snelle en ongecompliceerde service.
Goede, accurate en snelle service.
snel, ook telefonisch goed bereikbaar bij problemen
Q-promotions denkt goed mee en levert drukwerk snel aan.
Goedkoop en snel klaar. De site is overzichtelijk met genoeg informatie en ik vind het erg fijn dat je templates kan downloaden om je bestanden op te maken. En goed dat er gebeld werd dat de bestelling klaar was.
service, kwaliteit, snelheid, direct en snel contact met medewerkers
Eenvoudig online te bestellen. Mijn voorkeu gaat uit naar bedrijven waar je makkelijk online bestelling kunt plaatsen. Product is van goede kwaliteit
Super service! Bij onduidelijkheden wordt telefonisch overlegd, en resultaten zijn perfect geweest tot nu toe.
Echt super, Ik belde op vrijdag, vlak voor carnaval, en wilde graag op maandag 4 poster geprint hebben. Dat hebben jullie opgepakt en ik heb posters geleverd gekregen die qua scherpte ook vele malen beter zijn dan we bij anderen gewend zijn. Bedankt
x
Snelheid en prijs/kwaliteit verhouding is perfect.
Prettige communicatie; meteen reactie op bestelling dat dit is ontvangen en in behandeling wordt genomen. Levertijd oke.
Als wij te laat zijn met bestellen, maak Q de tijd goed! Havana Tilburg
Als drukwerk fout gaat (foutief gedrukt), dan zonder problemen opnieuw gedrukt.
Goede hulp bij contact, altijd iemand die telefoon aan neemt, voor specifiek drukwerk snel een apparte offerte in huis.
Snelle levering, goede kwaliteit, 1 contactpersoon
De reden dat totaal 'slechts' 8 is heeft te maken met de soms ietwat beperkte keuzemogelijkheden van papier in combi met de scherpe prijs. That's all.
ik heb gevraagd om sponsoring voor wat posters en flyers, daar waar andere niet eens een reactie gaven , kreeg ik van q-promotions gelijk bericht terug dat hun wel bereid waren om een kleine sponsoring te doen , gewoonweg super dus.
gewoon goed
Andromedastraat 2 B
5015AV Tilburg
Q-Promotions is al ruim 20 jaar dé betrouwbare drukwerkpartner voor particulieren, kleine zelfstandigen, grote organisaties en overheden. Klanten uit heel Nederland waarderen onze persoonlijke service, de flexibiliteit waardoor wij standaardproducten en producten op maat volledig naar wens kunnen leveren, en de extra snelle bezorging door onze eigen chauffeurs. Dat 99% van de klanten ons aanbeveelt vinden we zelf ook behoorlijk indrukwekkend!