snelle levering . Goede prijzen...en ben tot nu toe altijd tevreden geweest. Voor mij geen andere meer
Snelle service maar vooral fijn dat ze bellen als er vragen of twijfels zodat er niet achteraf dingen misgaan. Zo ben ik elke keer weer erg blij met mijn bestelling!
ruim voldoende
Duidelijke bestelprocedure, snelle levering en goede kwaliteit.
Regelmatig laten wij folders en flyers drukken door Q-promotions. Ik krijg snel offertes met een goede prijs. Vervolgens worden de folders snel en naar wens afgedrukt
Gezien het verzoek van het vervaardigen producten denkt men zeer goed mee, geven Goede adviezen en zijn klantvriendelijk.
Hoewel mijn vaste contactpersoon met vakantie ging, is mijn drukwerk toch goed afgeleverd. Wat overleg en zoeken naar het best bruikbare materiaal is mij goed bevallen. Het eindresultaat was prima, voldeed aan de wensen.
Vriendelijke medewerkers. Snel antwoord en aanbieding en prijs valt zeker niet tegen. bij nazorg en garantie geef ik 1 ster want moet iets invullen maar ik maak er geen gebruik van.
Op woensdag een aanvraag gedaan van een reclamebord van 200x290cm en op donderdag de opdracht gegeven. Vrijdagochtend om 09:00 uur was het bord binnen!
Keurig geholpen. Goed meegedacht. Nette prijszetting.
Samen met medewerker over mogelijkheden gehad van profesionele bestickering op ramen. Offerte was snel en goed, afspraak voor installatie was snel gemaakt en nagekomen. Medewerker die kwam installeren was vakkundig en correct. Met andere woorden, de volgende keer maken ze het zeker weer...
Altijd snel, kundig en voor een superscherpe prijs geholpen. Ik ga nergens anders meer naartoe!!
Het bestellen via de website is snel en gemakkelijk. Goede prijzen en uitstekende kwaliteit drukwerk!
Wij krijgen een goede prijs, een snelle reactie op onze aanvraag, het bouwhekdoek ziet er heel mooi uit en wordt netjes op tijd geleverd. Ook voor een spoedklus kun je ze benaderen.
Ik ben zeer tevreden over het contact. Ik werd goed geholpen. En er werd naar mogelijkheden gekeken. Alles is soepel verlopen. En wij van Samen Sterk zijn mega trots op zo mooie beachvlag. Wat zullen wij overal pronken bij activiteiten of bij beursen en dergelijken. Hartelijk dank voor u hulp. Vooral aan Jarno waar ik contact mee heb gehad.
Ik kwam er niet uit hoe ik een foto op een kussen moest krijgen en medewerkster Milou heeft het uiteindelijk voor me gedaan. Geweldig. Vond alleen de verzendkosten van 9.95 voor een dun kussensloop dat door de brievenbus kan nogal prijzig
wgj
Goede service, duidelijke uitleg!
Vriendelijke en snelle service in 1 woord Top!
Goede communicatie en snelle service! En het eindresultaat is echt geweldig!
Meerdere keren met het bedrijf samengewerkt, verschillende producten gekocht. Elke keer super service, erg vriendelijke mensen, mooie producten en excellente ervaring. Ik kan ze niet genoeg aanbevelen, zeker een aanrader voor bedrijven!
Q-promotions heeft goed werk geleverd en het drukwerk wordt per post thuis geleverd. Zeer snel werkend. Wij zijn zeer tevreden.
Aardige behandeling en meedenken als iets niet helemaal goed is
Prima organisatie welke je zeker kan aanbevelen aan andere relaties
Al jaren bestel ik bij Q-promotions mijn drukwerk en ik ben altijd een tevreden klant. Van visitekaartjes tot geboortekaartjes, kranten die op dezelfde dag geleverd moeten worden en bedrukte verpakkingen, alles levert Q-promotions: op tijd! Als iets in mijn aanvraag niet helemaal duidelijk is, wordt hier direct contact voor opgenomen en ook voor maatwerk gaat het team tot het uiterste om een mooi aanbod te doen.
Andromedastraat 2 B
5015AV Tilburg
Q-Promotions is al ruim 20 jaar dé betrouwbare drukwerkpartner voor particulieren, kleine zelfstandigen, grote organisaties en overheden. Klanten uit heel Nederland waarderen onze persoonlijke service, de flexibiliteit waardoor wij standaardproducten en producten op maat volledig naar wens kunnen leveren, en de extra snelle bezorging door onze eigen chauffeurs. Dat 99% van de klanten ons aanbeveelt vinden we zelf ook behoorlijk indrukwekkend!