No-nonsense, duidelijke communicatie en prima kwaliteit. Goede afhandeling naar klanten / service
Beste Lieke, Bedankt voor je beoordeling en de genoemde verbeterpunten. Fijn dat we per mail even duidelijkheid hebben kunnen scheppen over het betalen achteraf via factuur. De andere aandachtspunten gaan we zeker in acht nemen. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Q-Promotions
Zeer positieve ervaringen met Q-promotions. Proberen mee te denken waarbij vooral het belang van de klant centraal staat. Professioneel personeel dat echt voor de klant gaat. Zeker een aanrader!
Het gaat om het bedrijf drogisterij de Gier. Fijn dat de communicatie per chat en mail zo goed ging. Minpuntje was dat er bij het ophalen bij vele bestellingen een valentijnskadootje lag. Bij die van ons niet. Heel leuk idee een kadootje, maar verwen dan al je klanten, en zeker als klanten kunnen zien dat er kadootjes zijn. Jullie hebben het netjes opgelost door het valentijnskadootje na te leveren. Bedankt en tot een volgende keer!
Snel, goed en goede prijs
ik ben erg tevreden over de snelle levering van de produkten en prijs/kwaliteit verhouding is erg goed.
Beste Cynthia, Bedankt voor je beoordeling en fijn dat je tevreden bent over levering en kwaliteit van de producten. Je bent uiteraard altijd welkom op kantoor om het ontwerp met de vormgever te bespreken. Mocht je nog eens een ontwerp nodig hebben, staat de koffie klaar! Met vriendelijke groet. Team Q-Promotions
Jeroen en Tommy, fijn samenwerken!
al een aantal jaren klant en altijd naar wens geholpen
Misschien moet Tommy minder vaak met vakantie :-)
Hele snelle levering van onze nieuwe reclameborden en weghalen van de oude wat nogal wat voeten in de aarde had ... maar goed en professioneel gedaan! Thanks. www.more-itz.nl
Snel en hoge kwaliteit.
super goed !!!
Visite kaartjes zien er goed uit.
gewoon goed kan t niet aaaaanders zeggen ; )
Super mooi drukwerk, en meedenkend personeel. Nooit te beroerd om iets extra te doen. Bijv extra bevestigingsmateriaal voor naambord in orde maken
TOP service TOP prijs TOP aandacht voor klanten Keep up!
Proactiever richting ons als klant.
Andromedastraat 2 B
5015AV Tilburg
Q-Promotions is al ruim 20 jaar dé betrouwbare drukwerkpartner voor particulieren, kleine zelfstandigen, grote organisaties en overheden. Klanten uit heel Nederland waarderen onze persoonlijke service, de flexibiliteit waardoor wij standaardproducten en producten op maat volledig naar wens kunnen leveren, en de extra snelle bezorging door onze eigen chauffeurs. Dat 99% van de klanten ons aanbeveelt vinden we zelf ook behoorlijk indrukwekkend!