Met spoed een afdruk nodig gehad. Na sluitingstijd aangeleverd, volgende dag direct bezorgd!
snelle service, leuk en gezellig ontvangen op de vrijdag avond.
Mooie kwaliteit, mooi resultaat.
Goede kwaliteit en betrouwbaar
Beste, Bedankt voor je beoordeling! Het valt me op dat je het cijfer 5 hebt ingevuld bij het criterium 'afspraak nakomen'. Is er misschien is misgegaan tijdens het proces van levering? We horen het graag. Met vriendelijke groet, Team Q-Promotions
Zeer snelle afhandeling van onze bestelling, fijne communicatie en top product geleverd.
Na van werkgever te zijn gewisseld even radio-stilte geweest. Gebeld en de relatie is/was als van ouds.
Super fijn om met jullie zaken te doen. Alle vragen worden snel beantwoord en de levering is meer dan snel. Een DIKKE 10! dus!!
Ik heb nog maar 1 ervaring maar deze is me zeker bevallen.
Na overlijden van mijn vader moest er een brief uit naar zijn patiënten. Dit is geheel verzorgd van À tot Z. Goede communicatie en snellere levering dan verwacht.
Spoedklus neergelegd waarbij we ook begeleid zijn met de opmaak van het document. Super snelle levering, goede kwaliteit en bovenal top service en communicatie. Goed advies en meedenken.
Vanwege een acute hulpvraag van onze zijde, zijn we excellent geholpen. Onze vraag werd nog dezelfde dag opgelost. Wij hebben de indruk gekregen dat we te maken hebben met een bedrijf wat zijn klanten erg goed behandeld.
Weet waar ik aan toe ben bij Q, alles klopt qua kwaliteit, levertijden, sevice etc.... Ik ben geen persoon die alles afstruint voor de prijs, Prijs - kwaliteit verhouding is uitstekend.
Wat een fantastisch bedrijf!! Leuk en vakkundig personeel!! Super service en niks is teveel, al met al een top bedrijf met veel vaklui !!! 👍👍👍
Goed onderhandelbaar!
Beste Joshua, Bedankt voor het invullen van de beoordeling. Het klopt dat een en ander wat te lang is blijven liggen, waarvoor onze excuses. Fijn dat alles toch nog goed is gekomen! Nogmaals dank en we kijken uit naar je volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Q-Promotions
Ik werd heel snel en goed geholpen, sneller zelfs dan de aangeven 3 dagen die op de site vermeld staan.
Zonder enig telefonisch contact en enkel via de website bestanden ge-upload met een voorbeeld zoals ik het graag uitgevoerd wilde hebben. Heb ik vervolgens precies ontvangen wat ik voor ogen had. Ook het tijdstip van levering was zoals de website van Q-promotions het aangaf tijdens het bestelproces. Heel fijn.
Levering
Snelle levering. Non nonsens mentaliteit. Er wordt altijd goed meegedacht. Aantrekkelijk geprijsd. Eventuele 'probleempjes' worden naar tevredenheid opgelost.
Beste Natascha, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te horen dat onze werkwijze naar tevredenheid is. Tevens dank voor de tip, daar gaan we de volgende keer zeker op letten! Met vriendelijke groet, Team Q-Promotions
Andromedastraat 2 B
5015AV Tilburg
Q-Promotions is al ruim 20 jaar dé betrouwbare drukwerkpartner voor particulieren, kleine zelfstandigen, grote organisaties en overheden. Klanten uit heel Nederland waarderen onze persoonlijke service, de flexibiliteit waardoor wij standaardproducten en producten op maat volledig naar wens kunnen leveren, en de extra snelle bezorging door onze eigen chauffeurs. Dat 99% van de klanten ons aanbeveelt vinden we zelf ook behoorlijk indrukwekkend!