snelle levering, goede prijs, no-nonsense
Prima bedrijf en zeer hulpvaardig
We zouden graag een keertje met Tommy om tafel gaan zitten. Om wat zakelijke dingen door te willen nemen.
Goede service, vaste contacten, goede kwaliteit
Anders dan jullie bedrijf doet vermoeden (snel, grote oplages niet moeilijk doen) verbaast het me elke keer weer hoe het bij jullie mogelijk is om specifieke wensen voor relatief kleine oplages toch afwijkende bewerkingen te realiseren. Dat is heel prettig. Verder ben ik heel blij met Bobby - mijn vaste contactpersoon die precies weet wat er bij de verschillende orders speelt.
Betaalbaar, vriendelijk, top kwaliteit, etc! Iedere keer tot nu toe boven verwachting.
Het tijdsbestek vanaf de offerte tot de levering is kort. Als er niet geleverd kan worden omdat ons bedrijf gesloten is worden er alternatieven aangeboden.
Zeer goed en verzorgd, ook de ontvangst van het personeel.
De swingpaleisflyers zijn heel helder. En ook de twee logo's staan duidelijk op de flyer.
Prima kwaliteit drukwerk, snelle levering en keurig netjes bezorgd.
- Snel - goede service
Goed drukwerk
snelle service, goede prijs/kwaliteit verhouding.
Snelle service, meedenkend, garantie. Goede prijs/kwaliteitverhouding.
Positief! Wij werken veel met Tommy. We krijgen dan ook vaak snelle reactie op vragen en prijsaanvragen. Ook bij de snelheid van levering hebben wij een positieve ervaring.
Snel reageren, drukwerk is eigenlijk altijd wel goed
Zeer snelle offertes! Flexibel Goede prijzen
Op vrijdagmiddag bij Qpromotions het drukwerk gaan halen is tof. De op woensdagmorgen geleverde materialen zijn namelijk snel en piekfijn gedrukt EN er staat een team van vrolijkgestemde mensen op je te wachten om je de spullen te overhandigen en in je auto te zetten.
Altijd een reactie, snelle service en mooie producten die op tijd worden geleverd
snelle en correcte levertijden met een goede druk/print kwaliteit. Ook de prijs-kwaliteit verhouding is goed.
Wij werken al geruime tijd met qpromotions. De medewerkers zijn snel in hun reactie en serviceverlening. Snel schakelen is prettig! drukwerk moet toch altijd snel, snel snel. Men probeert de klant ook echt te helpen zoeken naar een oplossing
Goede 'persoonlijke' service. Ik kan met al mijn vragen terecht en word dan ook goed verder geholpen. Perfect samewerking. En ook een voordeel is de snelle levering. Kwaliteit/prijsverhouding is goed
Andromedastraat 2 B
5015AV Tilburg
Q-Promotions is al ruim 20 jaar dé betrouwbare drukwerkpartner voor particulieren, kleine zelfstandigen, grote organisaties en overheden. Klanten uit heel Nederland waarderen onze persoonlijke service, de flexibiliteit waardoor wij standaardproducten en producten op maat volledig naar wens kunnen leveren, en de extra snelle bezorging door onze eigen chauffeurs. Dat 99% van de klanten ons aanbeveelt vinden we zelf ook behoorlijk indrukwekkend!