Top, izaak heeft mij daarbij ook goed geholpen. Net als Jeroen
Super service! Ze denken goed mee en zijn erg flexibel. Voor een bruiloft een foto van het bruidspaar op levensgroot formaat af laten drukken, 's middags foto opgestuurd en aan het einde van de dag was het ook klaar. Toen bleek dat het niet in de auto paste is het zelfs op de locatie afgeleverd! Nogmaals fantastisch!!
Productietijd en mogelijkheid voor ophaling.
Na wat miscommunicatie omtrent offertes. Ben ik uiteindelijk prima geholpen. Keurig op tijd werd alles geleverd.
nooit problemen gehad. Snel en correct handelen.
Snelle reactie op mijn vraag, goed advies en vriendelijk en service- gericht geholpen. Ik kreeg het bestand niet ge-upload via jullie website, dus verder de opdracht per mailcontact rechtstreeks met Jeroen Brouwers afgestemd, wat heel soepel en snel verliep. Dus helemaal prima.
Prettig bedrijf om mee samen te werken. Wellicht vanwege de vakantiespreiding en drukte is het niet helemaal goed gegaan. Accuraat is er gereageerd op het probleem en wordt spoedig opgelost.
Prettige communicatie. Zowel aan de telefoon, via de mail als bij het afhalen.
Beste, Bedankt voor je mooie beoordeling. Het klopt dat er bij ons in het pand meerdere bedrijven zitten, we begrijpen dat dit af en toe verwarrend kan zijn. Naar aanleiding van jouw tip gaan we kijken of we de signing rondom het pand nog wat kunnen verduidelijken. Bedankt voor de feedback! Met vriendelijke groet, Team Q-Promotions
Er was bij ons iets misgegaan met de bezorging. De medewerker in kwestie (jeroen) heeft er alles aan gedaan om dit op te lossen. Het persoonlijk contact verliep goed. Jeroen was behulpzaam en erg vriendelijk.
Beste Stephanie, Bedankt voor je positieve beoordeling. Fijn dat het alsnog is goedgekomen met de bezorging. De levertijd in regio Utrecht is overigens 2 x per week, namelijk op maandag en donderdag. We kijken uit naar je volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Q-Promotions
ik heb heel fijn samen gewerkt met Mieke en niets wat ik vroeg was te veel en even vriendelijk. een hele prettige eerste ervaring!
Snelle en goede levering. Afspraken direct nagekomen en hierdoor heel snel ons geboortekaartje als spandoek aan de muur hangen
Uitstekende nazorg, zonder problemen nieuwe druk na opleverissue.
Tot hiertoe tevreden.
Goedkoop, snel en telefonisch goed bereikbaar voor overleg
De medewerkers reageren adequaat, vriendelijk en zijn uitstekend in het nakomen van afspraken! Werkelijk hoed af voor allen!
Direct reageren en de hele tijd meedenken.
Andromedastraat 2 B
5015AV Tilburg
Q-Promotions is al ruim 20 jaar dé betrouwbare drukwerkpartner voor particulieren, kleine zelfstandigen, grote organisaties en overheden. Klanten uit heel Nederland waarderen onze persoonlijke service, de flexibiliteit waardoor wij standaardproducten en producten op maat volledig naar wens kunnen leveren, en de extra snelle bezorging door onze eigen chauffeurs. Dat 99% van de klanten ons aanbeveelt vinden we zelf ook behoorlijk indrukwekkend!