachtig drukwerk. Een personeelslid aan de telefoon gehad. Heel behulpzaam en dacht mee. In verband met de haast is er thuis bezorgd in overleg. TOP.
Top, afspraken nakomen
Klantvriendelijk en behulpzaam ga zo door Jeroen
een toonbeeld van zeggen wat je doet en doen wat je zegt met nog altijd een telefoontje vooraf dat de bestelling gereed staat. Ook al was dat afgesproken
Score lijst zegt genoeg
Fijn club om mee samen te werken. Kennen Tilburg Zingt als evenement en de wensen die bij dit evenement gepaard gaan. Erg fijn dat jullie met ons meedenken en de flexibiliteit die daarmee gepaard gaat.
Hoi Sandy, Bedankt voor je mooie beoordeling. Vervelend om te horen dat de nazorg niet naar wens is geweest. Volgend jaar kunnen jullie weer op onze medewerking rekenen en gaan we ervoor zorgen dat jullie over álles tevreden zijn! Met vriendelijke groet, Team Q-Promotions
Een tijdje geleden al positieve ervaringen mogen maken. En nu nog eens met een nabestelling van visitekaarten. Volop tevreden! De volgende opdracht ga ik zeker ook weer bij Q-Promotions plaatsen.
Snel, vriendelijk en goede prijs/kwaliteit. Ik kan alleen maar lovend zijn over Q promotions!
Snelle levering, no nonsense mentaliteit. Goed voor elkaar.
Q-Promotions is een kundige en betrouwbare leverancier van drukwerk die afspraken nakomt en meedenkt, ideaal als drukwerkpartner voor een reclame-/ontwerpbureau. Deadlines en op tijd leveren zijn - naast de kwaliteit - van belang in het vakgebied.
Andromedastraat 2 B
5015AV Tilburg
Q-Promotions is al ruim 20 jaar dé betrouwbare drukwerkpartner voor particulieren, kleine zelfstandigen, grote organisaties en overheden. Klanten uit heel Nederland waarderen onze persoonlijke service, de flexibiliteit waardoor wij standaardproducten en producten op maat volledig naar wens kunnen leveren, en de extra snelle bezorging door onze eigen chauffeurs. Dat 99% van de klanten ons aanbeveelt vinden we zelf ook behoorlijk indrukwekkend!